Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Kömürde İndirimli Günler

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Yaz mevsiminden bu yana üst üste artan kömür fiyatları son birkaç gündür yerini düşüşe bıraktı. Soğukların iyice kendini hissettirmesiyle birlikte Kömür satıcıları tarafından vatandaşlara yönelik özel indirim ve kampanya başlatıldı. Başlangıç sezonu nedeniyle değişik kampanya ile birlikte vatandaşlara imkân sunduklarını söyleyen işyeri sahipleri gerek kömür gerekse odun fiyatlarında büyük kampanyalar başlattıklarını vatandaşların başlatılan kampanyadan faydalanmaları gerektiğini belirttiler. “Herkes kömür alsın” anlayışıyla vatandaşlara hizmet sunduklarını söyleyen kömür bayileri satışlardan dolayı memnun olduklarını ve vatandaşlarında kampanyaya olumlu baktıkları görüşünde.

Devamı İçin Tıklayınız...
vuslat Üye
indirim yapılan kömür yerli malı mı yoksa ithal mi?
müslüm akpek Üye
AKP bu kömürleri bedava dağıtıyor niye para versinki insanlar.
vuslat Üye
yok kardeşim oy moy yok bak herkes kömür almış müslüm bey bile almış ama bana yok
o zaman akpye oy moy yok neden herkese var bize yok.
müslüm akpek Üye
vuslat;150877 wrote:yok kardeşim oy moy yok bak herkes kömür almış müslüm bey bile almış ama bana yok
o zaman akpye oy moy yok neden herkese var bize yok.
İftira ben kömür falan almadım, verselerdi zaten hemen benden daha çok ihtiyacı olanlara dağıtırdım ama bir koşulla AKP ye oy vermeyecekse.:D
vuslat Üye
müslüm abi sana kömür verecekler sende bu benim hakkim değil bir fukaraya vercem diyon değilmi ama bir şartla oyunu akpye vermezsen :))))
yaw senin karladğın adamlardan farkın ne abi senin. :)))))
müslüm akpek Üye
vuslat;151205 wrote:müslüm abi sana kömür verecekler sende bu benim hakkim değil bir fukaraya vercem diyon değilmi ama bir şartla oyunu akpye vermezsen :))))
yaw senin karladğın adamlardan farkın ne abi senin. :)))))
Şaka yapıyorum kardeşim, yardıma gerçekten ihtiyacı olan insanlara elimden geldiği kadar yardım ederim,yaşı işi cinsiyeti milliyeti siyasi görüşü dini beni hiç ilgilendirmez. Ben yaptığımı allah için yaparım.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim