Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Bizim Fikrimiz Yok,

Görüntülenme: …

firaset Üye
Herkesin bomboş fikirlerini ulu orta söyleyerek itibara alındığı, İncir çekirdeğini doldurmayacak fikirlerin gündemi değiştirdiği, Kara cahil adamların sözlerinin vecize olarak kabul edildiği, Kışkırtıcı sloganların günlük hayatı düzenlediği, Milyonlarca dolarlık transfer ücreti alarak gazete köşesi kapanların şirket menfaatlerini günlük siyaset olarak gösterdiği, Cehaletin karanlığının aydınlık gelecek olarak sunulduğu, Yabancı ülkelerin istihbarat servislerine ajanlık yapanların yazılarıyla ortalığı bulandırdığı, Kişisel husumetlerini kusmak için fırsat yakalayanların büyük yazar addedildiği, Tek özellikleri topluma ait değerler ile alay etmek ve aşağılamak olanların entellektüel yazar olarak görüldüğü bir Türkiye'de...

Yüreği bu toplumun değerlerini korumak için atan, Sıfatı olmadığı için ne kadar büyük fikirler ortaya koyarsa koysun sesini duyuramayan, Toplumsal servetin eşitce paylaşıldığı bir Türkiye'yi yaratmak isteyen, Bize ait değerlerlerle alay edilmesini içine sindiremeyen, Bu kadar boş konuşan insanların yanında benim fikirlerimi kimse ciddiye almaz diyen, Biz bağımsız, sömürüsüz, huzur içinde bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz diyenlerin,

Elbette "Fikri Yoktur".

Onların idealleri vardır...

Bu büyük ideallerin gerçekleşmesi için karınca gibi didinirler. Bunlar çakalların cirit attığı ortamlarda bir aslan asaletiyle hedefi kollarlar.

Öyle değil mi "Fikrim Yok"çular?

Bir fikrim yok,banane diyenler için güzel bir yazı bence.

Kaynak : Fikrimyok.com
müslüm akpek Üye
Bu yazıyı bi yerden mi aldın yoksa kendinmi yazdın.
Aslında farketmez ama bu yazıya eklenecek başka şeylerde var, kendini peygamber yerine koyarak insanları aldatan, şeriata özenip aslında şeriatın ne anlama geldiğini bile bilmeyen, ibadetin ve inancın aslında allahla kul arasında gizli olması gerektiğini bilmeyen, kadınlarına ve kızlarına her zaman ikinci sınıf vatandaş gibi gören ve bunuda kuranı kerimdeki' ben kadınları erkeğin kaburga kemiğinden yarattım' ayetine dayandıran, islami söylemlere bakarak regl olmuş olan kız çocuklarını 70 yaşındaki adamlara hak gören, işe girmek için baş vuran işçinin daha baştan patronuna ben 5 vakit namazlarımı kılarım vakti geldiğinde işimi bırakıp namaz kılarım diyerek ikindi namazında iki saat ortadan kaybolan, namazlarını herkes görsün diye damda yada otoban kenarında kılan, bir km2 lik alana 3 cami yetmezmiş gibi 5 tanede mescit açan, caminin hoporlörlerini evimizin terasına habersizce yerleştirip sesini de sonuna kadar açıp sabah ezanında cümle alemin korkudan birbirine sarılmasına neden olan, organ bağışı için haram diye fetva verip bir sürü yaşayabilecek olan insanın ölmesine sebep verenler ( İranda organ bağışı zorunludur), kendini şeyh,şıh diye tanıtıp milletin dini duygularıyla oynayıp onların yardım adında parasını alan, ermiş diye şeyhinin abdes suyu ile banyo yapan onun iç çamaşırlarını alıp giyen, evine gavur icadı diye elektrikli alet sokmayan, depremde ölenlerin hepsine bunlar günahkar ve kafir diyen, ölen kundaktaki yavruya da büyüdükten sonra günahkar olacaktı diye fetva verip milleti kandıran ( Peygamber efendimizin hadisi vardır tabi afetlerde ölenler şehitlik mertebesine ulaşmıştır oldukları gibi gömülebilirler der) daha neler neler. Bende böyle müslüman istemiyorum.
felsefefe Üye
Tamam abi bizde sana böyle Müslüman bulursak satmayız.
Başka Müslümandan kaç kilo ve kaç liraya alıcaksın abi
Mustafa Bilici Üye
......:) bu cahillikler eskide kaldı bence...
firaset Üye
Müslüm bey ben yazıyı atış amacım farklıydı.Ama siz yazıma başka bir boyut katmışsınız.
Fikirlerinize katılmamakla beraber Düşüncelerinize saygı duyuyorum.
Sizin düşündükleriniz diğer ağabeylerinde söylediği gibi eskilerde kaldı Allah a şükür herkes kimin ne yaptığını bilerek inancını yaşıyor.
Kimse bunlar böyle bunlar şöyle demeye hakkı bulun muyor ama yorum yapanlarda var bir şey elde edemezler çünkü onların inancı,herkesin inancı kendine.Saygı duymak gerek bence…,
Teşekkürler yine de düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için..
Herkes düşüncesinde özgürce yeri geldiği zaman söylemesi gerek ama yanlış ama doğru düşüncedir sonuçta…

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim