Tamam kardeşim, anladım ben. Görüşürüz.
Sorunlarımız Önerilerimiz
abi çok teşekkür ederim.
sen sag salim git gel bize yeter.
adminim geceyi netten canlı verebilirse bende burdan eşlik edicem sizlere inşallah.
bak bu çok gzel bir haber sezer.
inşallah en kısa zamanda yayına başlanır.
Nrtyi internetten nasıl seyredebilirim
Görüntülenme: …
teşekkür ederim abi :) en sonunda birbirimizi anlamaya başladık galiba :)
müslüm akpek;159163 wrote:Doğan bu arada hafta sonu Nizip'e gideceğim istediğin birşey varsa bana haber ver alıp getireyim. Sezeride görmeden gelmem inşallah.
abi çok teşekkür ederim.
sen sag salim git gel bize yeter.
adminim geceyi netten canlı verebilirse bende burdan eşlik edicem sizlere inşallah.
NRT televizyonuyla ilgili bir gelişme varmı, ne zaman internetten yada uydudan seyredebileceğiz.
müslüm abi internet üzerinden yayın için çalışmaların sonuna gelindi, çok kısa bir zaman sonra internetten online olarak NRt izleyebileceksiniz(inşallah)
akhenaton;165035 wrote:müslüm abi internet üzerinden yayın için çalışmaların sonuna gelindi, çok kısa bir zaman sonra internetten online olarak NRt izleyebileceksiniz(inşallah)
bak bu çok gzel bir haber sezer.
inşallah en kısa zamanda yayına başlanır.
akhe bak sana bir link vereyim oraya ekletebilirmisiniz bir görüsme yapin ben bu $ekil izliyorum türk tvlerini [url]http://www.turksesi.de/canlitv.php[/URL]
bizim zaten başka bir şirketle anlaşmamız var kardeş. [url]www.bizidinle.com[/URL]
buradan radyoyu dinliyorsunuz. yakında tv yide izleyeceksiniz inşallah
buradan radyoyu dinliyorsunuz. yakında tv yide izleyeceksiniz inşallah
bu verdiğin adres üzerindenmi izlenilecek sezer yayın ?
peki neden kendi veb siteniz üzerinden yayın sağlanmıyorki ?
peki neden kendi veb siteniz üzerinden yayın sağlanmıyorki ?
sanırım sunucu denilen şey yeterli değil
Hakan verdiğin lingten hiçbirşey seyredilmiyor yani açmıyor tv leri.sakalli0727;165053 wrote:akhe bak sana bir link vereyim oraya ekletebilirmisiniz bir görüsme yapin ben bu $ekil izliyorum türk tvlerini [url]http://www.turksesi.de/canlitv.php[/URL]
NRT nin televizyon yayınlarını ne zaman seyredebileceğiz, bir gelişme varmı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.