100.000 e yaklaşan nüfusuyla her geçen gün büyüyen nizip te neden bir sinema yok, bunu engelleyenmi var yoksa sinema bir sosyal ihtiyaçtan çıktımı...bence türkiye de sinemacılık ve sinema seyirci patlaması yaşanıyor, parası olanlara duyrulur nizip te kaliteli bir yer iyi ısıtılmış veya soğutulmuş, rahat ve şık koltuklarıyla bütünleşmiş bir sinema açabilirler , para kazanabilirler..
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip te sinema neden yok
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
benim de hep düsündügüm bi konu.. ama biz toplum olarak once biseylerin hasretini cekeriz o elimizdeyken de yeterli ilgiyi göstermeyiz.. bıu yüzden sinema nizipte is yapmaz.. hem bir film getirme maliyetini siz de en az benim kadar iyi bilirsiniz... gelir gideri karsılamaz bence hem öyle sinema sever sayısının da cok oldugunu da düsünmüyorum.. keske haksız cıksak... parası olan antebe gidiyo zaten ha burda olmus ha olmamıs fark etmiyor yani..
daha önce yazdıgım gibi benim düşüncem nizipe içinde sinema salonu, tiyatro salonu, konferans salonu vs olan güzel bir kültür merkezi açılması. burda en büyük faktör sayın vekilimiz ve belediye başkanımıza düşüyor
bugünkü milliyetten alıntı,kriz var birçok önemli sektör küçülüyor, sinema endüstrisi büyüyor.ve bu yıl % 10 büyümeyle kapatmış yılı sınemacılar, nizip g.antep ten bağımsız değil ki içiçeler, g.antep te hergeçen gün çok salonlu sinemalar açılırken, (en son nakıp ali salon 2 de ıssız adamı izledim çok iyi salon dı) bizler hala antep e taşınmak zorundayız. Nizip te açılacak sinemalara vizyondaki flimler gelirse gerçekten seyirci patlaması olur. ondan sonra belki de tiyatro açmayayı tartışırız !......_dilruba_;153027 wrote:benim de hep düsündügüm bi konu.. ama biz toplum olarak once biseylerin hasretini cekeriz o elimizdeyken de yeterli ilgiyi göstermeyiz.. bıu yüzden sinema nizipte is yapmaz.. hem bir film getirme maliyetini siz de en az benim kadar iyi bilirsiniz... gelir gideri karsılamaz bence hem öyle sinema sever sayısının da cok oldugunu da düsünmüyorum.. keske haksız cıksak... parası olan antebe gidiyo zaten ha burda olmus ha olmamıs fark etmiyor yani..
sinemesever sayısının az olmasını nizip için söyledim..sinema sever tabiki nizipte de var ama 7 lirayı sinemaya vereceğine biraz bekleyip cd kiralamayı tercih ediyorlar..böylece 2 lira maliyetle bütün ev halkı seyretmiş oluyor...ya bişey sorcam bu arada siz sinema açmayı mı düşünüyosunuz nizipte :)
arkadaşlar sinema çok iyi olur.. dogaesmeray arkadasın dedıgı gibi sinema salonu tıyatro salonu konfarens salonu bunların hepsının bulundugu bı kompleks yapılsa kötümü olur..bence olmaz geç bıle kalınmış....antepe gıtmek ten kurtuluruz...
yoo, hayır ben sinema açmayı düşünmüyorum, :) benim mesleğim var mali müşavirim.yatırım yapmak isteyenleri teşvik etmek istiyorum, yatırım yapan olursa yatırımcı kazanır,,, bizde sinemayı kazanmış oluruz diye düşünüyorum. kültürel açıdan her türlü kazanç, kazanılmış haktır:),sırada tiyatro ve kültür sarayı var!!!!!!_dilruba_;153039 wrote:sinemesever sayısının az olmasını nizip için söyledim..sinema sever tabiki nizipte de var ama 7 lirayı sinemaya vereceğine biraz bekleyip cd kiralamayı tercih ediyorlar..böylece 2 lira maliyetle bütün ev halkı seyretmiş oluyor...ya bişey sorcam bu arada siz sinema açmayı mı düşünüyosunuz nizipte :)
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.