Sayın adminler bir müddettir bazı konulara yazdığım mesajlar ve açtığım konular yayınlanmıyor engelleniyor,bunun sebebi nedir yasaklanıyormuyum, en son mesaj yazdığım konu Osman kardeşimizin Latif Karadağ ile yaptığı söyleşiye ve en son açmak istediğim konu ise İmam Hatip Liseleriyle ilgiliydi. Bu konularla ilgili lütfen açıklama bekliyorum.
Site ve Üyeler Hakkında
neden mesajlarım yayınlanmıyor
bu sitede hakaret ve küfür içermeyen hiçbir mesaj silinmez. sanırım bi yanlışlık olmuştur. yada sistem hatasıdır. bekleyelim bakalım admin gelir birazdan :)
12 mesajı olan siz biliyorsunuzda ben nasıl bilemiyorum nerde benim konum hangi başlıkta. Ben niye bulamıyorum.
müslüm bey orda 12 yazdığına bakmayın ben bu siteye 2005 yılında üye oldum, yaklaşık 1500 mesajım varken askere gittim ve gelince yeni üyelik aldım. o yüzden mesaj sayıısnda 12 yazıyor. yani kıdemli üyeyim. :) hem bu kadar agresif olmayın , bekleyelim bakalım
Neden yeni üyelik aldınız, eskisine ne oldu.akhenaton;154574 wrote:müslüm bey orda 12 yazdığına bakmayın ben bu siteye 2005 yılında üye oldum, yaklaşık 1500 mesajım varken askere gittim ve gelince yeni üyelik aldım. o yüzden mesaj sayıısnda 12 yazıyor. yani kıdemli üyeyim. :) hem bu kadar agresif olmayın , bekleyelim bakalım
şifresini unuttum:)
Müslüm abi bir kac konuya yazdigin mesajları ben sildim. ama sadece senin mesajı değil, komple konuyu sildigimden goremiyosundur. mesela youtube ile ilgili bir konuyu sildim senin mesajinda vardi. Bazi mesajlar ise onay bekleyebiliyor. Gordukce onayliyorum.
benim daha basıma gelmedi henüz:)))
Ferhat konularla silinen önemli değil Latif Karadağla Osmanın yaptığı söyleşiye yazdığım mesaj neden yayınlanmıyor.
Müslim abi, Latıf beyi ikna edip bir roportaj yapıldı . Resmi kurum duyuruları ve Editorler kısmının tartışmalardan uzak, bilgilendirme yazılarının yayınlandığı bir bölüm olmasını istiyoruz. Bana kalsa oraya hiç yorum almam ama orası Sn.Tarhan'ın insiyatifinde, kendiside en doğru kararı verecektir.
Benzer bir masajınızıise konu olarak açmışsınız ve en güzelini yapmuşsınız, gerçi o konuda önceden vardı ama fikirlerinize değer verdiğimiz ve konunun çözülmemiş olması nedeniyle ana sayfaya bile taşıdık.
İmam hatip konusunu ben göremedim, silinmiş olsaydı bilgim olurdu.
Ferhat onaylama ve silme işlerine karışmaz. Teknik sorumludur o. Fakat onaylanmasında mahzur görmediği birkaç mesajı kazara onaylamış ve banada bilgi verdi. silinme meseleside yine teknik bir konudaydı ve üyelere istenmedende olsa zarar vereceğini düşünüp silmiş. Aksi halde kendisi, etliye tuzluyua dokunmaz.
Anlayacağını umuyorum. saygılar.
Müslüm Akpek ağabey ! Bu hafta geldiğinizde şu konuları enine boyuna bi konuşalım abi,tabi lütfedip bize zaman ayırırsanız :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.