Basından Nizip Haber

Miting gibi aday açıklaması

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

efeavci Üye
ökkeş 27 kardeşimm..yapmış oldugun bu duyarlı davranışından dolayı seni kutlarım..zararın neresınden dönersen kardır.. sende su an kardasın..biz istiyoruzki insanlar gerçekleri bilsin birilerinin tekelinde olmasın..neyse o kardeşim yapılanda yapılmayanda..yınede kımseye haksızlık yapılmasın ısterızzz...tekrar teşekkürler kardeşim..
isa çetin Üye
nice insan gördüm gördüm üstünde elbise yok nice elbise gördüm içinde insan yok (yunus emre)allah cc bize layık olanı nasip etsin
ekcel Üye
daha iyisini yapacağını sanıyolarsa ehlen ve sehlen
guneyli_27 Üye
Bu memlekete en hayırlı kişi MEHMET ASLAN olacagına inaniyorum.ALLAH tan korkan 5 vakit abdezinde niyazinda temiz durust bir baskan geliyor nizibe tum nizipli hemserilerime hayırli olsun.
efeavci Üye
daha iyisini yapacagını görmemiz için hep beraber destek olmalyız kardeşimm...eger gerçekten daha ıyısını bu memleket için istiyorsak dogru yerde olmamız gerekirr..allahın izniyle de bunu mehmet ASLAN ın yapacagına ınanıyorummm..canımızla kanımızla her zaman yanıdayızzz
desttan Üye
mitink görmesek belki inanırdık ama toplam kaç kişi görünen köy yakındır çok kişi hatır için orda çogunuda tanıyorum saygılar
mehmet karakaş Üye
Hoşgeldiniz yeni üyeler.Seçim yaklaştıkça sayınız dahada artacak heralde.
efeavci Üye
destan kardeş sana ne diyeyim şimdi..ama güzel bir sey diyeyim..sanki miting görmedik dedigin şeyin miting oldugunu sana kım söyledii..nerenden uyduruyorsun bunları..o gördügün sadece adaylık açıklamasıydı o kadar...ama o kadarla kalmadı o kalabalıkla miting gibide düşünülebilir ama diyorumya düşünülebilir ama sonucta sadece adaylık açıklamasıydı ve çok fazla duyarlı nızıplı ordaydı..sen daha mitingde göreceksein yakın zamanda...gördüklerin kişilerinde sırf hatır için gittikleri düşünebilirsin.. ama o kadar insanın hakkına girmezssinn..zaten bu iş gönül işi orda sırf parti için giden yoktu.. sadece o ınsana duyulan saygı ve sevgi için ordaydılar..buda o ınsanın ne kadar sevildigini gösterir..senin deyımınle hatır için ordaydılarrr.. ama sen bunları anlamazssın kardeşim..anlasaydın burda daha farklı yorumlar yapardın..neyse uzatamıyorum..ınşallah bu defa anlamıssındır..
efeavci Üye
sanada gelmemek ayıp olur be mehmet kardeş...ben senin nur yüzüne burda yazı yazmıyorum tabiki konu seçimse ve bu da bu memleketin gelecegi için önemlıyse... burda ve nerde olursa olsun bu konular oldugu surece ınsanların neyın ne olduklarını anlamları ıcın yazacagımm...daha once nıye yoktun dersen burda böyle bir forumda yoktu..açıldı bızde guzel guzel yazdık kardeşım..senin hoşuna gitmeyebilir ama sırf senin hoşuna gitmiyor dıyede yazmayacak degilimmmm......birde sana kötu haberin bu yenı uyeler senın ıstemeyecegin kadar artacakkkk..kusura bakmıyon demiii..
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Efe biraz daha ılımlı ve tutarlı yazarsan sevinirim.
rasimm Üye
Efe sanki adayın akrabası veya kendisiymiş gibi yazıyor ve çok ateşli ....
Bence bu kadar heyecana gerek yok ...
Memleketimiz için hayırlı olacak olanı Allahtan dileyelim ve demokratik saygılı bir şekilde siyaset yapalım...
Tekrar bütün adaylara hayırlı olsun....
Burada yeniden adayların projelerinden bahsedebilirsek ne ala...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Adaylarla tek tek görüşüp projelerini ve hedeflerini aktaracağız. Seçimden sonra yakalarına yapışmak kolay olsun.
müslüm akpek Üye
admin;153864 wrote:Adaylarla tek tek görüşüp projelerini ve hedeflerini aktaracağız. Seçimden sonra yakalarına yapışmak kolay olsun.
Tam bende bunu teklif edecektim, çok güzel bir kayıt olacak, artık boş keseden sallamak yok dediğini yapmazsa yandı, nizip.com iyi silkeler adamı.
Shark27 Üye
efe sana brawo arkadasim siteye bir girdin pir girdin... Allah memleketimiz icin en hayirli olani basimiza getirsin.. su an en güzeli fazla heyecana kapilmadan sürecin ilerlemesini beklemek.. zaten sayin mehmet aslandan baska birde zeki ögütün adayligi kesin. diğer partilerden adayligi kesinlesenler yok.. bekleyelim taslar yerine otursun..
Shark27 Üye
rasim arkadasim bu ne bicim bir mantik.. efe kardesimiz bir adaya gönül verebilir ben bu sitede mevcut belediye baskani icin nelerini feda edebilecek bircok isim biliyorum.. o yüzden yok akrabasiymis yok kendisiymis lütfen böyle basit ithamlara girmeyin.... gercekten cok antipatikkk
peerless Üye
Yav böyle atışmalar olursa buraya siyaset haberi atmamak zorunda kalacağım. Ben herkesin bildiğini gördüğünü ve kimseyi kırmadan, rencide etmeden yazılar yazmasını isterim herkesin temennisi de bu.
Lütfen biraz daha ılımlı ve sakin olmakta fayda var. Seçim yaklaşıyor arkadaşlar, bu heyecanı hep beraber paylaşmak istiyorsak yorumlarımızda kırıcı olmamamız lazım.
ilginiz, alakanız ve yorumlarınız için teşekkürler...
hayri murat bakırcı Üye
Sana bir kıyak ben yapım siyaset olan bir haber atma ve sayın admin'e siyaset içeren hiç bir mesaj'a yer vermiyelim her konuda olduğu gibi bu konuyada duyarsız kalmıaycaktır...
Shark27 Üye
peerles kardesim sen haberlerini atmaya devam et bu sitede siyaset hicbir zaman bitmez..
coskun Üye
yeni üye kardeşler hoşgeldiniz inşallah siyasi konuların haricinde de ilçemize katkı yapacak görüşlerinizi bekliyoruz.
celikhalil Üye
Bu yolda yalnız yürümeyeceksin.
POLATCAN Üye
[arkadasım bir seyi bilerek araştırarak konuşascaksın.Çoskun özkaya bir ekoldur.10 yıl bu güzelim nizipin belediye başkanlıgı yapmıştır.üstelik seçimle gelmiştir. demokraside çogunluga raiyet edeceksem bazı cümleler kullanırken dikkikat etmelisiniz. 10 yıl icraatlarını saysam senin yaşın küçük gelir.
Yılmaz Korkmaz Üye
Memleketimiz için hayırlısı ne ise olsun iyi olan hakeden kazansın diyoruz...Fakat şunuda belirteyim ki burada asıl maksat memleket menfaati olması gerekmekte bence burada bunun aksini düşünen hiç kimse yok yani bu sert ve kırıcı uslübe gerek yok...Bizlerde siyaset yaptık gerek burada gerek ise dışarıda ama hiç bir zaman büyüklerimize veya karşıt görüşlerimize karşı edebimizi bozmadık ve saygımızı yitirmedik herkesin haklı tarafı olduğu gibi herkesin açık noktasıda muhakkak olacaktır...
Lütfen kelimelerim yanlış anlaşılmasın hiç bir görüşe şahsa ve zümreye hitap etmemekle beraber sadece özgür bir platformda kendi görüş ve fikrimi beyan ettim...Bu yazımdan dolayıda kırılacak arkadaşlardan özür diler saygılar sunarım
Shark27 Üye
POLATCAN;155441 wrote:[arkadasım bir seyi bilerek araştırarak konuşascaksın.Çoskun özkaya bir ekoldur.10 yıl bu güzelim nizipin belediye başkanlıgı yapmıştır.üstelik seçimle gelmiştir. demokraside çogunluga raiyet edeceksem bazı cümleler kullanırken dikkikat etmelisiniz. 10 yıl icraatlarını saysam senin yaşın küçük gelir.

Konuyla coskun özkayanın ne alakası var polatcan su coskun özkaya reklamını yapmayı bir biraksaniz diyorum. burda aday olan sayın mehmet aslan dir. varsa bir yorumunuz onun icin söyleyinde bizde bilelim. sanki aday coskun özkaya
sakalli0727 Üye
amacim adaYI TARTISMAK FALAN DEGIL:TANIMAM ZATEN AYRICA:AMA BENIM TAKILDIGIM KONU SU PANKARTLARA:yasim 28 özalli secimleri hatirlarim 91di galiba.o gunden bugune ne degismis oldugunu pankartlardan görebiliyoruz.hic birsey degismemis.SONRA 95 99 2002 2007(tarihleri karistirmis olabilirim) secimleri galiba.ve butun partilerin hemen hemen hepsinin elindeki pankartlar ayni kalmis.cunku kendileride ayni yerinde saymis diye düsündüm.herzaman ayni sözler ayni benzer adaylar vede birbirinden farksiz dusunceler
Bogachan Üye
admin;153277 wrote:Ökkeş bey konuyu bilmeden yorum yapmanız bizide zor duruma sokuyor. Dyp diye bir partimi kaldı ki, onu baz alarak yorum yapıyor ve iğneleyici konuşuyorsunuz.
Coşkun beyinde kazandığı harcadığı ortadadır. Varsa bir ispatınız yargı yoluna başvurun. Dedikodular ve tahminlerle yorum yapmak doğru değildir. Tüm adaylara bu kutsal görev yarışında başarılar diliyoruz.
sevgili mehmet abi bir söz vardır biz yedi kardeşiz yedimizde birbirimizi iyi biliriz mehmet aslanın da ne oldugunu iyi bilir nerden nerelere geldigini bunu herkes bilir

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim