Yönetmenliğini Yahya Altınbaş Lisesi müdür yrd. edebiyat öğretmeni Sn:Mehmet GÖRAL'ın Hazırladığı oyun Nizip Yahya Altınbaş Lisesi ve Nizip Akşam sanat okulunun Ortaklaşa terbiplediği ''OKULDA BİR GÜN'' adlı tyatro öğretmenler günü nedeniyle baş Rollerde Edebiyat Öğretmeni Mehmet GÖRAL ve Usta gazeteci Ahmet AKSOY ve okul öğrencilerinin yer alacağı oyun 25 kasım 2008 günü Nizip belediye nikah salonunda Akşam saat 19:00 da sahnelecektir. Tüm tiyatro severlere duyurulur.
İŞTE OYUNCU KADROSU
Okulda Bir Gün Oyuncular :Müdür Yardımcısı: Mehmet GÖRAL (YAHYA ALTINBAŞ LİSESİ MÜDÜR YRD.)Ekrem: Mahmut ALAGÖZ (AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜR YRD.)Öğretmen Recep: Osman YAPRAK (DR.ABDULKADİR ERDİL İ.Ö.O MÜDÜR YRD.)Dilek Hanım:Hatice SEVEN (ÖĞRENCİ)Öğrenci Aslı: Feride YILMAZ (ÖĞRENCİ)Öğrenci Nuru: Burak ÖĞÜT (ÖĞRENCİ)Öğrenci Metehan: Metehan ÇİLKIZ (ÖĞRENCİ)Öğrenci Yunus: Nahsen AVCI (ÖĞRENCİ)Öğrenci Fatma : Fatma KILIÇ (ÖĞRENCİ)Serseri Murat : Yunus SAYAR (ÖĞRENCİ)Öğrenci Ali : Ahmet ERİŞ (ÖĞRENCİ)Öğrenci Burak : Sait ERDOĞAN (ÖĞRENCİ)Öğrenci Cafer: Vedat DURAN (ÖĞRENCİ)Ahmet Bey: Ahmet AKSOY (YENİ OLUŞUM GAZETESİ BAŞ YAZARI)Halil Eklem : Murat TAŞKIRAN (ÖĞRENCİ)Nöbetçi Öğrenci : Ezgi KITAY (ÖĞRENCİ)Öğretmen Rıza : Sait Kaffar ALKANAT(YAHYA ALTINBAŞ LİSESİ MDR. YRD..)ve Ekrem KARABACAKNOT: ''GİRİŞ ÜCRETSİZDİR''
DAHA ÖNCE MEHMET GÖRAL'HAZIRLAMIŞ OLDUĞU REİS BEY VE VİCDANLAR POLİS OLMALI ADLI OYUNLARINA GİTTİM.hARİKA BİR PERFORMANS.BEN BİR ÇOK OYUN İZLEDİM AMA BENİ ETKİSİ ALTINA ALAN BÖYLE OYUN GÖRMEDİMİŞTİM.MEHMET GÖRAL BU ALANDA ÇOK YETENEKLİ TEBRİK EDERİM.İLÇEMİZE BÖYLE SANATSAL ETKİNLİKLERİ KAZANDIRAN MEHMET GÖRAL 'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
Oyunun adına bakılırsa, özellikle ögrenci velilerinin mutlaka izlemesi gereken bir oyuna benziyor.Hele hele arkasında Mehmet GÖRAL varsa bu oyunu şiddetle tavsiye ederim.Bu tip güzel sosyal etkinlikler hem gerekli hem de desteklenmelidir.Tüm emegi geçenlere teşekkür ediyorum.
Bugün ilçemizin muhtelif yerleribde afişleri ve davetiyeleri gördüm .Oyunun türü komedi .Afişlere bakılırsa harika bir oyun.Mutlaka izlemeye geleceğim.Tüm Hemşehrilerime tavsiyem,oyunu kaçırmayınız.Yahya altınbaş lisesi etkinliklerin odağı haline geldi.
Mehmet GÖRAL Beye teşekkürler...
bende lisede böyle etkinliklerde bulunmuştum taaaa 1997de çok heyecan verici bir durum ortaya çıkıyor emeklerine sağlık tiyatroda eli olan herkesin örnek bir davranış doğrusu tebrikler
Teşekkür ederim mustafa geldiğin için beğenmenize sevindim... Ama gerçekten çok harika olmuştu.. Büyüklerimizin önderliginde ve el birliğinde hedefimizin yükselmesine eminiz... Tüm emegi geçen arkadaşlara ve tiyatroya gelen dostlara teşekkür ederim.. Saygılar.....
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür tiyatro her zaman ve her yerde olmalı hep desteklenmeli düşünce ve anlayışlar daha iyi ifade edile bilmeli Gaziantep Halk Tiyatrosu olarak bizden size sonsuz selamlar