Nizip belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlere 19metrelik yüksek aydınlatma direkleri dikiliyor .Bunlardan birinide sanayideki turna yagın önündeki kavşaga diktik.Hem geceleri ayrı bir güzellik hemde görüşler daha da net oluyor nizip halkı herşeye deger Diğer dikecegimiz yerleride değerlendiriyoruz
[URL="http://java***ipt:void(0)"]Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç[/URL]
sahin0475;150770 wrote:zaten türk bayrağı dikiliyor osmanlıparkında baya büyük bir bayrak var heryerden de görünüyor
Önce sanayinin yanında(Akfırat petrolun karşısında) büyük bir bayrak vardı ordan çıkarılıp OSMANLI PARKI na asıldı. Ama o çıkarılan bayrağın yerine bir tane takılmadı......:(
Benim görüşüm Taşbaşa Türk bayrağı dikmek yerine, zemine Türk bayrağı motifi işlense çok daha mükemmel olur. Uçaktan geçenlerde, İpekyolundan geçenlerde şanlı bayrak motifini görürdü. Yinede son kararı verecek olan Başkanımızdır...
nizipli_mehmet;158135 wrote:heykelin o kısımada dikilebilir delibalta petrolün o civar aksamları karanlık oluyor oralarda değerlendirilebilir.
Arkadaşalar delipalta veya f.sultan bulvarı inşallah komple aydınlatmaları ve orta refuş taşları değişecek . Taşbaşa gelince oraya direk dikemiyoruz zemin çok sert eşilmiyor o yüzden oraya yapamıyoruz bir küçük direk çukuru için günlerce uğraştığımız oldu Biz oraya aydınlatma direği dikdik nizipten bakınca bir ay görünümü vermiştim ama şu an sadece direkler kaldı hepsini caldılar
yaren;158145 wrote:Arkadaşalar delipalta veya f.sultan bulvarı inşallah komple aydınlatmaları ve orta refuş taşları değişecek . Taşbaşa gelince oraya direk dikemiyoruz zemin çok sert eşilmiyor o yüzden oraya yapamıyoruz bir küçük direk çukuru için günlerce uğraştığımız oldu Biz oraya aydınlatma direği dikdik nizipten bakınca bir ay görünümü vermiştim ama şu an sadece direkler kaldı hepsini caldılar
isiklari calan direkleride alsaydi belki lazim oluurdu :)