Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

MHP'den Zeki Öğüt

Görüntülenme: …

peerless Üye
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasette taşlar yerine oturuyor. Edinilen bilgiye göre Nizip'te MHP'den Zeki Öğüt'ün adaylığı kesin gibi.

Nizip Devlet Hastanesi Müdürü Zeki Öğüt'ün Pazartesi günü bulunduğu görevden istifa ederek MHP'den belediye başkan adaylığını açıklaması bekleniyor. Daha önceleri Mehmet Özdemir'in isminin geçmesi ile "acaba aday kim olacak" sorusu eski MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Özdemir'in "Nizip Belediye Başkanlığına adayı değilim" açıklamasından sonra MHP'de gözler adı uzun süredir gündemde olan Zeki Öğüt'e çevrildi.

MHP'den Zeki Öğüt
yalnız kurt Üye
hayırlı ugurlu olsun nizip icin
Shark27 Üye
hayirli olsun...
mehmet karakaş Üye
Hayırlı olsun.
tytyhgtyhgh Üye
peerless;151236 wrote:
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasette taşlar yerine oturuyor. Edinilen bilgiye göre Nizip'te MHP'den Zeki Öğüt'ün adaylığı kesin gibi.

Nizip Devlet Hastanesi Müdürü Zeki Öğüt'ün Pazartesi günü bulunduğu görevden istifa ederek MHP'den belediye başkan adaylığını açıklaması bekleniyor. Daha önceleri Mehmet Özdemir'in isminin geçmesi ile "acaba aday kim olacak" sorusu eski MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Özdemir'in "Nizip Belediye Başkanlığına adayı değilim" açıklamasından sonra MHP'de gözler adı uzun süredir gündemde olan Zeki Öğüt'e çevrildi.

MHP'den Zeki Öğüt
Zekeriya ÖĞÜT, çok başarılı Nizip Devlet Hastanesi müdürlüğü görevinden sonra, Niziplilerin güvenini kazanıp Belediye Başkanı seçilse vizyonu olan çok baaşarılı bir belediye başkanı olacağı aşikardır.Memleketin yerli ve köklü bir ailenin evladı olup şaibesiz bir kardeşimizdir.Hastanede bütün garbanların babalığını yapmıştır.Seçilmesi Niziplilerin şansına olur.Yolun açık olsun Zeki kardeşim...Mahmut Küçük
blackcat Üye
Bence realiteden uzak tamamen hedef şaşırtmaya ve işbirliğine dayalı bir adaylık bu.Zeki abi herkesin yaptığı siyaseti yapmamalıydı.Umarım başarılı olur!!
coskun Üye
hayırlı olsun.
hekimdereli Üye
ben ce en iddalı aday zeki bey her iki adayın önünde kapatır.
POLATCAN Üye
[zeki bey başarılar dilerim.güzel ve başarılı olacagına inanıyorum.selamlar
mehmet2763 Üye
hayırlı olsun, herkes gibi kendisine de başarılar dileriz.
rasimm Üye
Hayırlı olsun Öğüt ailesi Nizip in belirli ailelerinden daha öncede bu aileden Belediyemiz de görev almış kişiler var ancak daha önce de Ömer Abimiz Milletvekili adayı omuştu....
Bence siyasette kendilerini yıpratmasalar iyi ama işte gönülleri bilir...
Tekrar hayırlı olsun derim....
zeynel1982 Üye
Hayırlı Olsun
müslüm akpek Üye
Hayırlı olsun Zeki bey hakkında daha detaylı bilgi verebilecek olan varmı, kendisini tanımak isterdim.
Ahmet Kocaaslan Üye
Bu sitenin amacı nizip ve yöresini tanıtmak ,sosyal ve yaşamsal yönlerini incelemek.irdelemek,insanlar arasındaki ilişkileri tanımak ve geliştirmektir.Burada kişiler yakın oldukları siyasi yada politik şahsiyetlerin methini veya reklamını yapacak olurlarsa burası bir siyaset meydanı,arenası olur.Siyasetede siyasetçiyede saygımız vardır.Ancak bunun konuşulacak,yazılacak yeri vardır.işte o yer burası almamalıdır diye düşünüyorum.Siyaset yapan herkesin temel amacı topluma hizmet etmektir kuşkusuz.bu yüzden ben siyasetçileri severimde.Ancak onları burada övmek veya yermek gibi bir polemiğe girmek bana ters geliyor doğrusu.Çünkü bu yer orası değildir.
blackcat Üye
Yanılmıyorsam ahmet bey muhtar,bak ahmet bey; bu sanal alemin bazı kuralları var!eğer birilerinin uyarılması gerektiğini düşünüyorsanız bunu doğrudan siz değil sitenin her türlü içeriğinden sorumlu olan admin arkadaşlarımıza bildirmelisiniz.Sadece şunun için söyledim:antipati uyandırıyorsunuz ve buna gerek yok...
Gökhan Dokuyucu Üye
Ahmet Kocaaslan abimiz bizim değerli bir abimizdir yönetimin üstünde bir söze sahiptir bundan kimsenin şüphesi olmasın ki yazdığına bende sonuna kadar katlıyorum bir yönetici olarak!
dervisdörtbudak Üye
Ahmet Kocaaslan;151427 wrote:Bu sitenin amacı nizip ve yöresini tanıtmak ,sosyal ve yaşamsal yönlerini incelemek.irdelemek,insanlar arasındaki ilişkileri tanımak ve geliştirmektir.Burada kişiler yakın oldukları siyasi yada politik şahsiyetlerin methini veya reklamını yapacak olurlarsa burası bir siyaset meydanı,arenası olur.Siyasetede siyasetçiyede saygımız vardır.Ancak bunun konuşulacak,yazılacak yeri vardır.işte o yer burası almamalıdır diye düşünüyorum.Siyaset yapan herkesin temel amacı topluma hizmet etmektir kuşkusuz.bu yüzden ben siyasetçileri severimde.Ancak onları burada övmek veya yermek gibi bir polemiğe girmek bana ters geliyor doğrusu.Çünkü bu yer orası değildir.

Ahmet Abi çok yerinde tesbitleriniz için teşekkür ederim. Fakat bizde sizin gibi bazı üyelerimize bunu anlatamıyoruz. SİYASET HİÇ OLMASIN'ı yineliyoruz.

Blackcat arkadaşım, AHMET KOCAASLAN çok değerli hocamızdır. Halk Eğitim Merkezi Nizip eski müdürüdür. Site içerisindeki ağırlığı ve yeri yönetim üstüdür. Hem kendisine hem size saygılar sunarım.
ziya_eren27 Üye
hayırlı olsun
POLATCAN Üye
SİYASET AYRI, BİR ARKADAŞINA HAYIRLI BAŞARILAR DEMEK AYRI ŞEYLERDİR BUNLARI KARIŞTIRMAMAK LAZIM..
bir güzel insan başarılı ve haıyırlısını dilemek siyaset degidir sayın hocam.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim