s.a arkadaşlar bazen gün boyu evde oturdum bazı kanalalrdan sıkılarak nizip tv actımda nerediyse gün boyu sırf reklam var tamam reklamda lazım ama neden bu kadar uzun süreli mesela akşamalrı 9 gibi gzüel flimler neden başka kanallar kazanacana kanalım kazansın seyredim gündüzleri dini ve belgesel icerikli flim koymasını rica ederim akşamalrıda şavaşlı flimler reica ederiz bu konuyu umarım değerlendiri arkadaşlar
Sorunlarımız Önerilerimiz
Sana katilmiyorum memet. Istedigi kadar personel calistirsin bunu izleyicilere yansitamaz. Ayrica NRT hiç profesyonel değil. Profesyonellikle uzaktan yakindan ilgisi yok.
En basidinden gözüne çarpan bişeyi soleyeyin, Dün akşam çiğ köfte toplantisinda izlediginiz programa dikkat ettin mi bilmiyorum ama gozume takilanlari soluyeyim :
1. Canli yayin yapiliyordu. Canli yazisi NRT nin logosunun altindaydi ve logodan buyuk duruyordu.
2. Altta programin ismi yaziyordu, fakat kırımızı renkte yazıyordu ve okunmuyordu,
3. sag üstte saat yaziyordu, saatin yazi karakteri hiç iyi değildi, ayrica saatin altinda bir mesaj yaziyordu. tamam yazabilir fakat turkuaz mavisiyle yazi olurmu arkadaş. ???
goz yormaktan baska bişey yok.
Bence hiç profesyonel değil, kendine çeki düzen vermeli.
Daha söylemediğim bir çok ayrıntı var.
nrt neden böyle
Görüntülenme: …
haklısın arkadaım yerel televizyonlarda film ve v,s başka programlar daha ucuz ama profosyonelce çalışma yok aslın da böyle açıldı nizip tv böyle gider bencey8mil;148116 wrote:s.a arkadaşlar bazen gün boyu evde oturdum bazı kanalalrdan sıkılarak nizip tv actımda nerediyse gün boyu sırf reklam var tamam reklamda lazım ama neden bu kadar uzun süreli mesela akşamalrı 9 gibi gzüel flimler neden başka kanallar kazanacana kanalım kazansın seyredim gündüzleri dini ve belgesel icerikli flim koymasını rica ederim akşamalrıda şavaşlı flimler reica ederiz bu konuyu umarım değerlendiri arkadaşlar
nizip dusuncesı ıste hep kendılerını dusunurler hersey radyoda bıtmıyor sayın nrt yonetıcılerı bakın obur kanallar gıbı olmasada en azından ılgı çekecek konuları yayına koya bılırsınız.bız tv hakkında belkı fazla bılgımız yoktur ama bukadar da bılıncsız degılız.ben nizipteyken bıldıgım kadarıyla saat aksam 9 da haberler var oda cok cok 1 saat sursun ondan sonra hadı tekrar reklam bırazda nizip halkını dusunun ıstersenız hep bana hep bana nereye kadar.kefenın cebı yoktur umarım kelımelerım gıdecegı yere gıtmıstır.saygılarımla
yön levhaları haberine çok şaşırdım açıkcasıı..çümkü küçük ve olması gereken bi şey..daha önemlı ve ciddi haberler peşinde olmalı bence..
on dakika haber arasında reklam iyi olmuyor
valla bencede nrt daha cok izlenmek istiyorsa daha degisik seyler yapmali
NRT neredeyse dini bir kanal bu görüntüden çıkıp Nizip'i temsil eden bir kanal haline gelmelidir.
Arkadaşlara katılıyorum. NRT nin yayın anlayışı hiç yok diyebilirim. Reklam yapabilmesi için önce izleyiciyi Ekrana bağlaması gerekiyor ki oda hiç yok. Doğrudan reklam işine giriyorlar.
Çok önceleri karşılaştığım bir olayı anlatayım size.
Bundan 3-4 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam Kebapçı Uğur'un çaprazında Köşem Kebap salonu vardı. Bir akşam orada yemek yemeye gitmiştim. O an dışardan gelen bir kişi de yemek yemek için orayı seçmişti. Aynı zamanda radyoda NRT FM'i dinliyoruz. Çalan müzikler güzeldi. Hatta Nizip dışından gelen kişi bana sordu ya bu ne güzel radyo şahane müzikler çalıyor dedi. Bende övünerek NRT FM demiştim. Adam yemeğini yavaş yiyordu radyo için. Taa ki reklam girene kadar. :) bir reklam girdi ki... Adamin kalkerken soylediği söz "Ne biçim yayın anlayışı bu. İyi ki güzel dedik. " dedi suratı asık şekilde gitti.
Odam yerden göğe kadar haklıydı...
Bunun gibi düşünen nice kişiler var.
Hatta insanlarımızı NRT dinletmeye zorlayan ve burda söylenemeyecek istisnalar bile var..
Çok önceleri karşılaştığım bir olayı anlatayım size.
Bundan 3-4 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam Kebapçı Uğur'un çaprazında Köşem Kebap salonu vardı. Bir akşam orada yemek yemeye gitmiştim. O an dışardan gelen bir kişi de yemek yemek için orayı seçmişti. Aynı zamanda radyoda NRT FM'i dinliyoruz. Çalan müzikler güzeldi. Hatta Nizip dışından gelen kişi bana sordu ya bu ne güzel radyo şahane müzikler çalıyor dedi. Bende övünerek NRT FM demiştim. Adam yemeğini yavaş yiyordu radyo için. Taa ki reklam girene kadar. :) bir reklam girdi ki... Adamin kalkerken soylediği söz "Ne biçim yayın anlayışı bu. İyi ki güzel dedik. " dedi suratı asık şekilde gitti.
Odam yerden göğe kadar haklıydı...
Bunun gibi düşünen nice kişiler var.
Hatta insanlarımızı NRT dinletmeye zorlayan ve burda söylenemeyecek istisnalar bile var..
nrt reklam reklam başka bişe yok ya sonuçte bir ilçenin kanalınısınız herşeyin güzeline bakın ya
reklam yapmak zorunda çünkü o kadar ekmek yiyen kişiler var orada ne yapılabılırkı başka mecburen reklama büyük bir kısmını ayırıyor belki ama bu onların giderlerinin karşılığından yapılıyor kimse bunu sorgulayamaz...
Adamı bazen deli ediyolar valla yaw haberlerde bir söyledigini 10 kere söylüyor bir gösterdigini 10 kere gösteriyor insanın haber izleyecek hevesi kalmıyor yaw :S bencede yeni ve degişik bişeyler yapmalı olmuyor böyle...
nizipli_mehmet;172801 wrote:reklam yapmak zorunda çünkü o kadar ekmek yiyen kişiler var orada ne yapılabılırkı başka mecburen reklama büyük bir kısmını ayırıyor belki ama bu onların giderlerinin karşılığından yapılıyor kimse bunu sorgulayamaz...
Sana katilmiyorum memet. Istedigi kadar personel calistirsin bunu izleyicilere yansitamaz. Ayrica NRT hiç profesyonel değil. Profesyonellikle uzaktan yakindan ilgisi yok.
En basidinden gözüne çarpan bişeyi soleyeyin, Dün akşam çiğ köfte toplantisinda izlediginiz programa dikkat ettin mi bilmiyorum ama gozume takilanlari soluyeyim :
1. Canli yayin yapiliyordu. Canli yazisi NRT nin logosunun altindaydi ve logodan buyuk duruyordu.
2. Altta programin ismi yaziyordu, fakat kırımızı renkte yazıyordu ve okunmuyordu,
3. sag üstte saat yaziyordu, saatin yazi karakteri hiç iyi değildi, ayrica saatin altinda bir mesaj yaziyordu. tamam yazabilir fakat turkuaz mavisiyle yazi olurmu arkadaş. ???
goz yormaktan baska bişey yok.
Bence hiç profesyonel değil, kendine çeki düzen vermeli.
Daha söylemediğim bir çok ayrıntı var.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.