Nizipde Spor ve Gençlik

Nizipspor Hakedildigi Yerde mi?

bekirsen Üye
gelin hep birlikte Nizipspor''u tekrar 3.lige çikaralim. spora gönül veren tüm Nizipliler Nizipspor''a sahip çikmali. bunun için niizpli isadamlari destek olmalidir. ben bir Nizipli olarak çok yakinda Nizip''te bulunan amatör kulüp yöneticileri ile niizpli isadamlari biraraya getirmeyi düsünüyorum. umarim bu projeyi faaliyete geçirir ve basarili olurum. Nizipspor''''u 3.ligde görmek isteyen herkes buna destek olmalidir diyorum. saygilarimla gazeteci-yazar bekir sen Edited by - RamazanTarhan on 21 Kas 2005 10:59:24
admin Yönetici
Bana dü?en ne ise yapmaya hazır?m Bekir bey. Bu arada projelerimden biride Nizipspor maçların? internetten canl? yay?nlamak
bekirsen Üye
tesekkür ediyorum admin karde? destekler art?kça Niizpspor tekrar 3:lige dönebilir. Bu nedenle ilk destek bana Gaziantep Milletvekili Say?n Nurettin Akta?'tan geldi resmi konularda yard?mc? olaca??n? belirtti.
tikencan Üye
d??ar?daki Nizipliler olarak bize ne dü?üyorsa hazır?z her?ey Nizip için ..
Subutay Üye
abi bu konuda Nizipten çıkan zenginlere i? dü?üyor. hepiniz fark?ndas?n?zd?r. futbol demek para demek.bugün 3 büyüklerin d???ndaki tak?mlar havuzdan besleniyorlar.ve ancak ucu k?y?na yetiyor.mesela bizim antepspor, gençlerbirli?i gibi tak?mlar repo gelirleriyle ayakta duruyorlar.taktik belli: kaliteli ve kelepir oyuncuyu ke?fet, 3 büyüklere kakala...boliç, baliç, youla vs...sonra bu paray? bankada i?leterek gelir sa?l?yorlar.Nizipin böyle bir olana?? olmad??? için i? fikret öztürk, hasan çapan, mehmet cankesen, be?ir özyurt gibi isimlere kal?yor.hadi Nizipliler pamuk eller cebe...
felsefefe Üye
okan holdigi unutmay?n?z
Subutay Üye
tabi ki, adamların üniversitesi bile var helal olsun...
Gökhan Dokuyucu Üye
abi gerçekten çok komiksiniz biz bu sitede n?z?pl? gençler ?ç?n elele diye bir makale yay?nlad?k ne bir zengin ben size yard?mc? olurum dedi ne de bir hay?rsever ben de yard?m ederim dedi siz ?imdi Nizipspor diyorsunuz bu Nizipsporda oynacak ki?iler Nizipin gençi olmuyor mu gençlerine yard?m etmeyen o sizin zengin dedi?iniz emperyalistler ?imdi Nizipspora m? yard?m edecekler :) :(
depokur Üye
bencede Nizip sporun elinden tutlmal? bunun için Nizipli bir i? adamlar? biraraya gelmeli daha guzel olur bir konser duzenlenip elde edilen geliride Nizip spor için harcan mal? sayg?lar?mla
hazal1 Üye
Nizip gibi bir ?ehre en az?ndan 2.lig B kato?orisinde mücade edecek bir tak?m yak???r.?ehrin tan?t?m?na önemli katk?lar sa?layan bu tür yap?sal faaliyetlerde yerel yönetimlerin önem vermesi gerekir.
admin Yönetici
Yerel yönetimler el atmas? laz?m, fakat hangi birine yeti?sinler, birazda genç i?adamlar? bu i?e el atmal? , tabi bu ayr? konuydu. As?l söylemek istedi?im, Nizipspor için zenginlerin cebine bakmak yerine, su paras? gibi baz? gelirlerden küçük fonlar ayr?lmal? diye dü?ünüyorum. Ancak ozaman bu i? sürekli ve istikrarl? olur. ??adamlar? hangi gün para verecekler, futbolcu paras?n? sa?lama almazsa oymnamaz, para olmazsa alt yap?da yay?lmaz ve oturmaz.. alt yap?dan genç yeti?mezse Nizipspora para dayanmaz. Görüldü?ü gibi k?s?r bir döngü :)
bekirsen Üye
Nizip Belediyespor2004-05 sezonunda Gaziantep 1.Amatör Süper Ligine çıkamayarak büyük bir hayal k?r?kl??? ya?att?. Nizip Belediyesinin vermi? oldu?u büyük deste?e ra?men ortada bir ba?ar? görülemedi. Böyle olunca 2005-06 sezonunda belediyenin yard?mlar? azald?.Bu sezon taraftarlarına yine hayal k?r?kl??? ya?atan Nizip Belediyespor için köklü de?i?imler ?art. Öncelikle kendine inanan insanların buraya gelmesi laz?m.Nizip Belediyesporun bu sezonda Gaziantep 1.Amatör Süper Ligine çıkmas? hayal gibi görünüyor. Bu konuda hem maddi deste?in hemde manevi deste?in artmas? gerekir. Tabi bunun yan?nda iyi birteknik adam, iyi bir de ekip gerekmektedir. Bu ?artlarda tekrar Nizip Belediyespor'u 3.ligde görmek hayal diye dü?ünüyorum. Sayg?lar?mla...
cimbomlu Üye
Ben o stada üzülüyorum..Yaz?k o stada...Kaç ?ehrimizde böyle stad vard?r?..
mindik Üye
Nizipspor un baskan? de?i?medikçe tak?m i? yapmaz! Genclere f?rsat verilmesi laz?m hal? sahalarda bir sürü yetenek var onlara ?ans vermek laz?m :-)
uA_KeMaL Üye
Nizipspor a destek için el vermek gerekir oturup burada yazmakla olmuyor belediye ba?kan? ile konu?mak laz?m yani beyler bizzat kendi sesimizi duyurmam?z laz?m bir tarih belirleyin ona göre gidin hep beraber
cengizkrbck Üye
do?ru sölisin garda?...
uA_KeMaL Üye
anlam veren yok galiba madem yükselsin istiyorsunuz gidin konu?un ya
cengizkrbck Üye
tak?mla daha çok ilgilenecek bir ba?kan ?arttttttt... .
cengizkrbck Üye
tak?mla daha çok ilgilenecek bir ba?kan ?arttttttt... .
f.deliaslan Üye
Bak?yorum da hep ayn? ?eyler, ?u ?art , bu ?art; eevet ?art, ama yap?lan i?ler CART!... konu?makla olmuyor beyler. ?craat laz?m.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim