Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Örnek İmam Hasan Erol’dan Öğrencilere Bayramlık Kıyafet Yardımı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Birecik Bağlarbaşı Köyü Yeni Cami İmamı Hasan Erol, Bu yıl yine Bağlarbaşı köyünde ve çevre köylerden yetim ve öksüz öğrencilerin yüzünü güldürdü. Örnek İmam Hasan Erol, Deniz Feneri Derneği ile bağlantı kurarak ihtiyaç sahibi 18 yetim ve öksüz öğrencinin giyimi için yardım istedi. İmam Hasan Erol’un talebini değerlendiren ve olumlu yanıt veren Deniz feneri Derneği ise yetim ve öksüz çocuklara kıyafet yardımında bulundu. Köy İmamı Hasan Erol, yetim çocuklarımıza Bayram kıyafetleri gönderen Deniz Feneri Derneğine teşekkür ediyorum dedi. Birecik Bağlarbaşı Köyü Yeni Camii İmamı Hasan Erol, daha önce, Bağlarbaşı köyüne modern morg, taziye evi, modern bay bayan tuvaletler, duş yerleri ayrıca, Haydi Kızlar Liseye, Bağlarbaşı köyünde bulunan ilköğretim okulların sportif ve kültürel yönden başarılı olmasında büyük bir çaba göstererek örnek teşkil etmiştir. İmam Hasan Erol yaptığı açıklamada bundan sonra ilk fırsatta Bağlarbaşı Köyüne bir Kütüphane açarak eğitime katkı sağlayacağım dedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Tebrik ederim sayın hocamı.Allah ondan razı olsun.Unutmayalım ''Hayra vesile olmak ,hayrı işlemek gibidir.''
müslüm akpek Üye
Hocam kutlarım sizi, inşallah yaptıklarınız yan gelip yatan imamlara örnek olur, aslında para alan cami imamlarının arkasında namaz kılınmaz, bu hadislerde var yani bir caminin imamı gönüllü olmalıdır ama Diyanet İşleri sanıyorum 20-25 sene önce camilere imam atamaya başladı ama bu dinimizce caiz değil, cami imamlarının bunu bilerek camilerde halkı eğitecek aldığı parayı hak edecek başka hizmetler vermeli, değerli hocam işte buna en güzel örnek, camiler halkın içinde imamlarda halkın ne durumda olduğunu en iyi bilen insanlardır, ben yardım etmek istediğimde hep cami imamlarına sorarım onlar kanalıyla yaparım en doğruyu onlar bilir. HOCAMI TEKRAR KUTLARIM YARDIMLARININ DEVAMINI DİLERİM.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim