Resim kaynağı Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Gaziantep’in dünya standartlarında yaşanabilir ve kalkınmış bir kent olması için yoğun şekilde çalıştıklarını ve bu çalışmalarıın meyvelerini her alanda aldıklarını söyledi. Gaziantep’in vazgeçilmezlerinden olan Gaziantep sanayisinin binlerce kişiye ekmek kapısı olduğunu belirten Milletvekili Sarı, bu sanayinin çevre dostu ve çevreye verdiği zararların bertaraf edilmesinin önemine değindi. Bu kapsamda Gaziantep Organize Sanayi Bölgelerinin ihtiyacını karşılayacak olan Atıksu Arıtma Tesislerine ek olarak II. Kademe arıtma tesisi ihalesinin yapıldığını müjdeleyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı,. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyacını karşılamak üzere kurulan ve halen I. Kademe 30.000 Metreküp/gün debili atıksu arıtma tesisimize ek olarak II. Kademe Arıtma Tesisimizin de yapımına başlıyoruz dedi. II. Kademede Atıksu Arıtma tesisimizin kapasitesinin ise 60.000 metreküp/gün olacak şekilde planlandığını söyleyen Milletvekili Sarı, II. Kademe Atıksu Arıtma Tesisimiz için T.C Sanayi ve Ticaret bakanlığı nezdinde 06.11.2008 tarihinde ihale yapılmış olup, yaklaşık 15.000.000 YTL ihale bedeli belirlenmiştir dedi. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı sözlerine şöyle devam etti; İhale kesinleştikten sonra II. Kademe Atıksu Tesisimiz yapımına hızla başlanarak 2009 yılı içerisinde bitirilmesi ve işlenmeye alınması planlanmaktadır. Bu proje Organize Sanayi Bölgesinin atıksuyu temizlenerek, sağlıklı ve çevre kirliliği oluşturmayacak şekilde Nizip İlçesinin ve Nizip’e köylerinin hizmetine sunulacaktır. Tesis alanında ve çevre halkının arazilerinin yeşillendirilmesinde bu arıtılmış suyu gönül rahatlığıyla kullanabileceklerdir şeklinde konuştu. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı son olarak, bölgemizin ve hemşerilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti her zaman göstermekteyiz dedi.
sadece seçim zamanı sandık başında hatırlanınan biri olarak kim bu memleket için elini taşın altına koyup hizmet etmek istiyorsa ona saygı duyarım.nizip çayından akan suyun rengine baktıkça sayın vekilimin sözlerini inandırıcı bulamıyorum.kim ne yaptıda nizip çayının rengini değiştirdi.
Nizipin acil cözülmesi gereken o kadar sorunu varki sayin vekilimiz ve nizipli siyasetcilerimiz bu sorunlari cözmek icin somut adimlar atmadilar. sadece bayram ve kandil kutlamakla olmuyor bu isler...
1- Türkiye de Genel Seçimler yapılalı ne kadar oluyor???
2- Mehmet Sarı başarısız bir milletvekiliydi bu memmleket % kaçlık oranla Mehmet Sarı yı tekrar seçti???
3- Acil konular diyorsunuz aciliyet sırası kişiden kişiye değişir bunu nasıl öncelik sırasına koyacağız
4- Mehmet Sarı nın ne gibi bir beceriksizliği olmuştur burada açıklayın???? veya bir yolsuzluğu mu olmuştur bizleri de aydınlatın????
AKP Nizip Teşkilatı ne yaptıysa ve ne yapıyorsa Nizip için yapıyor aksini iddia edin ispatlayın burdan hiç yoktan burayı takip eden insanları aydınlatın...
Netice de beşer şaşar ama ben bu insanların kasten Nizip in kötülüğüne değil iyiliğine çalıştıkları kanaatindeyim.
Yine bu sefer Yerel Seçimler yaklaşıyor burada birilerini karalamak yerine yapılan hizmetleri görmemek, yerine alternatif olan varsa gelince neler yapacak akıllı mantıklı inanılır şekilde bunları anlatsın projelerinden bahsetsin, yoksa karalama kolay ....
Haberi okuyunca çok sevindim Böyle bir çalışmanın adının bile anılması güzel. Geçen genel seçimlerde vekilimizle bu konuyu konuşmuştuk o an bu işlerin baya zor olduğunu bize anlatmıştı ama işin peşini bırakmayacağını söylemişti. Ancak organize sanayiden gelen atıkların haricinde akçakent civarındaki atıklarında temizlenmesi için bir çalışma yapmak gerek zira akçekent civarındaki atıklar çayı %70 oranında kirleten bir orana sahiptir. Burdan bize numuleri gönderin ben elimden geleni yaparım diyen turistk hasana sesleniyorum nerde kaldı bu sonuçlar :) Shrak ve rasim kardeşler boş verin tartışmayı bence. Hadi sizden Nizip'imiz ile ilgili güzel yazılar bekliyoruz böyle yazıları herkes yazar ama siz HERKES misiniz... selamlar...
Benim sahislarla ilgili hicbir sorunum yok sayin vekilimizin kötü niyetli biri oldugunuda asla ima etmedim.. Sadece güzelim ilcemizin gercekten acilen cözülmesi gereken sorunlari oldugunu hatirlattim.. duyarli bir vatandas olarak memleketim icin en iyisinin olmasini isterim. kusura bakmayin bu hakkimida sonuna kadar kullanacagim..
Gökhan kardesim zaten mesele nizip meselesi. özellikle vekilimizin nizipli olmasi beklentilerimizi dahada arttiriyor. saygilarimla