Basından Nizip Haber

DP'nin Adayı Mehmet Aslan

Nrt Üye
Demokrat Parti Nizip İlçe Teşkilatı Nizip Belediye Başkan Adayını dün düzenlediği toplantıda resmen açıkladı.
Resim kaynağı
Nizip Belediye Başkan adayı, Mehmet Aslan 2009'da yapılacak olan yerel seçimler için adaylığını resmen açıkladı. Dün saat 13:00'da Balkanoğlu Düğün Salonunda yapılan programa partili katıldı. Demokrat Parti Nizip ilçe başkanı Faruk Yalçın’ın açılış konuşmasının ardından, Eski Milletvekili İbrahim Konukoğlu bir konuşma yaptı. Konukoğlu konuşmasında ben her zaman Nizip ilçesine gelip gidiyorum, Nizip ilçesine hiç bir şey yapılmamış. 5 yıldır birçok şey yapılabilirdi dedi. Konukoğlu, biz bazı hatalarımızdan dolayı meclis dışı kaldık, inşallah bu seçimlerde kıratı şahlandıracağız şeklinde konuştu. Konukoğlu konuşmasının sonunda Mehmet aslan’ın adaylığını açıkladı. Daha sonra Belediye başkan adayı olarak açıklanan Mehmet aslan ise yaptığı konuşmasında yapılacak olan yerel seçimlerin Memleketimiz için en hayırlı olması temennisinde bulundu. Aslan, konuşmasında sık sık Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ı eleştirerek bu seçimin galibinin kendisinin olacağını öne sürdü. Devamı İçin Tıklayınız...
mehmet karakaş Üye
Konukoğlu konuşmasında ben her zaman Nizip ilçesine gelip gidiyorum, Nizip ilçesine hiç bir şey yapılmamış. 5 yıldır birçok şey yapılabilirdi dedi.El insaf konukoğlu tamam siyasi rakibinizde böyle bir açıklamaya kim inanır.
yaren Üye
Mehmet kardeşim bunların gözleri göremiyorlar
şüheda Üye
mehmet karakas;153136 wrote:Konukoğlu konuşmasında ben her zaman Nizip ilçesine gelip gidiyorum, Nizip ilçesine hiç bir şey yapılmamış. 5 yıldır birçok şey yapılabilirdi dedi.El insaf konukoğlu tamam siyasi rakibinizde böyle bir açıklamaya kim inanır.
Allah aşkına siyaseti bir tarafa bırakın ellerinizi vicdanıza koyunuz nizipin bundan 4,5 yıl önceki durumunu gözden geçirin birde şimdiki nizipe bakınız. Demekki birşeyler yapılmış o zaman vicdanızın sesini dinlemiş oldunuz.
efeavci Üye
Mehmet ve yaren kardeşler ne gözlerınız varmış acı bizde verınde o gözlerınızide bizim göremeyıpte sizin görduklerınızı bizde görelım..el ınsaf size ya ne yapıldıgını gördunuz allah için tabi bu kişiden kişiye degişir size göre bir osmanlı parkı yeter ancak bu gözunuzu doyurabilir ama buna tabiri cazizse devede kulak bile denmez.ama inşallah neler yapılacagını seçimden sonra beraber görecegiz o zamanda gözleriniz bozulmasın ondan korkuyorum kardeşlerim...şunu unutmayın herzaman daha iyisi vardır olacaktırda.azla yetınmeyın.. Kargo sana gülecemde şimdi sen göremeyecen.yaw allah aşkına 5 yıl onceki niziple şimdiki nizip arasında ne fark var sende diger arakdaşlardan farkın yok size osmanlı parkı yeter yada başka birseyin peşindesiniz bilmiyorum ama yazık yani.gören degilde görmeyende çok şey yapılmış sanacak gören zaten ne oldugunu bılıyor...sanada dıyorum kardeşim deve varken kulakla yetınmeyin.nasıl olacak dersenizde bu ıktıdarla olmaz ama olurmu olacak olmalıda...mehmet aslan dıyorum başkada birey demiyorum..
yaren Üye
ne devesinden bahsediyorsunuz ZAMANINDA DEVE Yİ AMUDUNDAN GÖTÜRMÜŞLER halk her şeyi çok iyi biliyor
rasimm Üye
yahu Osmanlı Parkını geç tamam. Taziye Evlerini Geç... Belediyenin yeni araçlarını ve itfaiyeleri geç tamam.... yeni yollar ve asfalt çalışmaları geç.... Taşbaşve Belkıs mesire alanlarının düzenlenmesini de geç.... Benim aklıma gelen şimdilik aklıma gelen ve 5 yılda Nizip e yapılmayanlar diğerlerini de diğer site sakinlerine bırakıyorum. En son beni yine siyasete bulaştırdınız bence ; Tek Parti Ak PArti , Tek Başkan Hacı Fevzi Akdoğan Herkese Hayırlı Olsun....
HOPDEDIKS Üye
Kilit taşlarını unutmuşsun rasim hoca
efeavci Üye
hopdediks arkadaşım dogru söyluyor kilit taşlarını unuttmuşssun. beni söyletmeyin simdi. halk da çok iyi biliyor ne yapıldıgını..işte yine diyorum size, bunlar size yeter. senın dedıgın şey,olması gerekenler exstra birsey degil.gençlik için ne yapmıssın birde onları söyle.5 yılda yaptıgını 5 satırda yazmışssın.yanı yılda bir ış yapmıssın, 5 aydan bahsetmiyoruz 5 yıldan bahsediyoruz.şimdi biraz daha düşün.. ama bu halk daha ıyısıne layık ve mehmet aslan da allahın ıznıyle bu halkı hakettıgı yere getırecek..sen istemesendeeeeeeeeeee
rasimm Üye
Tabii bu beş yılda geri kalanları ben başka arkadaşlara bıraktım ama... Belediye işçilerinin maaşları düzgün ödenmiyordu aynı şekilde emekli olanlarında alacakları içerde kalıyordu. Şimdi bir işçinin alacağı var mı belediyeden Kaç taziye evi var sen say. Hangi okullara neler yapılmış bir araştır... Şehir merkezindeki umumi tuvaletlerin 5 yıl önceki durumları ve şimdiki durumları... Yol kavşak cami etrafı çalışmalar... Ha bunlar zaten yapılması gerekenlerdi diyorsan biz bu yapılması gereken yapılanlardan memnunuz o yüzden Tek Parti Ak PArti , Tek Başkan Hacı Fevzi Akdoğan Beş yıla beş satır demişsin doğru ben özetledim de açılımını yapmak bana düşmez dediğin gibi sandıkta görüşürüzzzz.... Sen istesendeeeeeeeeeeeeeeeee
efeavci Üye
nizip.comun hiçbir siyasi amacı veya maddi beklentisi yoktur. Seçim sürecinde yazılan mesajlar sizin gibi hemşerilerimizin kendi görüşleridir. Bu mesajlar içerisinde usula, genel adaba veya kişilik haklarına uymayanlar silinir veya editlenir. Biz hala güzel ilçemizin gelenek ve adetlerini tanıtmak için çaba harcıyoruz.
yaren Üye
ADMİN bu efeavcı sitede bir polemik oluşturma peşinde fikirlerine saygı duyuyoruz ama bu kadar acık bariz bir şekilde propoganda yapmasın mümkünse arkadaşlarda polemiğe girmesin ilgilenirseniz teşşekkür ederim
admin Yönetici
efeavci;153433 wrote:Benım yazdıklarımı ya tam yayınlayın yada hiç yayınlamayın yazdıklarım eksık yazılıyor burda...kımseden gizlim saklım yok oylede olmalı..ben biliyorum dogruları nıye kestıginızı..quote] Yazdıklarınız, sitenin misyonuna aykırı ve ona zarar verici olursa ki buraya girenler siyasetten uzak olup gelenek ve görenekleri hakkında bilgi sahibi olmak için geliyorlar, biz o kısımları sileriz. Kimseden gizliniz saklınız olmayabilir ama bizimde sorumlu olduğumuz geniş bir kitle var. Eğer gizlenmek istemiyorsanız ve bir ispatınız varsa yargı yolu herkese açıktır, Kaldı ki bu ülkede artık başbakanda, Cumhurbaşkanıda, Emekli Generalide, GEneralide fevkalade yargılanabiliyor. Biz yargı mercii değiliz, millet bilgilensin ve fikir alışverişinde bulunsun diye bu tür mesajlara izin veriyoruz. Saygılar
admin Yönetici
yaren;153434 wrote:ADMİN bu efeavcı sitede bir polemik oluşturma peşinde fikirlerine saygı duyuyoruz ama bu kadar acık bariz bir şekilde propoganda yapmasın mümkünse arkadaşlarda polemiğe girmesin ilgilenirseniz teşşekkür ederim
Efe arkadaşımız biraz heyecanlı bir giriş yaptı oda zaman içerisinde ılımlı yazılar yazacaktır.
efeavci Üye
bakın şimdi burada polemik peşinde oldugum dusunulebilir. eger gerçekten dogruları paylaşmak polemikse herkes öyle düşünsün..ama birileri rahatça hacı feyzi akdogan yazabiliyor ve polemik olmuyorsa benım yazdıgım mehmet aslan neden polemige giriyor onu anlamıyorum..ikincisi benım yaptıgım vede yapmam gerekende bu memlektın evladıysam ''eleştiridir''. ben sadece bunu yapıyorum..birilerini muhakkakı canı sıkılabılır ama eger bir eleştriye bile tahammul edilemıyorsa bence hepten susmalılar.sonkez söyluyorum benım tek yaptıgım şey eleştiridir.....cunku biz biliyoruzkı bu memleket çok daha ıyı yerlerde olabılrıdı ama neden bu kadar küçük şeylere yetındırılmeye çalşılıyor onu anlamıyorum. eger burda amaç milleti aydınlatmaksa kı bu herkesın yaptıgı şey bunu bende yapıyorum..ama bir zumre bu tespitlerimi polemik olarak algılıyorsa o zaman dıger ınsanlarda yazmasın..eger onlar yazıyorsa benımde hakkım var diye dusunuyorum...kesınlıkle sunu soylıyeım benım burdakı hiç kimseyle bir sorunum yok ama herkes de bildigini burada açıkca söylemelı..teşekkürler
Kasım Böler Üye
efeavci;153446 wrote:bakın şimdi burada polemik peşinde oldugum dusunulebilir. eger gerçekten dogruları paylaşmak polemikse herkes öyle düşünsün..ama birileri rahatça hacı feyzi akdogan yazabiliyor ve polemik olmuyorsa benım yazdıgım mehmet aslan neden polemige giriyor onu anlamıyorum..ikincisi benım yaptıgım vede yapmam gerekende bu memlektın evladıysam ''eleştiridir''. ben sadece bunu yapıyorum..birilerini muhakkakı canı sıkılabılır ama eger bir eleştriye bile tahammul edilemıyorsa bence hepten susmalılar.sonkez söyluyorum benım tek yaptıgım şey eleştiridir.....cunku biz biliyoruzkı bu memleket çok daha ıyı yerlerde olabılrıdı ama neden bu kadar küçük şeylere yetındırılmeye çalşılıyor onu anlamıyorum. eger burda amaç milleti aydınlatmaksa kı bu herkesın yaptıgı şey bunu bende yapıyorum..ama bir zumre bu tespitlerimi polemik olarak algılıyorsa o zaman dıger ınsanlarda yazmasın..eger onlar yazıyorsa benımde hakkım var diye dusunuyorum...kesınlıkle sunu soylıyeım benım burdakı hiç kimseyle bir sorunum yok ama herkes de bildigini burada açıkca söylemelı..teşekkürler
Efe kardeş senin mesajlarını ben edıtledim, sen kendi yazdığın mesajların içeriğini biliyor olman lazım. Sizin mesajlarınızın orjinal halinde direk olarak Bld.Bşk.'ına ithamlar vardı, hırsızlıktan, çalıp çırpmadan v.b türdeki yazılarının edıtlenmesi seni rahatsız etmesin siteye üye olurken yada giriş yaparken bu içerikteki yazıların silineceği veya edıtleneceğini zaten kabul ediyorsun. Bu tür yorumları yazmak özgürlük değil kişilik haklarına saldırıdır, bunu ispat etme imkanınız varsa belgelerle konuşursun kaldı ki nizip.com ne yargı merciidir nede sizin iddialarınızın ispat mercidir. Yorumlarınızı daha dikkatli yapmanız dileği ile...
efeavci Üye
ben belediye başkanın yaptıkalırını yazdım sadece..belkı o kilit taşlarının fabrikasının kıme ait oldugunu bilmeyen ınsanlar var veya bu kılıt taşlarının parası fazlasıyla cebımızden çıkmıyor gıbı dusunenler .hanı herkes yaptıkalırını anlatıyorsa, bunlarıda yazsınlar dıye dusundum..tabiki sizin için diyecegım bır sey yok haklısınızdır... bazı şeylerın burda söylenmesıde uygun degıldır bu konuda düşüncelerinize saygı duyuyorum...tekrar son mesajımı net bir şekılde yayınladıgınız için teşekkür ediyorum...
hendese Üye
efeavcı kardeş öyle birşey yazmışsın ki sonuçlanması lazım.Benim teklifim yarın sen (tabii mahsuru yoksa) admin veya KAsım Beyle beraber belediyeye gelip kilit taşı fabrikasının kime ait olduğunu öğrenin.Ya da gelemiyorsun herhangi bir arkadaş da öğrenip yazarsa memnun olacağım.
efeavci Üye
bakın kardeşim bunun kıme ait oldugunu herkez çok ıyı bılıyor..bırılerının adı altında dahi olsa yaptıgı işi ihale yoluyla olmadan ıhalesiz bir şekilde verebiliyorsa buda açıkca neyın ne oldugunu belirtir... .eger belediyenın varsa elınde bir belgesi geçmiş tarihlı veya bu ıhaleye giren başka bir firma varsa açıklasınlar..millet aydınlansın o zaman..benım derdım bu kadar yapılanların gizli saklı yapılmasıdır..bir açıklasınlarda millet de bılsın..kardeş ben nizipte degılım ama gelırım ınsallah..belgelı açıklamalarıda çok yakında kurulacak olan sıtemızde yayınlayacagız..o zaman herkes neyın ne oldugunu daha net bır sekılde anlar..bızım amacımız kımseye haksızlık yapmak degıl..ama bazı seylerınde açıga cıkması..
hendese Üye
söyle de bizde öğrenelim çok mu gizli bir bilgi bu
Kasım Böler Üye
Konu DP'nin adayını açıklaması ile başlayıp kilit taşlarına ve ihalelere kadar geldi, sonuçta siyasi bir konu olduğu için belki kabul edilebilir, ancak sarf edilen sözler havada asılı kalmamalı yani ortaya bir iddia attıysanız ya iddianızı ispat edersiniz yada özür diler geri çekilirsiniz.
efeavci Üye
yaw hendese sankı hiç bilmiyormuş gibi konusuyorsun..belediyenin içinde olan sensin..ama sadece sabret diyorummmm...lambanız şu an çok iyi yanıyor neyin ne oldugu net bir şekilde görülüyor ama lamba yanarda bu kadar ısınırsa ne olur...patlar tabiki inşallah oda olacakk...sadece sabır dıyorummm...
hayrikılınç Üye
mehmet aslan ..abiyi en içten dileklerimle kutluyorum hayırlı uğurlu olur inşallah
Kasım Böler Üye
Efe kardeşim ben bugün sizin yerinize bahsedilen kilit taşı fabrikasının kime ait olduğunu öğrendim. Eğer itimat ederseniz bunu açıklamak istiyorum... Nizip belediyesi Kambeton firması ile kilit taşı, kaldırım taşı, v.b. ihtiyaçları için karşılığında Nizip belediyesine ait kum ocaklarından kum vererek ve alınan malzemelerin muadillerinden daha kaliteli ve ucuz fiyatla olması şartıyla anlaşma yapmıştır. Bana verilen bilgi böyle, Kambeton şirketinin sahibi kimdir kiminle ortaktır bilmiyorum, bunu da eğer Belediye Bşk.'ı yada yakınları ile alakası var ise buyrun siz söyleyin. Ayrıca Gaziantepte bir Bld.Bşk'nının yakınlarının kaldırım taşı, kilit taşı v.b malzemeleri ürettikleri tesislerinin olduğunu bende duydum ancak Nizip Belediyesinin bu şirketle ima edildiği gibi bağlantısının olmadığını da yine bu araştırma esnasında öğrendim. Bilgilerinize...
efeavci Üye
o dedıgınız fırmayla da çalışlışmış olabilir..tekrarlıyorum olabilir... ama asıl çalışılan yer sizinde söylenti dediginizgibi gaziantepte bir belediye başkanın yegeninin fabrikası olan yerdir...diyeceksiznizki nerden biliyon... şurdan dışarı çık ve önüne gelen 10 kişiye sor onlar söylecekler.onlarada ınanmazssan ne yapalım...ama en azından bizim inanmamız için :Siz madem araştırma yaptıız...araştırma yaptıgnız şirketle ilgili dokumanları burdada yayınlayabilirmisiniz..herkes ne kadar alınmış ve karsılıgında ne kadar verilmiş bilir..hani bunlar bilmek bir nizipli vatandaşın en dogal hakkıı.bizide daha çok aydınlatmışolursunuzzz..teşekkürler

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim