Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Cumhuriyet caddesi yenileniyor

Görüntülenme: …

yaren Üye
CUMHURİYET CADDESİ YENİLENİYOR
Nizip belediyesi ve Tedaş müdürlüğünün ortak çalışmasıyla çarşı camisinin önünden başlayıp yakar petrole kadar olan Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açbölüm hem aydınlatma direkleri hemde orta refüş taşları yenileniyor. daha sonraki zamanlarda inşaallah E-90 karayoluna kadar olan bölüm komple aynı şekilde değiştirmeyi planlıyoruz.
müslüm akpek Üye
Cumhuriyet caddesinin gerçekten ihtiyacı vardı böyle bir bakıma, Nizip'in en işlek ana caddelerinden biri o yüzden Nizip'e yakışmalı.
mehmet karakaş Üye
Boş yere yapılmış bir masraf bence.Eski taşların yerini yeni taşlar almış.İlk gördüğümde acaba tek yön yapılıp yol genişleyecek sandım veya taşlar yerine konmayıp antebin caddeleri gibi ortaya çok küçük şeritler konulacak sandım.Bu uygulamayla yol dahada daraltıldı.
Kasım Böler Üye
mehmet karakas;151499 wrote:Boş yere yapılmış bir masraf bence.Eski taşların yerini yeni taşlar almış.İlk gördüğümde acaba tek yön yapılıp yol genişleyecek sandım veya taşlar yerine konmayıp antebin caddeleri gibi ortaya çok küçük şeritler konulacak sandım.Bu uygulamayla yol dahada daraltıldı.
Bende sizin düşündüğünüz gibi zannettim ve o taşların neden değiştirildiğini doğrusu anlamış değilim.
boroboro Üye
o yol tek serit olsa...sadece sanayi tarafına gidiş..dönüşte saraç yokusunda olsa..daha iyi olmazmı...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim