Nizipden Duyurular Etkinlikler

Ilçemizde muhteşem bir tiyatro

mavi_hilal27 Üye
Yönetmenliğini Yahya Altınbaş Lisesi müdür yrd. edebiyat öğretmeni Sn:Mehmet GÖRAL'ın Hazırladığı oyun Nizip Yahya Altınbaş Lisesi ve Nizip Akşam sanat okulunun Ortaklaşa terbiplediği ''OKULDA BİR GÜN'' adlı tyatro öğretmenler günü nedeniyle baş Rollerde Edebiyat Öğretmeni Mehmet GÖRAL ve Usta gazeteci Ahmet AKSOY ve okul öğrencilerinin yer alacağı oyun 25 kasım 2008 günü Nizip belediye nikah salonunda Akşam saat 19:00 da sahnelecektir. Tüm tiyatro severlere duyurulur.
İŞTE OYUNCU KADROSU
Okulda Bir Gün Oyuncular : Müdür Yardımcısı: Mehmet GÖRAL (YAHYA ALTINBAŞ LİSESİ MÜDÜR YRD.) Ekrem: Mahmut ALAGÖZ (AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜR YRD.) Öğretmen Recep: Osman YAPRAK (DR.ABDULKADİR ERDİL İ.Ö.O MÜDÜR YRD.) Dilek Hanım:Hatice SEVEN (ÖĞRENCİ) Öğrenci Aslı: Feride YILMAZ (ÖĞRENCİ) Öğrenci Nuru: Burak ÖĞÜT (ÖĞRENCİ) Öğrenci Metehan: Metehan ÇİLKIZ (ÖĞRENCİ) Öğrenci Yunus: Nahsen AVCI (ÖĞRENCİ) Öğrenci Fatma : Fatma KILIÇ (ÖĞRENCİ) Serseri Murat : Yunus SAYAR (ÖĞRENCİ) Öğrenci Ali : Ahmet ERİŞ (ÖĞRENCİ) Öğrenci Burak : Sait ERDOĞAN (ÖĞRENCİ) Öğrenci Cafer: Vedat DURAN (ÖĞRENCİ) Ahmet Bey: Ahmet AKSOY (YENİ OLUŞUM GAZETESİ BAŞ YAZARI) Halil Eklem : Murat TAŞKIRAN (ÖĞRENCİ) Nöbetçi Öğrenci : Ezgi KITAY (ÖĞRENCİ) Öğretmen Rıza : Sait Kaffar ALKANAT(YAHYA ALTINBAŞ LİSESİ MDR. YRD..) ve Ekrem KARABACAK NOT: ''GİRİŞ ÜCRETSİZDİR''
MUKARRİR Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.829
DAHA ÖNCE MEHMET GÖRAL'HAZIRLAMIŞ OLDUĞU REİS BEY VE VİCDANLAR POLİS OLMALI ADLI OYUNLARINA GİTTİM.hARİKA BİR PERFORMANS.BEN BİR ÇOK OYUN İZLEDİM AMA BENİ ETKİSİ ALTINA ALAN BÖYLE OYUN GÖRMEDİMİŞTİM.MEHMET GÖRAL BU ALANDA ÇOK YETENEKLİ TEBRİK EDERİM.İLÇEMİZE BÖYLE SANATSAL ETKİNLİKLERİ KAZANDIRAN MEHMET GÖRAL 'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
Ramazan Tarhan Üye
Oyunun adına bakılırsa, özellikle ögrenci velilerinin mutlaka izlemesi gereken bir oyuna benziyor.Hele hele arkasında Mehmet GÖRAL varsa bu oyunu şiddetle tavsiye ederim.Bu tip güzel sosyal etkinlikler hem gerekli hem de desteklenmelidir.Tüm emegi geçenlere teşekkür ediyorum.
müslüm akpek Üye
Ama ben İstanbuldayım görmek isterdim bu oyunu, Nizipteki bu etkinlikleri desteklemek gerek.
hayri murat bakırcı Üye
çok güzel bir etkinlik her ne olursa olsun şiddetle tavsiye ederim ilçemiz için çok güsel bir etkinlik...
mustafasahin Üye
sen davet edersinde gelmimmi ekremimm
MUKARRİR Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.829
Bugün ilçemizin muhtelif yerleribde afişleri ve davetiyeleri gördüm .Oyunun türü komedi .Afişlere bakılırsa harika bir oyun.Mutlaka izlemeye geleceğim.Tüm Hemşehrilerime tavsiyem,oyunu kaçırmayınız.Yahya altınbaş lisesi etkinliklerin odağı haline geldi. Mehmet GÖRAL Beye teşekkürler...
mavi_hilal27 Üye
Tüm nizip halkını bekliyoruz.....
m altay Üye
bende lisede böyle etkinliklerde bulunmuştum taaaa 1997de çok heyecan verici bir durum ortaya çıkıyor emeklerine sağlık tiyatroda eli olan herkesin örnek bir davranış doğrusu tebrikler
isaavci Üye
zengin bir kadro,eski ekibimizden de oyuncular var.İnşallah orda olacağım,değerlendirmemi oyundan sonra yapacağım.Kolay gele.
mavi_hilal27 Üye
İsa hocam sizleri aramızda görmekten gurur duyarız.. İstanbul'daki Nizip'lilere cdye atıp gönderecem işallah... kameraman aranıyor (kamerası olan) kayıt etmek için..
mustafasahin Üye
tiyatro çok güzeldi gerçekten
mavi_hilal27 Üye
Teşekkür ederim mustafa geldiğin için beğenmenize sevindim... Ama gerçekten çok harika olmuştu.. Büyüklerimizin önderliginde ve el birliğinde hedefimizin yükselmesine eminiz... Tüm emegi geçen arkadaşlara ve tiyatroya gelen dostlara teşekkür ederim.. Saygılar.....
oktay.cankesen Üye
Bu oyunu bizde merak ettik cd si yokmu birileri hayrına yollasada izlesek göral hocamızı reis bey oyunu halen aklınızda kutluyorum kendisini
oktay.cankesen Üye
müslüm akpek;150335 wrote:ama ben istanbuldayım görmek isterdim bu oyunu, nizipteki bu etkinlikleri desteklemek gerek.
oyunu bir izleyelim bakarsın sponsor bulunurda bir istanbul turnesi olabilir daha önce oldugu gibi ramazan abi hu neredesin
DavutYILDIRIM Üye
valla o kadar nizipte tiyatro oldu hic birini kacirmadim ama bu defa nizipte olmadigim icin bunu kaciracagim:(((
mkökmen Üye
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür tiyatro her zaman ve her yerde olmalı hep desteklenmeli düşünce ve anlayışlar daha iyi ifade edile bilmeli Gaziantep Halk Tiyatrosu olarak bizden size sonsuz selamlar
doganesmeray Üye
bunun gibi aktiviteler sürekli yapılmalı genç arkadaşlarımızın ilgisini dvamlı böyle sosyal aktivitelre çekmeli

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim