Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Orhan çelik'in açtığı konular

Görüntülenme: …

müslüm akpek Üye
Sayın Orhan Çelik'in açtığı bazı konulara mesaj yazmam engelleniyor yani sistem kabul etmiyor bunun bir sebebi mi var acaba yoksa benim bilmediğim bir forum kuralımı bu, bir açıklama yaparsanız memnun olacağım. Birde yazdığım bazı mesajlar nasıl oluyorsa uçuyor akşam 124 mesajda kapamıştım bilgisayarı sabah baktığımda 119 daydı. Sitenin bilmediğim bir kuralımı var, anlatırsanız dikkat ederim.
Teşekkürler.
felsefefe Üye
Müslüm Abi biz yıllardır sitedeyiz.
Senin hızına yetişemiyoruz.

Yazıların okumaya bayılıyorum.

Ama Orhan Kardeşimiz genelde bilgilendirme yapar.
FAzla yoruma gerek yok.
Yorumlarda asıl bilgi kayboluyor çünkü.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Kütüphane bölümümüz ilk kurulduğunda oraya yazılan mesajların denetime gelmesi ve ayrı bir kategoride ciddi bir ortam olması planlanmıştı. Zaman içerisinde görüldüki nizip.coma gelen üyelerimiz son derece saygın ve kibar aynı zamanda iş güç sahibi bireylerdir. Bu nedenle oranın denetim mekanizmasını kaldırdık ve tüm üyelerin rahat rahat mesaj yazabilmesine olanak tanıdık. Şuan Editörler, resmi kurum duyuruları ve ilanlar haricinde tüm alanlar üyelerimize açıktır.
Geçen haftaya kadar kapalı olan bu alanların tekrar forum izinlerinin açılması ve ayarlanması gerekliydi. Bir haftadır bunları tek tek ayarlamaya ve çıkan aksaklıkları çözmeye çalışıyorum. Dün gece doganesmeray kardeşimle bir dizi daha ayar yaptık sanırım şuan bir sorun olamasa gerek. Bahsettiğiniz sanırım kumaş Mamet konusudur. ayarlamalar sırasında bir ara o bölümü tamamen kapatmışız. Orhan uyarmasa bilmeyecektim.

İnsanları hele sizin gibi değerli olanları kısıtlamak kesinlikle söz konusu değildir...
Değerli abim bizler bir grup amatör insan nizipe gönül vermiş ve daha güzel olması için çabalamaktayız. bu süreçte aksaklıklarımız olursa anlayış gösterip bizi uyarmanız bizleri memnun edecektir. Aksi söz konusu değil, hele orhanın böyle bir keyfi uygulamaya girmeyeceğine kendim garanti veririm.

Mesajlarınızın eksilmesi konusuna gelince;
Sitede bir üye konu açar veya mesaj yazarsa bunu istediği zaman silebilir ve bu bizler tarafından görülür. Aynı şekilde yönetimdeki ve bölüm sorumlusu arkadaşlarda bazı konuları ki bunlar tartışmanın dozunun kaçtığı konular olabiliyor, siliyorlar. Bunlar içerisinde sizin mesajlarınızda varsa doğal olarak silinmiştir.

Yine aklınıza takılan bir soru varsa lütfen yazın
Orhan Çelik Üye
Sevgili Müslüm abi dün gece kendi açtığım konuya değil mesaj yazmak konuya giriş dahi yapamadım.Sistemde bir sorun oldu ve Akif abi gereğini yaptı. Eğer bir engelleme söz konusu olsaydı bile siz bu kişiler içerisinde asla olmazdınız buna emin olun. Sitede kalite ve seviye yükselmesi açısından sizin gibilerin fikirleri ve yazıları bizim için çok önemlidir.

Selam ve dua ile...

ORHAN ÇELİK
doganesmeray Üye
sayın adminim konuyu çok güzel aydınlatmışsınız
müslüm akpek Üye
Bu amatör ruhu hiçbir zaman kaybetmeyelim, zaten ben Nizip.com sitesinin bu kadar linginin nasıl aksamadan çalıştığını inanın anlamıyorum, benimde bazı deneyimlerim oldu ama inanın hiç böyle bir site yapamadım daha doğrusu yaptıramadım, mehmet kardeşim ve diğer bu işten anlayan site üyelerinin ortaklaşa yaptığı bir şey bu, bu işlerden anlamak gerekiyor, aksamalar olabilir tabi bunlarda sizlerin şahsi çabalarıyla çözülüyor.

Orhan Çelik kardeşim açıklaman için teşekkür ederim rahatlattın beni sizin açtığınız 3 başlığada şu ana kadar aynı şey olunca kendi kendime acaba engelleniyormuyum dedim ama öyle değilmiş. Bu arada yeni resimlerinizi de bekliyorum.
Shark27 Üye
benim silinen mesajlar ne olacak sayin admin!!
bazi sahislar mesajlarimi okumadan bile silmeye baslar oldular.. neyse ben bu güzel sitede bazilarinin engellemesine ragmen dik durusumu gösterecegim ve fikirlerimi sevgili nizipli kardeslerimle paylasacagim.
fsoyarik Üye
Sevgili dostlar yönetici arkadaşlarında açıkladıgı gibi hiç bir kardeşimizin manevi şahsiyeti ile alakalı ne bir kısıtlama nede bir tartışma bu sitede mümkün degil
zira sitemizin zenginligi insan ve muhabbet ancak bazen insanlar kendi duygu ve inancı ile birlikte düşüncelerini anlatırken veya ifade ederken bir başkasının hak hukuk ve anlayışını ezip geçen bir tavır sergileyince ister istemez silmek zorunda kalınıyor;

ZİRA BAŞKASININ HÜRİYYETİNİN BAŞLADIGI YERDE BENİM HÜRİYYETİM BİTER BUNU UNUTMAMAM DiLEGİ İLE SELAMLAR
admin
Yönetici
nizip.comun hiçbir siyasi amacı veya maddi beklentisi yoktur.
Seçim sürecinde yazılan mesajlar sizin gibi hemşerilerimizin kendi görüşleridir.
Bu mesajlar içerisinde usula, genel adaba veya kişilik haklarına uymayanlar silinir veya editlenir.
Biz hala güzel ilçemizin gelenek ve adetlerini tanıtmak için çaba harcıyoruz.
müslüm akpek Üye
Sitenin amacına göre yazılar ve konuların açılması gerekiyor, ''usula, genel adaba veya kişilik haklarına uymayanlar silinir veya editlenir.'' bu cümlenin biraz daha açılması gerekiyor, bazı siyasi içerikli yazılar sonuna kadar destekleniyor, genelde AKP taraftarlarının ama karşı görüşler hemen tepki alıyor yada siliniyor, site yönetimi sildiği mesajları yada başlıkları neden sildiğini belirtmek zorundadır, gördüğüm kadarıyla yargısız infaz yapılıyor ve bazı yazılar sebep gösterilmeksizin siliniyor, eğer site yönetimi bunun böyle yapılması yolunda bir karar almışsa onada söylenecek bir söz yok ama bu tarz şeyler yapıldığından site içerisinde hep AKP liler kalmış diğer görüşte olanlar siteden kaçmış. Sorduğumda Nizip'te AKPliler çoğunlukta olduğundan böyle oluyor dendi, yani şimdi Nizip'in nerdeyse tamamı AKPli mi anlayamadım.
Shark27 Üye
sayin admin .........bana karsi göstermis oldugu anlasilamaz ve kabul edilemez düsmanligin sebebini bende bilmiyorum.. sayin müslüm abimin de vurguladigi gibi bazilari her türlü propogandayi rahatca yapabilecek ama ben yada karsit görüslü bir hemserim hemen editlenip sansürlenecegiz. sizden tekrar rica ediyorum bu cifte standarta göz yummayin lütfen..
admin
Yönetici
Sayın shark27, bir süredir nizip.coma yazılarınızla katılıyor ve muhalif bir bakış açısı sunmaya çalışıyorsunuz. muhalif diyorum çünkü sadece belediye konularına yazıyor ve yuvarlak cümlelerle iğneleyici cümleler kullanıyorsunuz. Size bunları özelden de yazdım. ,
Bizlerin bir vatandaş olarak siyasi görüşlerimizin olması, bazı partilere sempati duymamız, nizip.comunda siyasi görüşünün aynı o olacağı anlamına gelmiyor. kaldıki yönetim kademesi dediğimiz, özverili çalışan bir grup görevli zümremizin içerisinde çeşitli siyasi görüşte arkadaşlar var.

Bahsettiğiniz olayda konuyu yıpratıcı, tahrik edici cümleler vardı. Buna hiç hakkınız yoktu, yoktur. Her hangi bir partinin konusuna iğneleyici cümleler kurmak yerine, kendi siyasi görüşünüzü tanıtıcı, bilgilendirici mesajlar atmanız ve bunu özellikle ayrı başlıklar halinde yayınlamanız daha uygundur. Bu şekilde olursa, kimseye söz hakkı doğmaz ve zan altında kalmaz.

nizip.com bir yargı mercii, vatandaşın vur-kaç yapabileceği platform veya her istediğinizi gizli nick arkasında söyleyebileceğiniz kadar özgür bir platform değildir.

Anlayışınıza teşekkür eder, size özelden de yazdığım gibi kendi görüşlerinizi farklı konularla tanıtmanızın daha uygun olacağını yenilerim.
Shark27 Üye
sayın admin yazdigim yorum o konu hakkinda yazilan bir cok yorumdan farkli degildi. kimseyi ne kücük düsürecek nede tahrik edecek birsey de yazmadim. ama o sahis hakli oldugumu icine sindiremediğii icin böylesi bir yola basvurdu. o mesaji cok iyi hatirliyorum.. konuyu tekrar okuyun ve mesaj yazan arkadaslarin ve benim yazdigim mesaji karsilastirin.. neden bazilari istediklerini, istedikleri yerde görüp yakistirirken ben farkli düsündüğümde kabul görmüyor..
sayin admin sadece belediye konularina yaziyor demissiniz lütfen mesajlarimi bir arastirin hangi konulara yazmisim.. özellikle belediye ile ilgili konulara deginiyorum cünkü teknik egitim almis biri olarak bazi seyleri yakından takip ediyor ve madalyonun diger yüzünüde gösteriyorum.. bunu kabul edersiniz etmezsiniz.. nizip com yönetim kadrosunda bulunan sahislarida cok yakından biliyorum siyasi kimliklerinide halihazirdaki görevlerinde bundan dolayi bana karsi yapilan bu tavri siyasi bir linc olarak görüyorum.. özellikle bir kisi ki ismini bile zikretmeyecegim bundan sonra bana karsi bu düsmanca tavrini devam ettirdigi sürece fikirlerimi sitede paylasacagim.. yazdigim seylerin belki yanlis olan tarafida olabilir benimle hicbir zaman medeni bir sekilde tartismaya girilmedi. yazdigim her karsit yorum silindi yada asiri tepki alarak kapatildi. bu olaylarin bu sekilde gelismesi yazdiklarimin gercek oldugu kanisina varmama sebep oldu..
sayin admin sitennin misyonunu tekrar tekrar hatirlatmaniza gerek yok. ben bu güzel ortamin hazirlanmasinda emegi gecen herkese sonsuz tesekkürlerimi sunmayi her zaman borc bilirim. su gizli nick olayina gelince neden isimler önemli bugüne kadar yazmis oldugum yorumlari mehmet sahin adinda yazsaydim ne farkedecekti.
sonuc itibariyle üyeligimin tekrar eski haline getirilmesini rica ediyorum.. saygilarimla
admin
Yönetici
üyeliğiniz tekrar eski haline getirildi. Sizden ricam ılımlı yazılar yazmanız.
Muhalif yazılar yazmanız tabiki doğaldır fakat cümleleri itina ile seçmek gerekir. Karşı görüşteki haberlere değilde,bir temniniz varsa bunu farklı başlıklarda dile getirmeniz daha uygun olacaktır.
Shark27 Üye
sayın admin benim icin cok önemli olan üyelik konusundaki göstermis oldugunuz duyarlılıktan dolayi tesekkür ediyorum..
admin
Yönetici
sizinde aynı duyarlılığı gösterip, dostlarıma karşı beni mahcup etmeyeceğinizi temenni ederim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim