Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nizip eğitim-birsende kan değişimi

Görüntülenme: …

musaeken Üye
Nizip Eğitimciler Birliğiği sendikasında Başkanlık seçimleri yapıldı.Eski başkan M.Nezir Gülün istifası ile boşalan sendika başkanlığı için 04/11/2006 tarihinde sendika merkezinde yapılan seçimde Ahmet Çiçek şube başkanı seçildi.Büyük bir olgunluk içinde yapılan şeçimde başka aday olmazken yönetim ve denetim kurullarına şu üyeler seçildi:.

yönetim kurulu:

ahmet çiçek.

ahmet bozkurt.

ömer yıldırım.

mahmut alagöz.

mehmet biçici.

cem kayar.

ahmet dinçoğlu.

mehmet çelik.

mehmet ağar.

abdi eroğlu.

denetim kurulu:

m.nezir gül.

isa avcı.

mehmet aydoğdu.

müslüm yalçın.

mehmet yılmaz .

seçildiler.ilçemiz ve eğitim camiasına hayırlı olsun..
ibrahim Üye

İlçemize hayırlı olsun .

nezir gül hocamızın aratılmayacağını umuyorum.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
EĞİTİM-BİRSEN’in ismini duyuyoruz ama faaliyetleri konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak isteriz.
felsefefe Üye
Başarılar .

Allah Kolaylık versin diyoruz. .

Ayrıca sitemizi duyuruları için kullanırlarsa.. .

(bu çağrım Nizipteki tüm dernekler içinde geçerlidir).

Hem biz faaliyetlerinden haberdar oluruz. .

Hemde üyelerine daha kolay ulaşabilirler.
musaeken Üye
başkan ahmet çiçek beyle konuştum.bundan sonra sitemize daha bir alaka gösterilecek ve gelişmelerden haberdar edileceğimizi söyledi.mesela 16 ARALIK 2006 c.tesi günü saat 6:30 da ticaret borsasında Yazar Halit Ertuğrul "aile ve gençlik "ekseninde bir konferans verecekmiş.sendika olarak tüm Nizip halkını davet ettiler..
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bu tür kültürel faaliyet çerçevesinde değerlendirebildiklerimizi ayrı başlık açarak duyurmakta fayda var. Nizip.com’un amacıda bu zaten. İsterseniz öyle yapın birkaç gün anasayfada yayınlayalım muhakkak faydamız dokunacaktır.
musaeken Üye
okey ayrıaca yazayım.tamam
ibrahimher Üye
Ahmet bey de Bildiğimiz bir beyefendi. Aynı bayrağı dahada ileriye götürmek için çaba sarfedeceklerdir. Rabbim hayırlı ve mübarek eylesin.
furkaneren Üye

eğitim birsenin yeni yönetimine başarılar dilerim. sivil toplum kuruluşlarınında genelde başkanlar pek değişmez bazen başkanları değiştirmek içinkişiye özel kanunlar kanunlar çıktığına şahid olmaktayız. eğitim birseni demokratik kültüründen dolayıkutluyorum.toplumun değerlerine ,eğitim çalışanlarının sorunlarına duyarlı sendikal anlayışın devam etmesini dileyerek çalışmalarında başarılar diliyorum..

.

.
AHMETCİCEK Üye

Çok değerli kardeşlerim eğitim birsenin yapmış olduğu seçim sonucu arkadaşlarımızla birlikte görevi,Niziplilerin çok yakından tanıdığı ve sevdiği hakikatende bu sevgiye layık olan gönül insanı ve kendisinden çok şeyler öğrendiğimiz, halede öğreneceğimizNezir gül beyden bu bayrağı devraldık. inşallah Niziplilerelayık hizmetler veririz..

Bügün eğitim çalışanları olarak bizler çeşitli toplumsal ve ekonomik sorunlar içerisindeyiz. çözüm merciide yine bizleriz.Örğütlü toplum olarak çalışanların özgür iradesinden aldığımız gücü yine çalışanlarımızın hak ve menfaatleri doğrultusunda kullanacağız..

Bizler eğitim birsen yönetimi olarak ideallerimizi gerçekleştirmek için ümitsizliğe düşmeden hak yolda olduğumuzu bilerek çalışacağız..

Kimliği ne olursa olsun mazlumu savunmayı hayatımızın en değişmez şiarları arasına yerleştireceğiz..

adalet tutkumuz.

itidal dusturumuz.

hakikat ölçümüz olacaktır.

bu vesile ile tüm kardeşlerimi en içten dileklerimle selamlıyorum.

..
felsefefe Üye

Aleykum selam.

Şeref verdiniz .

.
seyit ahmet uzun Üye

Nizip Eğitim Bir-Sen ’in yeni yönetimine başarılar dilerim. İnançlı ve fedakar kadrosuyla yeni başarılara imza atacağından şüphemiz yoktur. Tüm arkadaşlara başarı ve azim dilerim..

.
AHMETCİCEK Üye

Değerli hocamız i.halil erdoğan bey’e , şahsen tanımadığım ama kalben tanıştığımızosman kardeşime, değerli egitimci yazar seyit ahmet uzun kardeşime, ismini burada yazamadığım ama bizleri destekleyen bütün kardeşlerimeşükranlarımı arz ediyorum. rabbiminşallah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder..
SÜVARİ Üye
eğitim birsen deki seçimleri takdir ediyorum. bravo.şeksiz,şüphesiz,rakipsiz,alternatifsiz bir seçime şahit olduk. seçim denmesinde sanki biraz ironi var yav.ha ne dersiniz.hani seçim iki şey arasında olur ya o bakımdan.şöyle dense daha iyi olurdu sendikada beklenen koltuk devri gerçekleşti.güzel oldu demi.hey hey hep birbirimize yalan söyleyeceğiz öylemi. birde musa kardeşim başkanlık seçimlerinin büyük olgunluk içinde gerçekleştiğini yazmış.helal sana musa eken. demekki seçme hakkının olmadığı bir seçim olgunluk olarak kabul ediliyor.
musaeken Üye
hey süvari!seni tanıdım galiba.yav senin gibi bir arkadaşa ne kadar ihtiyaç var biliyor musun? Alınmadım ha!Arada yaz,özletme kendini.Manivelaya devam..
arifmahircetin1 Üye
NİZİP EĞİTİM VE DAYANIŞMA DRNEĞİ OLARAK AHMET ÇİÇEK ARKADAŞIMIZA YENİ GÖREVİN DE BAŞARILAR DİLİYORUZ. VE BU GÖREVİ LAYIKIYLE YAPACAĞINA İNANIYORUZ. SELAM VE DUA İLE.
musaeken Üye

süvari nerdesin yav?.

yorgana kızıp pireyi yakma ha!Arada mevzuya dal .bekliyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim