Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

İlçemizde Yetişkinler için Arapça Kursu Başladı

Görüntülenme: …

ibrahimher Üye

Resim kaynağı
Geçen yıl 1. Kur’u yapılan Yetişkinler için Arapça kursu bu yıl ikincisine başladı.
Geçtiğimiz yıl Halk Eğitim Müdürlüğümüzün açtığı araçpa kursu, bu yıl da devam edecek. 2. Kura devam edecekler için, yine Nizip Müftülük camii Kütüphane ve okuma salonunda yapılacak olan kursun, 1. kur’u için ise Ali Alkan ilköğretim okulu olması kararlaştırıldı.
Kursa öğreticilik yapacak olan Nizip İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Mehmet ATAY beyle yaptığımız görüşmede; 1. Kur için her pazar günü, 2. kur için ise her salı ve perşembe günü olmak üzere hafta da iki gün akşam saat:19:00 da yapılacağını söyledi..
İlgililere duyurulur.
Orhan Çelik Üye

Allah mubarek etsin,emeği geçenleri Rabbim mükafatlandırsın. .

’’En hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir’’ Hadis-i şerifinin buyurduğu gibi,en hayırlı olma yolunda Rabbim kolaylılar getirsin..
aygen1 Üye

BİR DİL BİR İNSANDIR derler atalarımız....

emeği geçenlere şükranlar ..üniverstede 2 yıl eğitim aldım..keşke bende memlekette olup dayardımedebilseydim isteyen kardeşlerimize.. Resmi aç .
DERKENAR Üye

Arapça öğrenmeyi gercekten iserdim. Ama dil öğrenmek başlı başına bir iş oldugu için yola cıkarken sonuna kadar gidecek azim ve kararlılıkla işe sarılmak gerekiyor. .

.
nizipli_mehmet Üye

MÜSLÜMANLARIN ANA DILI OLARAK KABUL EDILEN YUCE KITABIMIZ "KURAN-I KERİM’in" .
nizipli_mehmet Üye

MÜSLÜMANLARIN ANA DILI OLARAK KABUL EDILEN YUCE KITABIMIZ "KURAN-I KERİM’in" dili olanarapcayı ögrenmek ısıyorum ama buna durumlar el vermıyor bu kursu acan kişiler çok tesekkur ederım ALLAH RAZI OLSUN.

’’En hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir’’ Hadis-i şerifinin buyurduğu gibi,en hayırlı olma yolunda Rabbim kolaylılar getirsin.
.
ibrahimher Üye

Saygı değer arkadaşlarım. Arapça kursu başladı. 3. haftasında. Merkez müftülük camii kütüphanesinde yapılıyor. İlçe halk eğitim müdürlüğünün yaptığı arapça kursu yetişkinler için düzenlendi. Her pazartesi ve salı günü akşam saat : 19:00 da başlıyor..

Bilgilerinize..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim