25 ekim 2008 de başlayan çiğ köfte partimiz bu haftada Admin ve Kasım Böler tarafından sponsor edilip gerçekleşecek. kimler gelecek hadi bekliyoruz... Osmanlı Parkındaki kafede, yatsı namazından sonra gece yarısına kadar
Tarih 27 aralık 2008 Cumartesi Saat Yatsıdan sonra yani 7-10 arası Yer Osmanlı parkı
Gokhan sen iflah olmazsın...
ne bu çiğ köfte felan yeter çatlayacan be... nereye kadar aaa...
Zaten gelemiyorum birde nispet yapar gibi yazmış buraya.
:D
Ben gelemiyorum, mazaretimi adminimize telefonla anlattım, ama önümüzdeki hafta Nizip'e geleceğim artık ben sizi ziyaret ederim , bundan sonraki buluşmalarda artık benden kurtulamayacaksınız.
Sevgili Mahmut abi ! Sen olmayınca senin yerine kim yiyecek o kadar köfteyi ve kadayıfı ? Hııı söylermisin ? Bırakda kardeşin Orhan sebeblensin bari :)
MENES;155584 wrote:Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemeden öleceksiniz be.
Eyvahhh derviş, gitti 260 çay daha
sen beni dinle kapıya koy bir kumbara.
Bu toplantı bayramdaki gibi kalabalık olmaz:)korkmasın derviş abi.Derviş abi zaten korkmaz böyle şeylerden. Ne zaman gitsek bizi ağırlar.Sen kimsenin gazına gelme abi:)
Orhan Çelik;155589 wrote:Sevgili Mahmut abi ! Sen olmayınca senin yerine kim yiyecek o kadar köfteyi ve kadayıfı ? Hııı söylermisin ? Bırakda kardeşin Orhan sebeblensin bari :)
ilahi orhan abi...
Gökhan varken kim yiyecek diye sorulurmu aaa.
mehmet karakas;155597 wrote:Bu toplantı bayramdaki gibi kalabalık olmaz:)korkmasın derviş abi.Derviş abi zaten korkmaz böyle şeylerden. Ne zaman gitsek bizi ağırlar.Sen kimsenin gazına gelme abi:)
Yok Mehmet'ciğim yok, kimsenin gazına gelmem ....
Sen gaz vermeye devam et:D:D
ferhat valla süpersin:D ama derviş abimin gönlü zengin beni evlendirmeden öldürmez:D
5. Çiğ köfte gecemiz diğer gecelerde olduğu gibi katılımı gayet güzeldi. böyle güzel bir kardeşlik ortamında bulunan nizip sevdalısı kardeşlerimi tebrik ederim. o ortamda hiç kimse orda bir çıkar için oturmuyordu tek amaçımız Nizip'e faydalı olmak için birşey yapmak. inşallah ekibimiz gittikçe daha da büyük güçlenecek. ve ayrıca o güzel tarih bilgileri ile bizi bilgilendiren başta kasım abi, abdurahman abi ve orhan abiye çok teşekkür ederim. ayrıca derviş abimize bizi mekanında ağırladığı için çok teşekkür ederim. Ayrıca arkadaşlar beni öyle siteye bu çocuk evlenmekten başka birşey düşünmüyor diye lanse etmeyin artık:D Öğretmenlik mesleğine başlarsam inşallah o da olacak inşallah:)