Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

yardımcı olurmusunuz... Yağsız Kıyma

Görüntülenme: …

secretgarden Üye
arkadaslar bişi sorucam size gecen gün bi lokantaya gittim pide yemek için yemin ediyorum 2 dilim anca yedim yemedim içindeki kıyma inanılmaz yaglıydı ve cok agırdı saatlerce midem bulandı sonra kıyma alıyım dedim yemekler için buda aynı içinde bişi var kuyruk yağımı ne galiba emin olamadım ama çok agır bişi bu arada ben buralı değilim içinde kuyruk yagı olmayan hatta nerdeyse hiç yag olmayan kıyma bulmam mümkünmü ?

bide damacana su alcam ama bazı arkadaslar tadı cesme suyuna benziyo dediler korktum o yüzden suda alamıyorum korkudan mecbur marketlerden kapalı sise su alıyorum
müslüm akpek Üye
Bu mesaja yardımcı olacak kimse varmı ben fazla birşey anlamadım.
mehmet karakaş Üye
secretgarden;151871 wrote:arkadaslar bişi sorucam size gecen gün bi lokantaya gittim pide yemek için yemin ediyorum 2 dilim anca yedim yemedim içindeki kıyma inanılmaz yaglıydı ve cok agırdı saatlerce midem bulandı sonra kıyma alıyım dedim yemekler için buda aynı içinde bişi var kuyruk yağımı ne galiba emin olamadım ama çok agır bişi bu arada ben buralı değilim içinde kuruk yagı olmayan hatta nerdeyse hiç yag olmayan kıyma bulmam mümkünmü bide damacana su alcam ama bazı arkadaslar tadı cesme suyuna benziyo dediler korktum o yüzden suda alamıyorum korkudan mecbur marketlerden kapalı sise su alıyorum

Kasaba gidin etin kilosunu sorun:) 9-10ytl civarı 15ytl verin bana 1kğ yağsız köftelik et verin derseniz.İstediğiniz kıymayı alırsınız.
secretgarden Üye
tesekkürler
doganesmeray Üye
nizipte genelde koyun eti satılmaktadır ve genelde bu etle evlerde balcan kebabı, lahmacun, karnı yarık vs bu tür yemekler yapılmaktadır ve bu yemekler için etin yaglı olması gerekmektedir. istanbulda ise bu tam tersi oluyor büyük baş hayvan kesildigi için yaglı eti özel olarak almak gerekiyor. olarak veya yagı kuyruk yagı olarak ayriyeten alıyoruz. sizde bulabilirseniz nizipte büyük baş hayvan eti alabilirsinz. onun içinde yag olacagını sanmıyorum. su meselesine gelince büyük marketlerden bildik marka sular alabilirsinz
secretgarden Üye
doganesmeray;152087 wrote:nizipte genelde koyun eti satılmaktadır ve genelde bu etle evlerde balcan kebabı, lahmacun, karnı yarık vs bu tür yemekler yapılmaktadır ve bu yemekler için etin yaglı olması gerekmektedir. istanbulda ise bu tam tersi oluyor büyük baş hayvan kesildigi için yaglı eti özel olarak almak gerekiyor. olarak veya yagı kuyruk yagı olarak ayriyeten alıyoruz. sizde bulabilirseniz nizipte büyük baş hayvan eti alabilirsinz. onun içinde yag olacagını sanmıyorum. su meselesine gelince büyük marketlerden bildik marka sular alabilirsinz
hayır yani tabi içnde birazcık yag olabilir ama benim yediğim ve aldığım kıymalardaki çok fazlaydı bide kendi yagının dısında emin değilim ama kuyruk yagıydı o galiba ki ben kuyruk yagından hiç hoslanmam.. dediğiniz gibi yapcam kasaba gitcem koyun eti olmasın dicem napıyım artık.. yardımcı olduğunuz için sağolun

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim