Nizipden Duyurular Etkinlikler
Bu fotoğrafı görünce Abdurrahman abinin(Nizip27700) dediği aklıma gelip gülüyorum.Yılmaz Korkamazın devamlı 'sünnetleyin.sonunu dervişler yer'demesinden sonra.Abdurrahman abi şöyle dedi: sünnet sadece yemekte aklınıza geliyor.
ben bu cümleleri bi yerlerden hatırlıyom...huzi bu tip cümleleri severdi ve çok sık kullanırdı :))))))
Şimdi sende huzi kim diye soruyorsun :)
Aksini ispat edinceye kadar bu iş senin üzerinde! :)
Derviş; sallandıracaksın iki tanesini osmanlı parkının girişinde, bak bakalım bir daha 260 tane çay içiyorlarmı. Gel sen dinle beni kur darağacını.
****************************************************************************************
Yav sevgili akif ayıp ettin başımla beraber.
Amin ecmain kardeşim.
HUZİMİİİİİİİ NERDE BENİM SÜT KARDEŞİM...?
BENDE UYKUYA DALMIŞIM..
MAVİLERİMDEN UZAK DURSUNDA...
haci abi neredesin hiç görünmüyon yaww köfteyede gelmedin özlettin kendini haa
Geleneksel Cumartesi Çiğ Köfte Partisi -5-
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
5.Çiğ köfte partisinide devirdik:)Gecemiz herzamanki gibi güzel geçti.
Darısı deviremeyenlerin başına :(
Gelemedim ama aklım sizdeydi, güzel geçmiş başka resim yokmu.
MENES;155929 wrote:Farzları yapıp bitirdiniz sıra sünnete geldi ha,valla sizi çok mübarek modda gördüm arkadaşlar, siz bunun ardından bir ümre yaparsınız artık.
Bu fotoğrafı görünce Abdurrahman abinin(Nizip27700) dediği aklıma gelip gülüyorum.Yılmaz Korkamazın devamlı 'sünnetleyin.sonunu dervişler yer'demesinden sonra.Abdurrahman abi şöyle dedi: sünnet sadece yemekte aklınıza geliyor.
müslüm akpek;155943 wrote:Gelemedim ama aklım sizdeydi, güzel geçmiş başka resim yokmu.
ben bu cümleleri bi yerlerden hatırlıyom...huzi bu tip cümleleri severdi ve çok sık kullanırdı :))))))
gerçekten çok güzel olarak geçiyo geleneksel köfte partilerimiz ve saat hemen 12 buluyor nasıl olduğunu anlamadan:)
emeği geçen herkese teşekkürler...
emeği geçen herkese teşekkürler...
Huzi kim, mesajı beğenmediyseniz hemen sileyim.Tarhan;155968 wrote:ben bu cümleleri bi yerlerden hatırlıyom...huzi bu tip cümleleri severdi ve çok sık kullanırdı :))))))
Müslüm abi, numara yapma Allah aşkına :) biz 5 senedir bu huzi kim diye ararken bir açık yakalamışız...müslüm akpek;155979 wrote:Huzi kim, mesajı beğenmediyseniz hemen sileyim.
Şimdi sende huzi kim diye soruyorsun :)
Aksini ispat edinceye kadar bu iş senin üzerinde! :)
Haydaaaa durup dururken ihale üstüme kaldı, huzi muzi tanımam allah kuru iftiradan saklasın.
ben şimdi anladım herzaman ne bu toplantı diye:D
demekki hep huzi bulmakmış,
site üyesi olarak elimizden geleni yaparız
5 yıl bekledıniz işallah 6 yılda bulursunuz:D:D
devriş abi daha sen cok cay sayarsın:D:D
demekki hep huzi bulmakmış,
site üyesi olarak elimizden geleni yaparız
5 yıl bekledıniz işallah 6 yılda bulursunuz:D:D
devriş abi daha sen cok cay sayarsın:D:D
Şu huziyi bulunca banada haber verin, kimmiş neyin nesiymiş öğrenelim. Yoksa ihale bende kalacak.
bencede sende kalacak gibi görünüyo :D
müslüm abi acıkla sende kurtulursun :D
devriş abi ,de :D:D
müslüm abi acıkla sende kurtulursun :D
devriş abi ,de :D:D
Onun içinde Bursaya geliriz komşu :)MENES;155929 wrote:Farzları yapıp bitirdiniz sıra sünnete geldi ha,valla sizi çok mübarek modda gördüm arkadaşlar, siz bunun ardından bir ümre yaparsınız artık.
İnternet ortamında üyeleri ile bir araya gelen dünyada başka bir örneği olmayan, sadece www.nizip.com üyelerine has Geleneksel Çiğ köfte gecemiz yine güzel geçti. Ortam ve muhabbet güzel olunca, acı diye yediğimiz çiğ köfte ağzımızda baklava olup dağılıp gitti. Sohbetimiz o kadar koyu ve güzel geçti ki saatin gecenin biri olduğunu evden gelen msj'lar olmas farkına varamıyacaktık. Gecede emeği geçen tüm arkadaşlara binlerce teşekkürler....
Evden derken, kılıbıklar belli olmasın :) bize öyle mesaj falan gelmedinizip27700;156015 wrote: saatin gecenin biri olduğunu evden gelen msj'lar olmas farkına varamıyacaktık. Gecede emeği geçen tüm arkadaşlara binlerce teşekkürler....
Bende bu mesajı okuyunca bütün nizip.com üyelerini kılıbık sanmıştım, hani nerde o zumzuğu kodummu höstürürüm diyenler.nizip27700;156015 wrote:İnternet ortamında üyeleri ile bir araya gelen dünyada başka bir örneği olmayan, sadece [url]www.nizip.com[/URL] üyelerine has Geleneksel Çiğ köfte gecemiz yine güzel geçti. Ortam ve muhabbet güzel olunca, acı diye yediğimiz çiğ köfte ağzımızda baklava olup dağılıp gitti. Sohbetimiz o kadar koyu ve güzel geçti ki saatin gecenin biri olduğunu evden gelen msj'lar olmas farkına varamıyacaktık. Gecede emeği geçen tüm arkadaşlara binlerce teşekkürler....
Tey tey tey Abdurrahman abiye bak sen.Bizde tam nizip erkeği diydik:)
Allah sizin heyrinizi vere ;D ..Ben ortam o kadar güzeldi ki vaktin ilerlediğini farkına varamadığımızı söylemek istemiştim. Biz uşakken Cüneyt abimizi, Deli kadiri Wang Yu'yu izleyerek büyüdük onları örnek aldık :D avrat korkusunu bunların sayesinde yendik :D:D:D daha neler. Akşam akşam ben igüldürdünüz :D:D:D
mehmet karakas;155597 wrote:Bu toplantı bayramdaki gibi kalabalık olmaz:)korkmasın derviş abi.Derviş abi zaten korkmaz böyle şeylerden. Ne zaman gitsek bizi ağırlar.Sen kimsenin gazına gelme abi:)
Derviş; sallandıracaksın iki tanesini osmanlı parkının girişinde, bak bakalım bir daha 260 tane çay içiyorlarmı. Gel sen dinle beni kur darağacını.
****************************************************************************************
Yav sevgili akif ayıp ettin başımla beraber.
Yinede avrad korkusu varmış yani ama yenmiş .
ferhat;155942 wrote:Darısı deviremeyenlerin başına :(
Amin ecmain kardeşim.
HUZİMİİİİİİİ NERDE BENİM SÜT KARDEŞİM...?
MAVİLERİMDEN UZAK DURSUNDA...
nizip72;156147 wrote:![]()
HUZİMİİİİİİİ NERDE BENİM SÜT KARDEŞİM...?![]()
BENDE UYKUYA DALMIŞIM..
![]()
MAVİLERİMDEN UZAK DURSUNDA...![]()
![]()
haci abi neredesin hiç görünmüyon yaww köfteyede gelmedin özlettin kendini haa
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.