Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizip temiz toplum temiz başkanını mahçup etmeyecek.

Görüntülenme: …

POLATCAN Üye
nizip için herşeye varım.diyen başkanı NİZİP VATANDAŞI EMEGİNİ İNKAR ETMEMELİ.HATTA ONU HER KONUDA DESTEKLEMELİ ONUN ESERLERİ HALKA KENDİLERİ ANLATMALI.
SEVER 27 Üye
abiciğim sen bu övgüyü yazmişsin başkanımızı inşallah hizmetine titizliğini inkar etmeyiz yazmışsın iyi güzel belediyemiz iyi çalışıyor, amaki benim evimin önünü bir ay önce kazdılar su patlagi vardı yaptık ama daha asfaltı yapılmadı evimiz mustakil ev oldugu için tam odanın duvar arkası çukur çukurdan da evin temeline su sızıyor inşallah evimiz çökmez çökeersede belediyemize rahmet mi okuyayim beddua mi ederim siz söyleyin bari ne diyelim acaba evimiz ara sokakta diyemi inşallah mesajımı görevliler dikkate alır yayınlar adres hafızpaşa mahallesi, şemikli sokak, no 29
gren79 Üye
açılmış kanalizasyon çukuru kapanmamış bu temizlik olamaz nizipli bu hizmeti haketmiyor başkanımız reklamı bırakmalı belediye hizmeti yapmalı
Gökhan Dokuyucu Üye
Arkadaşlar şikayet ediyorsunuz ancak nereyi ediyorsunuz adres verin. burayı okuyan yetkililer gereğeni yapar zaten. daha öncede bir kaç gözden kaçan yer olmuştu yetkiller site araçılığı ile gereğeni yaptı.
selamlar.
Shark27 Üye
Bu konu ne amaçla açılmış anlayamadım... eger sorunlar bildirilecekse konu baslığı bu olmamalıydı..
simdi yorum yazacağım bazıları yine hoplayacak.. neyse alakasiz seyler icin konu acilmamasi taraftariyim..
SEVER 27 Üye
Shark27;152998 wrote:Bu konu ne amaçla açılmış anlayamadım... eger sorunlar bildirilecekse konu baslığı bu olmamalıydı..
simdi yorum yazacağım bazıları yine hoplayacak.. neyse alakasiz seyler icin konu acilmamasi taraftariyim..
abi özür dilerim ama hiç de alakasız degil evimin vede sokağimin sorunu nu yazdım hatamı ettim acaba senin de başına gelseydi yazardın benim gibi
SEVER 27 Üye
Gökhan Dokuyucu;152938 wrote:Arkadaşlar şikayet ediyorsunuz ancak nereyi ediyorsunuz adres verin. burayı okuyan yetkililer gereğeni yapar zaten. daha öncede bir kaç gözden kaçan yer olmuştu yetkiller site araçılığı ile gereğeni yaptı.
selamlar.
GÖKHAN kardeşim özür dilerim adresi vermeyi unutmuşum mesajı düzelttim adres hafızpaşa mahallesi, şemikli sokak no 29 belediyemizden şikayetçi degilim iyi çalışıyor ama bu arızayı giderse daha da memnun oluruz
Shark27 Üye
SEVER 27;153004 wrote:abi özür dilerim ama hiç de alakasız degil evimin vede sokağimin sorunu nu yazdım hatamı ettim acaba senin de başına gelseydi yazardın benim gibi

sevgili sever27 kardesim sanirim beni yanlis anladiniz konuyu acan siz degilsiniz.. elbette sorunlarini yazabilirsin ve sana sonuna kadar destek veriyorum insallahta cözüm üretilir. benim dikkat cekmek istedigim konu basligiydi.. eger konu basligina tekrar bakarsan anlarsın ne demek istedigimi.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim