yaf sizin derdiniz ne niziplimisiniz yoksa kemal kılıçdar oğlunun bi yakınımısınız kemal kılıçdar oğlu sizimi aradı ben geliyorum diye
Sorunlarımız Önerilerimiz
Belediye Araçları Hacizli mi?
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Dostlar,
Bu ve bunu gibi konularda gerçek ve dürüst niyetle bilgi edinmek isteyen arkadaşların kurumları veya kişileri rencide etmeyerek Sn.Orhan ÇELİK kardeşimizle paylaşması ve sonuç almasının daha doğru olacağı kanaatiyle...
Selamlar
Bu ve bunu gibi konularda gerçek ve dürüst niyetle bilgi edinmek isteyen arkadaşların kurumları veya kişileri rencide etmeyerek Sn.Orhan ÇELİK kardeşimizle paylaşması ve sonuç almasının daha doğru olacağı kanaatiyle...
Selamlar
secim yaklaşıyor artık daha neler duyacagız kimbilir:D
Bu konu kapanmıştı, arkadaşlar mesajları tam okusalar anlayacaklar, demekki okumamışlar, adminimden rica ediyorum bu konuyu klitleyelim, tam seçim zamanı suistimaller olabilir.
müslüm abi okumadıgım konuya mesaj yorum yazmam şimdi diyeceksin ozaman orhan acıkladı nıye yazdın ben sadece secim yaklaşıyoya ondan dedim, (olur böyle vakalar secim zamanı)müslüm akpek;160689 wrote:Bu konu kapanmıştı, arkadaşlar mesajları tam okusalar anlayacaklar, demekki okumamışlar, adminimden rica ediyorum bu konuyu klitleyelim, tam seçim zamanı suistimaller olabilir.
Arkadaşlar konu'yu yeni fark ettim ve bütün yorumları tek tek inceledim.Orhan abim yeterli belgeyi açık bir şekilde sunmuş lütfen saygısızlık etmiyelim...
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.