SITEYI YAKINDAN TAKIP EDIYORUM.BUNDAN BÖYLE FIRSAT BULDUKÇA YAZMAYA ÇALISACAGIM TÜM 1986 MEZUNLARINA SEVGILER... e-posta : salimbilen@hotmail.com 272727
Merhaba Arkadaşlar,
Siteye yeni üye oldum.İstanbul'da özel bir Üniversitede okuyorum.Kendi çevremizde, kendi çapımızdaki sosyal aktiviteleri sizinle paylaşma amacındayız.Özellikle makale ve güncel yorumlarla elimden gelen destegi vermeye çalışacağım.Site içinde Nizipli bayanların sayısı ne kadar bilemiyorum ancak çok düşük olduğunu tahmin ediyorum.Ben özellikle kızlarımızın ve bayanların sorunları ile ilgili faydalı olmaya çalışacağım.Site içinde bana editörlük açan Ramazan abiye de çok teşekkür ediyorum.
DAHA ÖNCEDEN DE HABERDAR OLDUĞUM BU SİTEYE, ÖNCELİKLE ÜYE OLMAK; SONRA DA SİZLERLE BİLGİLERİMİZİ ,YORUMLARIMIZI,DERTLERİMİZİPAYLAŞACAK OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM.. HERKESE KALİTELİ VE HOŞ SOHBETLER DİLERİM...
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum. Bugün üye olayım dedim. YıllardırNizip’e gelemiyorum. En son 1998’de geldim. Resimlerden baya bir değiştiğini görüyorum. Site için emeği geçen herkese teşekkür ederim.
SELAM ALYKÜM ARKADAŞLAR BİR İKİ HAFTADAN BERİ NİZİP.COM TAKILIYORUM VE BURADAKİ HEMŞERİLERİMLE TANIŞMA İSTERİM. BENİ BİR COK ARKADAŞINDA TANIYACAGINDAN EMİNİMDİR BENDE BİR COKU TANIRIM AMA SİMA OLARAK
BEN ABDULKADİR KIZILTAŞ
KOLACILIK YAPIYORDUK ŞİMDİ İSE FISTIK HALİNDE DÜKANIMIZ VAR
ANTEP FISTIGI BİLUMUM İMLT VE DAHİLİ TİCARET YAPSIYORUZ HERKESE SELAM LAR
sitede bulunan Nizipli arkadaşlara selamlar. Nizipimizin böyle bir siteye sahip olması beni sevindirdi. istanbulda bulunan Nizipli arkadaşların internet üzerinde bile olsa görüşebilmesi güzel bir şey.
bekleriz salim karde?im,ne demek.bizlerin gönlü,admin karde?imiz sayesinde de sitemiz açık.ho? geldin.ayr?ca o kelto?, müdürün damad? ?hsan ile görü?en varsa ona da selamlar?m? iletn
selamlar,sayg?lar. tiktik