Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Dergi Çalışmaları

Görüntülenme: …

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Gönül istiyorki nizip.com dergisini devam ettirelim. Fakat hem maliyetlerin yüksek olması hemde çok uğraştırması nedeniyle bir süre askıya aldık.

Maliyet konusunu şu aşamada aşamayacağımıza göre sanal dergi uygulamasına bakış açınızı öğrenmek istedim. Nette bir çok örneği bulunan uygulama bu derginin sürebilmesi açısından faydalı olacaktır kanaatini taşıyorum.

Teknik konuda bilgisi olan arkadaşlar net üzerinden sağlıklı bir araştırma yapıp bizlerle bu konuda bilgi paylaşımına girerse sevinirim.

Sanırım bu geçici çözüm derginin çıkması için özverili çalışan değerli dostlarımıda memnun edecektir.
Orhan Çelik Üye
En azından ileride dergiyi çıkaracağımız zaman elimizin altında hazır şablon olarakda duracaktır. Bence iyi olur.
Mustafa Bilici Üye
bende katılıyorum bir bakarsınız birisi gelir bütün masraflar benden der olur biter..:)
Orhan Çelik Üye
Mustafa Bilici;151374 wrote:bende katılıyorum bir bakarsınız birisi gelir bütün masraflar benden der olur biter..:)

Dimi yani belli olmaz. :)
müslüm akpek Üye
Bir gider tablosu varmı dergiyi çıkarmak için ne kadar para gerekli.
HakanSahin Üye
Güzel Dostlarım. Satarsak Dergiyi Güzel Bi fiyata ve de Reklam Alınırsa Dergi çıkmaya devam eder.

Dergiyi tek el olarak idare etmek ve yönetmek matıksızca. Burda Yönetim dekilerin yapacağı tek iş ilk önce dernek kurmak.dergi çıkıncada güzel bi pazarlama taktiği ve abonelik sistemi kurulur. Parasız aşk olmaz...
Gökhan Dokuyucu Üye
Size bir örnek sunayım.
Bunu daha önce bigisayar destekli eğitim dersimde proje olarak sundum.
Flash ile yapılmış basit bir sistem.
https://www.gozdepastaneleri.com/bde/
bu adrese girip bir bakın.
Subutay Üye
Admin Abi size uğraş konusunda katılmıyorum. Maddi sorunlar aşılırsa seve seve uğraşırız. Bence son derece zevkli bir uğraş idi bir zamanlar...

Şimdi başlasak, ocak ayında yeni sayıyı çıkarırız. :)
admin
Yönetici
gökhan bu fena değil ama ben corelde pdfye çevirdiğimiz sayfaları proğrama atıp flasf haline getirmesini istiyorum. Sayafalar çevriliyor falan
Gökhan Dokuyucu Üye
Aslında dediğinizde flashta yapılır hemde çok basit öyle bir uğraşta gerektirmiyor.
Benim yapıtığımda Bağılz nedir'e tıklayın bakın orda sayfalar arası geçiş var.
HakanSahin Üye
Dergiyi Sanal Olarak mı yayınlıycaz ??
admin
Yönetici
Hakan bir müddet sanal olarak yayınlayalım diyorum.
Gökhan sende bende araştırıp bir aaraya gelelimde bu alternatifleri değerlendirelim.
Ramazan Tarhan Üye
Gökhan'ın uygulaması hoşuma gitti..İlk üç sayımızı bu şekilde nizip.com da ana sayfada teşir edebilirsek en azından hoş bir kaynak olmuş olur.Bu arada ilk sayılardaki acemi hatalarımı(zı) da düzeltmiş oluruz.4.sayı için sanal alt yapı bu şekilde yavaş yavaş oluşturulabilir.Ve sayı tamamlanınca baskı olarak da teşir edilebilir.Hem bu arada siteden de tanıtım yapılmış olur.Gerçekten de çok sayıda telefon alıyorum.Neden bıraktınız veya ne zaman çıkacak şeklinde..Bence devam etmesinde fayda var..Üç kuruş fazla olsun ama Nizip'te veya Antep'te de basılmasını tercih ederim.Zira burda onun yükü oldukça ağır..Biz altında kalıyoruz..Ama bu konunun açılmasının sadece önerilerden öteye gitmemesini de temenni ediyorum...
fsoyarik Üye
Sevgili tarhan c.savıcılıgından nasıl izin aldık veya izini nasıl aldık.Zandederim bu hususta çıkarmadıgımız ayları bildirmek lazım.Selamlar
Ramazan Tarhan Üye
fsoyarik;151536 wrote:Sevgili tarhan c.savıcılıgından nasıl izin aldık veya izini nasıl aldık.Zandederim bu hususta çıkarmadıgımız ayları bildirmek lazım.Selamlar

Biz Nizip C.Savcığına adres beyanı,sahibini,yazı işleri müdürünü ve genel yayın kadrosunu bildirdik.Dergimiz satış ve ticari bir oluşum olmadığı için vergilendirmeye tabii degildir.Bu sebeple açılış veya kapanışta herhangi bir bildirimde bulunma zarureti yoktur.Zaten basan matbaa 10 adet dergiyi basım merkezli ilgili savcılığa gönderiyor.Burada yapılan incelemelerde suç unsuru teşkil edecek herhangi olumsuz bir durumda dergi adresimize tebliğat gönderilir.Şimdiye kadar çok şükür böyle menfii bir tebliğat almadık.Zaten yayın kadromuz bu hususta oldukça titizdir..
boroboro Üye
abonelik olsun herkes kendınce abone olarak katkıda bulunsun...
admin
Yönetici
boroboro;151760 wrote:abonelik olsun herkes kendınce abone olarak katkıda bulunsun...
Olmaz, kimseden para talep etmiyoruz. Reklamlarla ve sponsorlukla götürelim dedik olmadı. Bu flash uygulaması ayrı bir estetik katacaktır. Zaten dergi basılı olarakda çıksaydı böyle bir uygulama yapılması gerekiyordu.Eski sayılar içinde Gökhan bir çalışma yapıyor ve sanal olarakda dağıtılabilmesi için çalışmalara başladı.
boroboro Üye
abi abonelık sıstemıne geçin ne var bunda..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim