s.a saygı değer arkadaşlarım benim bu nizip ilcemize yakıştıramadım bir konu var bu et dağıtan belediyeye ait arabanın neden acaba kapıları acık bu birinci konu
ikinciside araba baya hızlı gidiyor ve olur olmaz yerlerde arabayı park yapıyor bununla ilgilenilse baya memnun oluruz orhan abinin dikkatine
Nizipte gıda işi ile uğraşanların nedense temizlik umurlarında değil, bunları denetleyende yok ara sıra zabıtalar gaza geliyor şöyle bir dolaşıyor sonra yine eski tas eski hamam, bundan sonra nizip'e her geldiğimde fotoğraf makinasıyla bu iş yerlerinin resimlerini çekip adlarıyla birlikte burada deşifre edeceğim, hele cumhuriyet mahallesindeki postanenin yakınında bir kasabın önünde plastik leğen içinde işkembe gördüm, üstü sinek kaplıydı, inanın o günden beri ağzıma sakakatat koymadım makina olsaydı çekecektim, bu temizlik meselesi Nizip'in bence en büyük sorunu, bunların yanında kapısı açık giden et dağıtım aracı en temizidir.
aslında gelen gövdelerın folyo ıle kaplanması gerkeıyor..o kapı acık gıdıyor hadi açık olmadıgını kabul edelım.. ındırme yaparken havada kı egzos gazı toz hepsı usutune bulaşıyor..ve kasaplarda kı etler dolap ta degıl askıda asılı kapı acık gelen ınsan bakıyor hapsırıyor tıksırıyor..bunlara önlem alınması gerek..hijyene bıraz daha dıkkat..