gecenlerde bir akrabamız baraktan kalkıp doktora gelmişti. Ben ısrarla hastaneye git dediğim halde ismini vermeyeceğim özel bir kliniğe gitti.
sebebi ise ultrason cihazında verilen randevu sırasının bir kaç hafta ötede olması.
Acaba ultrason cihazı çok mu pahalı bir veya birkaç tane daha alınamaz mı?
Sorunlarımız Önerilerimiz
Hastane yetkililerinin dikkatine
Hastane yetkilisi değilim ama sıkıntınızı yetkililere ulaştıracağım.
hastanelerimizin tümünde ufaklı büyüklü bir takım sorunlar var . ama zanedersem 1 oçak 2009 dan sonra daha çok olçak bu sorunlar .artık saglık oçagından sevk alınmadan devlet hastanesi ve tıp fakültelerine gidilemeyeçek . .. ve 1 oçak 2009 dan sonra yapılan tetikler yapılan tahliler bir defa yapılaçak ikinçişi ya para ile yada 30, 60 ,180 gün gibi süreler bekleneçk allah yardımçımız olsun
Sene 2000'de antep ssk'da ultrason için gün aldım tam 4 ay sonrasına sıra verilmişti. Hatta sordum bu tarihi yanlış mı yazdınız diye "yok sıra cok" dediler, Ne gülmüştüm o zamanlar tabi sinirimden. hastalık mastalık kalmadı. Çok şükür hastanelerimiz de sıkıntı olmakla birlikte çok güzel düzenlemeler yapıldı. İnkar etmemek lazım.
bir gelişme var mı orhan bey?
sanırım mustaf bilici de hastanede calışıyor acaba mustafa kardeş gelişme var mı?
.ALLAHyardımçımız olsunlover_halil;147653 wrote:hastanelerimizin tümünde ufaklı büyüklü bir takım sorunlar var . ama zanedersem 1 oçak 2009 dan sonra daha çok olçak bu sorunlar .artık saglık oçagından sevk alınmadan devlet hastanesi ve tıp fakültelerine gidilemeyeçek . .. ve 1 oçak 2009 dan sonra yapılan tetikler yapılan tahliler bir defa yapılaçak ikinçişi ya para ile yada 30, 60 ,180 gün gibi süreler bekleneçk allah yardımçımız olsun
Kıymetli arkadaşım mesele ultrason meselesi degil.Ultrason çekimini yapacak Rayoloji Uzmanı da lazım Şöyle bir düşünün teşhis amaclı olan bu saglık hizmeti sunumu bir hekime baglı olarak çalışma yapılmamakta Kadın dogum ,Genel cerrahi,dahiliye,üroloji kısaça nerede ise bütün Uzman hekimlerin istedigi bir çekim işin sıkıntısıda en az bir hastaya 10-15 deakika zaman ayırmanız lazım hal böyle olunca birde hastaneye günlük hasta müracaatınn 1500 kişi (hasta ) oldugunu birde servislerde yatan 150-200 çivarında hastayı düşünün bir radyoloji uzmanı günde ne kadar çekim yapabilir,
ayrıca bu uzman arkadaş 5 dakikasınıda yapmış oldugu çekimlerin tek tek raporlarlaması yazılacak
ARTIK TAKDİR SİZLERİN. Selamlar
Sayın yetkililer
öncelikle saygılar sunarım
yaklaşık 2 - 3 ay önce duymuştum
bu zaman zarfında araştırdım buldum
hakkaten şoke oldum
pes yani
yani koskoca devletin hastanesi bir aileye mi ait olacak
veya şöyle açıklayayım
hastanede çalışacak kişi abladan kardeşe babadan oğula mı devrediliyor
hastanenin görülmeyen bürosunda çalışan bayan işçinin evlenmesi sonucu yerine lise son sınıfını daha henüz bitirmemiş diksiyonu çok berbat bilgisayarın b sini dahi bilmeyen insan ilişkileri çok zayıf olan illaki çalışmasını gerektirecek bir durumu olmayan kız kardeşinin apar topar işe başlatılmasını esefle kınıyorum.
Ilçemizde yüksek okul mezunu ve çalışmaya ve ev geçindirmeye ihtiyacı olan o kadar çok gencimiz var ki
inanamıyorum
lütfen bu duruma bir dur denilmesini bekliyorum
bahse konu olan kişilerin isimlerini gerekirse de burada de şifre edebilirim
saygılar sunarım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.