başak;102896 wrote:neden bende sitedeyim başka bayan üyelerde var illaki buraya yazmak zorundamıyız:D
esara abla oğlunuz çok tatlı maşşallah allah analı babalı büyütsün:)
teşekkür ederim başakcım,allah razı olsun ha bu arada bişey sorcam nerede ikamet ediyosun bir sakıncası yoksa tabi...:)
gultencankesen;102904 wrote:Merhaba Ben Nizipliyim Ancak Nizipte Yaşamiyorum Ve Zaten Burada üyeyim Siz Görmediniz Sanirim ...nizipli Bayanlar Var Bu Sitede ........
Gülten Cankesen
merhaba,ugradıgınıza sevindim burada görüşürüz inşallah,peki siz nerede oturuyosunuz .:)
hanımlar tabiki buraya yazmak zorunda degilisiniz sadece buraya ugradıgınız da bir merhaba bile yazmanız yeterli bazı arkadaşlar bayanların varlıgını görsünler yeter...........:)
esera79;103063 wrote:hanımlar tabiki buraya yazmak zorunda degilisiniz sadece buraya ugradıgınız da bir merhaba bile yazmanız yeterli bazı arkadaşlar bayanların varlıgını görsünler yeter...........:)
yaz yaz arada öpüyorum hoşçakal...bide bana baryam demeyin sıktı artık yaaa...küpem var kulağımda miksam başka da gerek yok....oke dostumm...Anlamısko...kerkes kib..
hayrola hüseyin biyeremi gidiyosun teyzecim noldu şakalardan sıkıldın galiba sen şaka yaparken iyi öyle bozulup gitmekte neymiş bakem insan sevdigiyle ugraşır sende seviliyosun şımarma bak burası sensiz olmaz ona göre ha...:)
ya huseyın tamam huseyın derız de anlamadıgım ınsanlar burda bıraz eglenmek ıstedı sende ofkelendın yanı ne var ya kıme rezıl oldun nerden cıkardın eger ıstemıyosan buraya yazma