Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Miniklerden Geleceğe Yatırım

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Ali Alkan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından dün Nizip Meslek Yüksek Okulu Kampus alanına fidan dikildi. Yaklaşık 60 öğrencinin katılımıyla 600 fidan dikilirken Nizip Meslek Yüksek Okulu ve Ali Alkan İlköğretim Okulu öğrencileri birbirlerine yardım ettiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ali Alkan İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm Yalçın, dün hem ilçemize yeşil alan kazandırmak hem Nizip Meslek Yüksek Okulu adına bir hatıra ormanı yetiştirmek amacıyla burada bulunduklarını belirterek bundan dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi. Nizip Belediyesinin katkılarıyla Nizip Meslek Yüksek Okulu Kampus alanına getirilen fidanlar minik öğrencilerin elleriyle tek tek dikilirken üniversiteli ağabey ve ablaları da yardım etmeyi ihmal etmedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
Mustafa Bilici Üye
Çok güzel bir olay ama başlık çok alakasız olmuş minikleri daha çok teşvik etmek lazım...bu işi sevdirmek lazım...
müslüm akpek Üye
Ağaç dikmek kadar güzel birşey yok, çocuklara bunu aşılamak gerekiyor, Nizip'in eskiden ormanları varmış bunu bilmiyordum aşağıda 1930 larda gönderilen İl özel idaresi raporunun 6ncı maddesi.

6-Kazada Karadag ve Kizildag üzerinde 100000 dönüm kadar orman mevcut olup Sakiz Mese Palamot ve kara agaç gibi esçari muhtevidir. Mer,a yoktur. Bu daglar ayni zemanda mer,a halinde kullanilmaktadir.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim