SLm Arkdaşlar Ben Şu Sıralar Okulların AÇılmasıyla ögrenci Sorunları Tekrar baş göstermeye başlamıştır Ben sizlerle Paylaşmak istediğim konu Nİzipte Üniversite okuyan Çok ögrenci Var ama Bunlara gereken ilgi yardım gösterilmiyor YOksa Biz Nizipliler ögrencileri sevmiyor mu?
Sürekli Nizipli İş adamlarının çoklugundan yardımseverliginden bahsediyorlar ama nedense bu çok olan iş adamlarının bir yardımseverligini görmüyoruz...
YEtkili Kİşilerin üniversite Ögrencilerine Burs olanaklarını Sunmalarını ve yardımcı olmalarını İstiyorum GEnçlerimize YArdımcı Olalım LÜTFEN!!!
Sayın king Nizip'li iş adamları neden burs versinki 10 tane öğrenciye her iş adamı burs verse gerçekten gençlerimizin önü ve ufku dahada açılacak nizip li bir iş adamı burs verirse reklam yapabilecek mi ?siyasi bir yardım gerek olsa ben buna burs vermiştim diye yardım alcabilecek mi?Çok doğru bir konu fakat bizim nizip adamı gerçekleri kaldıramıyo malesef... Sen'de öğrencimisin benim gibi:D
nizipli iş adamları gereken yardımları yapıyor bence benim bildigim çok iş adamı burs veriyor bunları hiç vermiyorlarmış gibi göstermek çok yanlış bence......
Is adamlarimizn cogu bu konuda hassar, burs veren hemserilerimiz var ama imkani olan daha fazla insan var.
Insana yatirim yapmakdansa siyasi alanda yatirim yapmayi oncelili sayan is adamalrimiz bu konuda baya geriler.
burs veren iş adamı varda neden bize denk gelmiyor...
nizip belediyesine gittiğin zaman bize verdikleri cevap şu:
biz daha işçilerin maaşlarını veremiyoruz sizenasıl burs verelım dıyorlar...
BoŞ konuları sadece burda paylaşmaktansa daha detaylı araştırma yaparak konunun üzerine gitmekte fayda var.çünkü biz toplum olarak araştırmadan sonuca gitmeyi daha kolay gördüğümüz için bu durumdayız. Saygılarımla