coskun;145148 wrote:Yaw gökhan elinoğlu balıklama suya dalmış ama sen teknenin içinde bile can yeleğinden otirin mubarek hayr mi hayr mi noldu yani hemen gark mı olcan?
Ne olur ne olmaz Evlenmeden bu genç yaşta öteki dünyaya gitmek istemiyorum abi :D o ara ibrahim evlilik üzerine sohbet ediyorduk bana evlenme bak ben kılıbık oldum diyordu:D:p
mehmet karakas;145151 wrote:Bu arkadaş ne yapıyor?Ben çözemedim:)
O bizim Kasım...Suya hafif bi dalış yapmaya çalışıyor..ama önce suyun sıcaklığını,kimyasal özelliklerini ve içinde canlı yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyor :)))
Tarhan;145153 wrote:O bizim Kasım...Suya hafif bi dalış yapmaya çalışıyor..ama önce suyun sıcaklığını,kimyasal özelliklerini ve içinde canlı yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyor :)))
Yok ya kasım abim suyun altında kalan fıstık ve zeytin ağaçlarını araştırıyor:D
coskun;145148 wrote:Yaw gökhan elinoğlu balıklama suya dalmış ama sen teknenin içinde bile can yeleğinden otirin mubarek hayr mi hayr mi noldu yani hemen gark mı olcan?
Admin havada bir palende yarım takla atmış estetik olarak nizip uşağı şartlarında beylesi yok gibi zamanında bu sporla ilgilense olimpiyatlada görebilirmişiz, eyvallah.
Ama alakuşun uçuşa hazır vaziyeti, bakışlarındaki kararlılık, konsantrasyon ne bilim çok hoşuma gitti.
coskun;145167 wrote:Admin havada bir palende yarım takla atmış estetik olarak nizip uşağı şartlarında beylesi yok gibi zamanında bu sporla ilgilense olimpiyatlada görebilirmişiz, eyvallah.
Ama alakuşun uçuşa hazır vaziyeti, bakışlarındaki kararlılık, konsantrasyon ne bilim çok hoşuma gitti.
Sen asıl adminin ölü taklidi numarasını görmeliydin...Bütün gemiyi başına topladı o gün :)))
Şimdi bişey desem inanmazsınız. Ben o gün tekne turu olduğundan haberim yoktu. Halbuki hemen hemen hergün siteye göz atarım koca konuyu nassı görmemeşim. Saolsun yanımızdan kalkıp gidenlerde bişey demedi. Getti gümbürtüye gezi çok şey kaçırmışız demek. İnandınız değil mi? :)