Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

nizip belediyesi aydınlatmaları

Görüntülenme: …

yaren Üye
Saygıdeğer hemşerilerim nizipi gündüz güzel gördüğümüz gibi geceleride güzel görmek için parklarımıza çeşit çeşit aydınlatmalarla güzelleştiriyoruz ama vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz.Bu güzellik hepimizin eseri çoçuklarımıza sahip çıkalım kırdırmayalım.Bu eserlerde tüyü yetmemiş yetimlerin hakkı Bütün güzellikler nizip için bu halk her güzelliği hak ediyor.İnanın nizipimizin çehresi değişiyor .Belki biz devamlı içinde olduğumuz için fark edemiyoruz ama dışardan gelen adam bunu fark ediyor (sizin fikirlerinizide yazmanızı isterim)
lover_halil Üye
herkesin ışıklandırmaları düzgün kulanmak kulandırmak korumak la müklef oldugunu biliyoruz çünkü ortak kulanım söz konusu ama asıl bunu belediye miz takip etmesi lazım sıksık kontrol ve denetimler yapılmalı şehir genelinde ki ışıklandırmanın . çogu il ve ilçede trafik lambaları yıkanıyor köpüklü bir şekilde ışık landırma direkleri degiştiriliyor yıkanıyor boyanıyor ve tamiretı yapıyor .ve nizip belediyesine daha çook iş düşüyor umarım takip eder ışıksız kalmayız göştermede kalmaz şeçimlerden sonrada ilgilensinler şeçim geliyor diye degil
efeavci Üye
hakaret içerdiği için yazısı silinmiştir.
ziya_eren27 Üye
ben nizip her yeri aynı tutulmasını ısterım caddenin ne kadar önemi varsa,sokaklarında hakkı vardır ışıksız bir sokak ve mahalle kalmasın sadece görünen yer degil görünmeyen yerde önemlidir
ferhat Üye
Bu durumda Belediyeye düşen tek iş onları yapmak ve kullanıma açmaktır. Gerisi tamamen bize kalıyor. Onlara yeteri kadar sahip çıkamıyoruz o nedenle devamlı yenilemek gerekiyor. Peki ama nereye kadar ?

İnsanlarımız halen verdikleri zararların kendilerine olduğunun farkında değiller maalesef. "Nasıl olsa ben ödemiyorum" bilinci halen ama halen bir çok kişide mevcut.

Biz bu ön yargıyı ortadan kaldırmadığımız sürece pek uzun vadeli olacağını söyleyemem...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim