Okul Arkadaşların Burada

ÖDÜLLENDİRMELER ÜZERİNE ELEŞTİRİ

mecnun100 Üye
END MES LİS HOCALARINDAN ALİ KILIÇ I TEBRİK EDERİM DOĞRUSU,BEN ZEKA YARIŞMASI SORULARINDAN ANCAK 5 TANESİNİ YAPABİLDİM. HOCAM 10 SORUYUDA YAPMIŞ HELAL OLSUN.AMA NE YAZIK Kİ YİNE NE MİLLİ EĞİTİM NE DE KAYMAKAM ÖDÜL VERMEZ ..YAZIK VALLA... BİLDİĞİM KADARIYLA GEÇEN SENELERDE DE TUBİTAK İÇİN PROJE YAPMIŞTI.ÖĞRENCİSİNE SAAT ,MÜDÜRÜNE TAKİRNAME VERDİLER AMA YİNE ADAMA Bİ ŞEY VERMEDİLER.. KAYMAKAM BEY ,GEÇEN SENE Bİ ÇOK LARINA TAKDİR VERMİŞ HANGİ ÜSTÜN BAŞARILARI VARMIŞ ACABA.. NİZİP BU ÜSTÜN BAŞARIYI SADECE YILSONLARINDA İŞTEKNİK SERGİ,OKUMA BAYRAMI,RESİM SERGİSİ ,EĞLENCE YAPMAK ZANNEDİYORLAR.. TÜRKİYE ÇAPINDA HEMEN HEMEN HİÇ BAŞARI YOK.. 6-7 LİSE ARSINDA YAPILAN TURNUVALARDA 1. OLMAYI BAŞARI ZZANNEDİYLER. NEDEN ZEKA OLİMPİYATLARINA KATILMIYORLAR Kİ.
dilek-agaci Üye
ali hocamızı tanırız .pratik zekalıdır.bizde okuldayken kıymetini anlamamıştık ama şimdi anlıyorum .bu memlekette ali hocalara çok ihtiyaç var.. ödül vermeye gelince herkes yağcılara ve tanıdıklara verirler.her sewne aynı kişiler alır.ve genelde ilkokullardaki lere verirler.. boşver be ali hocam.. hani derdin ya. adem adam olmalı. adem adam olmayınca . nedsin adam ademi.
ali_kilic27 Üye
İLTİFATLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
nizipelektrik Üye
mesleki teknik eğitime verilen önem ortada işte ne dersin??????????
admin Yönetici
Birisi sakin sakin anlatabilir mi ? Ben olaya biraz yabancı kaldım.
Gökhan Dokuyucu Üye
Bende anlamadım yahu bende teknik lise mezunuyum anlatırsanız sağlıklı bir yorum yaparım.... Ali hocam dersime girmedi onun için bir şey diyemiyorum:(.
musaeken Üye
ben olayı araştırdım .Elektrik öğretmeni Ali Kılıç zeka vakfının yaptığı zeka yarışmalarında 2.olarak Nizip’in gururu oldu.hakikaten bir birinden zor soruların sorulduğu yarışma Ülkemizin bir çok zeka şampiyonu katılmasına rağmen Ali hoca büyük bir başarı kazanmış.Kutluyorum ve ilerlemesini diliyorum.helal sana Ali Kılıç!
dilek-agaci Üye
ali kılıç hocam sorulan 10 soruyuda tam doğru yapmış eleme sınavında illere göre sıralama yapılmıyor ama elemeleri türkiyede 1347 kişi geçmiş yani bu puanla hocamız Nizip ve antep 1.si ,türkiyede ki en yüksek not alanlardan sorular çok zor isterseniz aşağıda adreste var www.tzv.org.tr oyun2006 eleme soruları bi deneyin de görün.. . başarıyı takdir edelim bence sorulardan Nizip te yapabilen yok gibi .....ödül alanlarda denesin bakalımmmm. soruların sadece cevapları var çözümlerin nasıl yapıldığını sadece ali kılıç hocamız biliyordur çünkü nasıl yapıldığını anlamak bile zor vaalla. sorulardan 2 tanesini yazıyorum kendine güvenen yapsın bakalım. 1-) bir, dört, beş, otuz, bin, ?. 2-)8, 16, ?, 154, 605, 1111.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim