Su anda 14 kisi birbirimizle devamlı irtibat halindeyiz ,yaklasık 18 ile 20 yıldır nizip dısndayız,isimleri asagıda-gerii kalan arkadaslarında bizlerle lutfen irtibata gecin ,Ozellikle o denemde okuyan pansiyonda kalan arkadasları aramıza gormekten mutluluk duyacagız,
SU ANDA IRTIBATTA BULUNDUGUMUZ ARKADASLAR
6 ED/B 1988-1989 Mezunları
Mahmut Alkurt (Hallevi) (Aydın )
Hamza (Antalya )
Mehmet Cakır (Bingöl )
Cumali Yasar ( Nizip Merkez)
Sıh Mamet Gezer (Nizip Merkez)
Harun Resit YILDIRIM (Aydın-Kusadasi)
Yusuf Kenan Kılboz (Kırıkhan)
Yusuf Kaya (Istanbul)
Abdullah Goren
Mehmet Cakır
Ahmet Dolek
Bulent
Sedat
Ahmet Ozdemir
Çeto
Adem Şen (mersin)
Cengiz GUNGOR (VEFAT) Yukarı Ayran Kasabası
Tarihi Nizip Lisesi
1988-1989 6 edb/b mezunları
selam arkadaşlar ben yusuf kaya istanbuldayım [EMAIL="yeka46@mynet"]yeka46@mynet[/EMAIL]
Merhaba Yusuf ,1988-89 hepmizin mezun oldugu yıl.Zaman ve hayat kavgasının bizleri 20 yıl uzaklastıracagı aklııma dahi gelmezdi.
Yusuf Kardes,seninle aynı sınıftaydık 6 ED/B ,su an gorusme halinde oldugum arkadaslar var isimleri ni yazmıstım,Su an o isim listesine iki kisi daha eklemek istiyorum. Bu arada okulun son gunu cektırmıs oldugumuz sınıf ca resmı tekrardan bilgisayar yardımı ıle daha yakın ve net sekilde baskıya girecek,O yuzden ulasbıldıgım kadar arkadasaulasmak istiyorum bu siteden.
1-Yusuf Kenan KILBOZ (Bende cebi var istersen email at bana gondereyim)
2-Harun Resit YILDIRIM
3-Abdullah Goren
4_Harun YILMAZ (arkadasımız pansiyonda kalanlardan Kenan Kılbozu onun sayesınde buldum).
Yusuf kardes lutfen mesaj at bana beliki bir ihtimal bir araya gelme sansı buluruz.
mail adresim: info@travelephesus.net
Saygıalrımla
SIH MEHMET GEZER
Merhaba arkadaşlar ben bülent sarıdağ 6 edebiyat sınıfından.herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.keşke aynı sınıf aynı kişiler bir araya gelsek bir gün ne güzel olur.
Merhaba Bülent!
Kardes yıllar oldu,seni gormeyeli,aslında bu siteyi tesadufen gördum.Salih ekmekci de cekilmis sınıf resmini koymussun .Ondan sonra bu siteyi inceledim ,gerceketen buıyuk nostalji yasattı .
Kardes su an bizim donemde okuyan arkadaslara ulasmaya calısıyorum,kısmetse dedign gibi bir araya gelmeye calısıyoruz.Listede yazılan arkadasların cogu meslektasındır.Yakın zamanada bulent bir calısma hazırlayıp arıyacam arkadasari,lutfen bana cep numaranı ver.
Saygılarımla
NOSTALJI(harun)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.