Resim kaynağı Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyetleri bugün başlayan kömür dağıtımı nedeniyle Nizip Tren istasyonundaydı. Hareketli saatlerin yaşandığı kömür dağıtımı sırasında bir inceleme yapan Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner yaptığı açıklamada kömür dağıtımını Nizip İlçe Merkezinde bir firmanın ihaleyi üstlendiğini köylerde ise muhtarların destekleriyle dağıtımın yapılacağını söyledi. Kömür dağıtımından faydalanacak ihtiyaç sahibi vatandaşların ilgili muhtarlıklarla görüşmeleri gerektiğini belirten Kaymakam Güner, dağıtım yapılacak olan yerde herhangi bir aksaklığa veya sıkışıklığa meydan verilmemesi için muhtarlıklarda listede ismi olan vatandaşların aldıkları kartla birlikte tren istasyonuna gelerek işlemlerini yaptırmalarını söyledi. Yapılacak olan kömür yardımından dul, yetim, fakir ve yardıma muhtaç kimsesiz insanların faydalanmaları gerektiğini hatırlatan Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, bu yıl 5 bin aileye toplam 2.500 ton kömür dağıtılacağını söyledi.
Kömürü kaymakamlık dağıtıyor. Ve dagıtımda bizzat sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı görevlileri hizmet veriyor.
Müslüm bey şöyle bir bağlantı kurarsan dediklerinde haklı çıkabilirsin.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı nereye bağlı? kaymakamlığa Kaymakamlık nereye bağlı içişleri bakanına o nereye bağlı Başbakana,O kim Akparti genel başkanı. Evet bulduk işte. Peki kömür dağıtımı ne zaman başladı Akparti iktidarı ile başladı hımmm o zaman bu kömürü akparti dağıtıyor değil mi?
Nasıl ama yardımcı olabildim mi?
Müslüm bey biraz objektif olun. Sosyal Yardımlaşma Kurumu eski adı ile FAK_FUK_FON yani fakir fukra fonu yıllardır hizmet ediyor. Sizin yaklaşımınız ile şimdiye kadar bu fon yardımı ile oy avcılığımı yapıldı.
Ayrıca SRAP projesi (Sosyal Riski Azaltma Projesi) halkın dili ile çocuk ve süt parası merhum Ecevit zamanında programlanmıştır.
Bunlar sosyal devletin gereğidir. Keşke ülke rusya gibi almanya gibi zengin olsa da daha fazlasını verse. Çünkü verilen hizmet çinlilere değil halkımıza yapılmaktadır.
Bir İmar bankasının batık parası ile on yıllar boyu öğrenciye bedava kitap ve halka gıda yardımı yapılabilirdi. Sadece imar bankası bu. Peki nice batan bankalar ve hortumlanan devlet paraları varın siz hesap edin.
Dolayısıyle sosyal bir zihniyet sahibi olan herkesin halka yapılan yardımları münferit hatalar ve suistimaller olsa da desteklesi gerekmektedir.
Çoşkun kardeşim dediklerin çok doğru işte bende bunları diyorum Sosyal Yardımlaşma derneğinin dağıttığı yardımlara parti sahiplenince ve bunuda propoganda aleti yapınca tepem atıyor burada hem yardım alanlar hemde dağıtanlar mağdur oluyor.
müslüm akpek;151571 wrote:Çoşkun kardeşim dediklerin çok doğru işte bende bunları diyorum Sosyal Yardımlaşma derneğinin dağıttığı yardımlara parti sahiplenince ve bunuda propoganda aleti yapınca tepem atıyor burada hem yardım alanlar hemde dağıtanlar mağdur oluyor.
Yok abi siz müsterih olun,bizim o tip şeylere ihtiyacımız yok. :)