Resim kaynağı Nizip Belediyesi İmar İşleri Müdürü Latif Karadağ, Nizip şehir merkezinde park ve yeşil alan çalışmalarının hızlandırıldığını ifade etti. Merkez Hatice-i Kübra Camii önünde başlatılan park çalışmasının, yanı sıra geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirilen şelale çalışmasının devam ettiğini vurgulayan İmar Müdürü Karadağ, ilçemizin görünüm bakımından daha modern bir hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti. Nizip Belediyesi olarak 4 parkın daha proje çalışmasına başladıklarını söyleyen İmar Müdürü Latif Karadağ yaklaşan Kış mevsimine kadar park projelerinin tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını vurguladı.
Gökhan Dokuyucu;145187 wrote:istasyon mahallesinde bulunan Bilal-i habeş caminin bitişiğindeki parkada bir el atılırsa çok iyi olur o çevredeki halk için....
güzel bir yere deginmişsin...
cok düzensiz ve bakımsız bir yer.Biraz düzenleme yapılsa güzel bir park alanı ve ailelerin oturacagı bi yer olabilir.burdan osmanlı parkına gitmek baya bi zaman alıyor.hic degilse gider orda oturabilirler.
Olumlu küçük işlerde var bunları da göz artı etmemek gerek mesala;
1-Taziye evleri; İnsanların evlerinde o telaşta oturturacak yerleri yoktu şimdi klimalı ortamlarda misafirlerini ağırlıyorlar. 2- cami çevreleri; eskiden ne kadar kötü bir görüntüye sahipti şimdi cennet bahçesi gibi... 3-okulların yada halka açık wc'ler; eskiden hayvan bile girmezdi o pisliğe ama şuan fayanslı tertemiz durumda. 4. osmanlı parkı; o sersesi dediğin gençler bizim, onları aşağılamak yerine kazanmak gerek diye düşünüyorum... 5. 6. daha bir çok KÜÇÜK AMA BÜYÜK BAŞARI denecek çalışmalar var.... Zaman kalırsa yaparlar acele etmeyin zaten belediye harıl harıl çalışıyo
cadde27;145198 wrote:Olumlu küçük işlerde var bunları da göz artı etmemek gerek mesala;
1-Taziye evleri; İnsanların evlerinde o telaşta oturturacak yerleri yoktu şimdi klimalı ortamlarda misafirlerini ağırlıyorlar. 2- cami çevreleri; eskiden ne kadar kötü bir görüntüye sahipti şimdi cennet bahçesi gibi... 3-okulların yada halka açık wc'ler; eskiden hayvan bile girmezdi o pisliğe ama şuan fayanslı tertemiz durumda. 4. osmanlı parkı; o sersesi dediğin gençler bizim, onları aşağılamak yerine kazanmak gerek diye düşünüyorum... 5. 6. daha bir çok KÜÇÜK AMA BÜYÜK BAŞARI denecek çalışmalar var....
Zaman kalırsa yaparlar acele etmeyin zaten belediye harıl harıl çalışıyo
Evet sana katılıyorum.
belediyenin hakkını yememek lazım çalışıyor Nizip için...
abi bi ara ofis yıkılacak yerine büyük bir park yapılacak dediler.osmanlı parkı gibi.sahi o nasıl oldu.gerci nizibe bir osmanlı parkı daha yapılırsa nizibin evini başına yıkarlar.
arkadaşlar artık bırakın şu park davasını ya bu zaten belediyelerin asli görevlerinden biridir yapmak zorunda dır ve onun devamlı bakılıp günçelemesi belediye yada belediye ile çalışantasaron firmalara aitir yılar geçmiş halen park yapılıyor tuvalet yapılıyor falan yinede allah razı olsun ama küçük işleer biz belediyemizden daha büyük işlere el atmasını bekliyoruz
lover_halil;145243 wrote:arkadaşlar artık bırakın şu park davasını ya bu zaten belediyelerin asli görevlerinden biridir yapmak zorunda dır ve onun devamlı bakılıp günçelemesi belediye yada belediye ile çalışantasaron firmalara aitir yılar geçmiş halen park yapılıyor tuvalet yapılıyor falan yinede allah razı olsun ama küçük işleer biz belediyemizden daha büyük işlere el atmasını bekliyoruz
Bir öneriniz var mı _? Mesela NeLer YapıLabiLir _?
Mustafa Bilici;145247 wrote:benim var...
gençlerimizi eğitebileceğimiz aynı zamanda her türlü sosyal imkanı sağlayacak bir tesis yapılması....
mustafa kardeşime katılıyorum ve bir öneride benden eskiden gençlerin oyun sahası (spor alanı) osmanlı parkına verildi ama yerine bir alan oluşturulamadı bu eskikliğinde giderilmesi gerek...
Nizip'i yeşil diye bilirdim,ancak okuduklarımdan pek eskisi gibi olmadığını öğrendim.Bu konu tabiki çok önemli,parklar çevre düzenlenmesi ve ağaçlar.Bazı şeyleri hep belediyelerden beklemek de yanlış olur.Tabiki belediyelerin görevleri var ve bunları yapmak zorunda.Ama el ele vererek bir ağaçlandırma kampanyası başlatılabilinir.Destek te bulacağına inanıyorum,selamlar.
vedatakkas;145280 wrote:Nizip'i yeşil diye bilirdim,ancak okuduklarımdan pek eskisi gibi olmadığını öğrendim.Bu konu tabiki çok önemli,parklar çevre düzenlenmesi ve ağaçlar.Bazı şeyleri hep belediyelerden beklemek de yanlış olur.Tabiki belediyelerin görevleri var ve bunları yapmak zorunda.Ama el ele vererek bir ağaçlandırma kampanyası başlatılabilinir.Destek te bulacağına inanıyorum,selamlar.
ne yazık ki bu tür çalışmalar halktan ilgi görmüyor daha önce kaç defa ağaç dikme girişiminde bulunduk en son faaliyeti hiç unutmuyorum sabah yaklaşık olarak 50-100 kişi taşbaşa ağaç dikmeye gittik duyuruyuda önceden yaptık gelenlere kebap yedircez diye öğlen oldu yemek saati kebaplar pişmeye başladı baktık ki ohhhoooo kimler var kimler ağacı eline almayan bir tane dikmeyen adam gelmiş kebap yiyor..:):):) hem de sonradan gelen sayı baya çoktu 5-10 değil yani..:)
Mustafa Bilici;145301 wrote:ne yazık ki bu tür çalışmalar halktan ilgi görmüyor daha önce kaç defa ağaç dikme girişiminde bulunduk en son faaliyeti hiç unutmuyorum sabah yaklaşık olarak 50-100 kişi taşbaşa ağaç dikmeye gittik duyuruyuda önceden yaptık gelenlere kebap yedircez diye öğlen oldu yemek saati kebaplar pişmeye başladı baktık ki ohhhoooo kimler var kimler ağacı eline almayan bir tane dikmeyen adam gelmiş kebap yiyor..:):):) hem de sonradan gelen sayı baya çoktu 5-10 değil yani..:)
abi gençler internet cafeden çıkmıyorki...adam bnm yasımda her gün kahvede bu nasıl bişey ya...Kütphane var iken,eğlence alanları varken..Netler,kahveler,neye yarar.....