Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Antepli bir kebapcının önemli açıklaması

Görüntülenme: …

pala Üye
ANTEPLİ BİR KEBAPCININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ..

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadinlarını; kalori hesaplayan, hapsırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakin bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrica kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUT DÜRÜMÜ, BEYRAN,ŞİVEYDİZ VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
vedatakkas Üye
adam haklı yaaa.
ferhat Üye
Pala abi valla sonuna kadar haklısın. Senin dediklerine aynen katiliyorum ve elimden geldigi kadarda uymamaya çalışıyorum.
Şimdiki kızlar yemek yapasını değil doğru düzgün yemesini bile bilmiyorlar...
kime sorsan; ben soğan yemem, ben et yemem, ben sarımsak yemem, ben maydanoz yemem vs vs...
Var mı böyle bir şey ya inanamıyorum...

Ben sadece yumurta yiyemiyorum oda mideme dokunduğu için :)
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
İnsan bu yazıyı okuyunca, Acaba ! diye düşünmeden edemiyor.
zeynel1982 Üye
Pala Abi;
Haklı olduğun yerler var tabiki kültür erozyonunun önüne geçmek gerek ama eskiden insanlarımız tarlalarda çalışır dı yediklerini yakarlardı, şimdi insanlar 1 kat merdiven çıkmamak için asansöre biniyor, bir kadının mutfağında yapacağı yemek için her türlü teknolojik alet var. Hastalıklar yeme içmeden değil, insanların herşeyin elektroniğine alışmış olması ve temmelleşmesinden kaynaklanıyor. Kullandığımız çoğu gıda ürünlerinde katkı maddeleri ve hormonlu olduğunuda unutmamak gerek.

Ağır yemekler yeniliyorsa spor yapmaktan başka çare yok.
dilruba Üye
ANTEPLİ BİR KEBAPCININ reklam broşüründen harfi harfinve aktarılmıştır. ..

Abim çok güzel konuşmuş ve de çok haklı bence....
servet BÜYÜKTEKE Üye
Yüzde yüz katılıyorum
servet BÜYÜKTEKE Üye
Yemek kültürümüz zaman değişmeye başladı bizim dedelerimizin yediklerini günümüzde o zararlı onun yerine bunu yiyin mesala tereyağ yiyen dedelerimiz bize hep kalp düşmanı onun yerine yapay yağları yetirmedilermi bunu yiyin bak nasıl kalpbbini saat gibi (!) çalışacak diye kaldırmadılar mı?
müslüm akpek Üye
Bende zaten onun için atın ölümü arpadan olsun diyorum.
nizipli_mehmet Üye
pala;146385 wrote:
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUT DÜRÜMÜ, BEYRAN,ŞİVEYDİZ VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

abi bunlardan vazgeçilmez ki inş. hepte devam ederiz bunlara...
m_s_bakırcı Üye
adam haklı can bogazdan gelir eee atalarımız ne demiş yiyenden degil yemegenden korkucan dieee

Boşverrrrrr
Ye yaglıyı iç suyu donarda donsun Ye tatlı içme suyu yakarsa yaksın hadi AFİYET OLSUN :)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim