Site ve Üyeler Hakkında

Konu Açma Konusu

felsefefe Üye
Güzel Nizipliler Her şeyin en iyisini yapan Her şeyin en iyisini düşünen dostlarım Zaman zaman bir birimizin fikirini beğenmesek te Biliyoruz ki bir diğer kardeşimizin zıt fikirlere de sahip olsak akrabasıyız kardeşiyiz. Tartışacağız ama bölünmeyeceğiz. Birbirimize kin haset veya husumet gütmeyeceğiz. Ben her fikirden sağcı solcu ve dini tarafı fazla olan kardeşlerimiz veya başka başka düşünceler ne olursa olsun hepimizin burada konuşacağı bir platform olması taraftarıyım. Yıllardır da sitemiz de böyle yürüyor. Bu düşünce de olan herkesin de burada olması hepimizi sevindirir. Şunu hepimiz bilmeliyiz. Yaşam ancak açık görüşlü tartışabilen her şeyi özgürce konuşabilen toplumların gelişmesinden ve hakimiyetinden ibarettir. Önce herşey Nizip ve Nizipliler için diyeceğiz. Yani birbirimiz için Sonra ise çoğunluk neyi kabul ediyorsa biz de tamam diyeceğiz Hepimiz bu mantığa sahip olduğumuz da daha güzel bir geleceğe imza atmış olacağız.
mehmet karakaş Üye
Zaten yazdıklarınız gibi oluyor bence osman bey.Kimse kimseyi kırmıyor bir kaç kişi yazdıklarında daha dikkatli olursa daha iyi olur.
Gökhan Dokuyucu Üye
Bazı arkadaşlarımız edep sınırlarını zorlayan yazılar yazmasa gerçekten güzel yazılar yazılıyor. Ama yorum yazarken birden insanlar olayın büyüsüne kendini kaptırıp Kahve ağzıyla konuşmaya başlıyorlar. Mehmetoğuz kardeşim güzel yazılar yazıyor ama birazda uslübuna dikkat etse daha geniş kitlelere hitap edecek. Öyle çüşş aşşalık herifler yada buna benzer kelimeler yerine 10bin kişinin girdiği bir siteye yakışan kelimeler kullansa daha güzel olacak.
Orhan Çelik Üye
Sağcısıyla solcusuyla,ülkücüsüyle,dindarıyla,kürdü ile Türkü ile bu ilçe hepimizin ve yazdıklarımızı lçemiz adına yazalım,HER ŞEY NİZİP İÇİN der isek,mesele kalmaz. Teşekkürler Osman abi,duygularımıza tercüman olmuşsunuz... :)
coskun Üye
Osman abi müsaaden varsa yazınıın altına imzamı atarım.
miksam1988 Üye
felsefe abim cok güzel acıklama yapmıs ..hep destek tam destek...
mavi_hilal27 Üye
ewt orhan abi katılıyorum :)
Huzi Üye
Orhan Çelik;143816 wrote:Sağcısıyla solcusuyla,ülkücüsüyle,dindarıyla,kürdü ile Türkü ile bu ilçe hepimizin ve yazdıklarımızı lçemiz adına yazalım,HER ŞEY NİZİP İÇİN der isek,mesele kalmaz. Teşekkürler Osman abi,duygularımıza tercüman olmuşsunuz... :)
Eeeeee dimi yaniii.....
Nizib'in meçhul kızı Üye
abii yaa hazırr konu açılmaktan bahsediyorken bende kendii adımaa konular açmak istiyorum yapıyorum aama yetkiniz bulunmuyor deniliyor...??????nedir buu??
müslüm akpek Üye
Osman, konu açma ve siteye katılım konusu benimde sürekli gündeme getirmek istediğim bir konuydu, siz daha önce açmışsınız başlığı, söylediklerinize katılmamak elde değil hepsine katılıyorum, siteye yeni katılan arkadaşların site içinde önce sıcak karşılanmadığı kanısındayım, ya yeni üyenin açacağı konu engelleniyor yada eski üyelerin konularına mesaj yazdığında silinip engelleniyor yada denetlendikten sonra diye yazı çıkıyor ama nedense bu denetlemeler yapılmıyor benim bile bazı mesajlarım nedense eski üyelerden bazılarının konularına denetlendikten sonra diye engelleniyor, bunu en son tarhanın konusuna yazdığım mesajda gördüm, ayrıca bu mesajların bir çoğu yayınlanmıyor bile ama ben artık aldırmıyorum. Yukarıda nizip'in meçhul kızı bir soru sormuş ama cevap verilmemiş, bu üye daha sonra hiç mesaj yazmamış demekki küsmüş, bunlara dikkat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
admin Yönetici
müslüm akpek;158641 wrote:Osman, konu açma ve siteye katılım konusu benimde sürekli gündeme getirmek istediğim bir konuydu, siz daha önce açmışsınız başlığı, söylediklerinize katılmamak elde değil hepsine katılıyorum, siteye yeni katılan arkadaşların site içinde önce sıcak karşılanmadığı kanısındayım, ya yeni üyenin açacağı konu engelleniyor yada eski üyelerin konularına mesaj yazdığında silinip engelleniyor yada denetlendikten sonra diye yazı çıkıyor ama nedense bu denetlemeler yapılmıyor benim bile bazı mesajlarım nedense eski üyelerden bazılarının konularına denetlendikten sonra diye engelleniyor, bunu en son tarhanın konusuna yazdığım mesajda gördüm, ayrıca bu mesajların bir çoğu yayınlanmıyor bile ama ben artık aldırmıyorum. Yukarıda nizip'in meçhul kızı bir soru sormuş ama cevap verilmemiş, bu üye daha sonra hiç mesaj yazmamış demekki küsmüş, bunlara dikkat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Müslüm abi sen gelde ben sana, ayarların olduğu paneli bir izah edeyim. Hala ön yargılı yaklaşıyorsan pes doğrusu, birde eski üyelerin konusuna demişsin. Kırlıdım...
müslüm akpek Üye
admin;158642 wrote:Müslüm abi sen gelde ben sana, ayarların olduğu paneli bir izah edeyim. Hala ön yargılı yaklaşıyorsan pes doğrusu, birde eski üyelerin konusuna demişsin. Kırlıdım...
Geldiğimde gönlünü alırım ben senin.
Bölükbaşı Üye
Kayıtsız üye olarak giriş yapıp katılım ve nasıl yorumda bulunulduğunu merak ettim ?
admin Yönetici
üye nicki kayıtsız üye, yani kayıtsız değil. Sadece kendi ismi ile yazamadıklarını böyle yazıp nizip.com uğraşsın diyor. denetime aldm
şükrü çiftçi Üye
Orhan Çelik;143816 wrote:Sağcısıyla solcusuyla,ülkücüsüyle,dindarıyla,kürdü ile Türkü ile bu ilçe hepimizin ve yazdıklarımızı lçemiz adına yazalım,HER ŞEY NİZİP İÇİN der isek,mesele kalmaz. Teşekkürler Osman abi,duygularımıza tercüman olmuşsunuz... :)
katılıyorum orahan abi
asmin Üye
ya bir sorunum var yardımcı olan birileri çıkarsa sevinirim. konu açmak istiyorum ama yetkiniz bulunmamaktadır deniyor. bide mailinizi onaylayın diyo bunları nasıl yaparım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim