Değerli site üyeleri, daha öncede yaptığım gibi İstanbuldan topladığım ihtiyaç fazlası giysi elektronik cihaz, kitap, okul malzemesi ve ilaçlar için yeniden bir kampanya başlatacağım, bu sefer yardımları Nizip ve köyleri için düşünüyorum, site üyeleri ve adminim bu işe vakit ayırabilirmi çünkü çok vakit alıyor ve gerçekten çok özveriyle yapılması gerekiyor, benim yaptığım kampanyalar süresinde, ofisim bit pazarına dönüyor 5 kişi sürekli ayrım ve tasnif yapıyor, hatta gelen ihtiyaç fazlası giysileri yıkayıp ütülediğimiz bile oluyor, bu konuyla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyası
Görüntülenme: …
çok güzel bir düşünce müslüm abi tebrikler. nizip te olsaydım bu iş için seve, seve gönüllü olurdum......
abi çok duyarlısın ALLAH razı olsun...ne diyim çok güzel olur,ayrıca bu gibi değerler bizi biz yapan değerlerdir...bu değerleri yitirdiğimizde biz biz olmayız artık...konu çok özel ama nedense hakketttiği ilgiyi görememiş ilginç...
Müslüm bey,
Kendim bizzat bu konu ile ilgilenebilirim. Üzerime düşen neyse siz belirtin. Eğer dağıtım eğerse kargo masrafı gibi vs. konularda bilgilendirirseniz yardımcı olabilirim.
Geçen gün üniversite konusunda özelden size faks numarası gönderdim henüz bir cevap alamadım. Tel no verebilirseniz her iki konuda detaylı görüşebiliriz.
Kendim bizzat bu konu ile ilgilenebilirim. Üzerime düşen neyse siz belirtin. Eğer dağıtım eğerse kargo masrafı gibi vs. konularda bilgilendirirseniz yardımcı olabilirim.
Geçen gün üniversite konusunda özelden size faks numarası gönderdim henüz bir cevap alamadım. Tel no verebilirseniz her iki konuda detaylı görüşebiliriz.
sayın müslüm akpek bu yardım kampanyasını ıhtıyac sahibi ararsanız..dag köylerinde baya ihtıyac sahibi var..o bölgede gercekten çok kötü durumda olan aıleler ınsanlar var...
Kardeşim bana telefon numarası gelmedi tekrardan gönderirsen faxlayayım sana, ayrıca yardım konusundaki desteğin için teşekkür ederim, bayramdan sonra kampanyayı başlatacağım.dervisdörtbudak;152528 wrote:Müslüm bey,
Değerli kardeşim sizlerden tek istediğim gerçek ihtiyaç sahiplerini yada köyleri tespit etmeniz, gerisi kolay ben ve diğer arkadaşlarım topladıklarımızı site adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırırız.boroboro;152550 wrote:sayın müslüm akpek bu yardım kampanyasını ıhtıyac sahibi ararsanız..dag köylerinde baya ihtıyac sahibi var..o bölgede gercekten çok kötü durumda olan aıleler ınsanlar var...
bizlerde hizmet icin varız inşallah
Kardeşim teşekkür ederim inşallah bundanda alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. pazartesi günü detayları yazacağım.y8mil;152738 wrote:bizlerde hizmet icin varız inşallah
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.