Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

Gençlerle argolu bir sohbet videosu

Görüntülenme: …

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici

İkinci defadır dinliyorum. İçerisinde bol argo ve küfür varsada bazı gençlerimizin argo konuşmaya özendiği şu günlerde onlara yaklaşmak ve fazla sıkmamak için bolcada fıkralarla süslenmiş yinede dinlerken 18+ dinlenmesinde fayda gördüğüm bir videoyu sizlerle paylaşayım dedim. Aylar önce yine dinlemiştim. Mailime gelince sizlede paylaşayım dedim. Sanırım bir okulda çekilmiş... Geçmişte her türlü pislikten sonra islamiyeti seven bir gencin, çıkış noktasının tespit edilmesi noktasında önemli görüyorum..

Hocam uygun görmezseniz linki editleyebilirsiniz. Neticede burası sizin sorumluluğununuzda ve ben buna saygı duyarım. :).

video linki.
ibrahimher Üye

Baştan sona izledim. Hoş sohbet birisi. Tabi özel bir toplantı. Şahıs bana göre mükemmel..

İzlenmesi gerek. İbretlerle dopdolu bir konuşma..
Kasım Böler Üye
Bence de izlemeyen çok şey kaçırmış olur. Bazı konuları tekrar düşünmeye sevk edecek mesajlar veren bir konuşma..!
Orhan Çelik Üye
Abi sağolsun semper kardeşimiz yüzünden bu tür şeyleri indiremiyoruz. Keriyo programı yüklü olduğundan :))))
coskun Üye
Yook orhan ben izleyebiliyorum : O )))))
ibrahimher Üye
Abi indirmeyeceksin. Sadece izleniyor zaten.
Kasım Böler Üye
Yukarıdaki siteye erişim izni yok bu linkten izlenebilir.

komedi
Mustafa Bilici Üye
Çok acaip bir video zamanı olanların dinlemesini tavsiye ederim.. +18 değil + 13 yeterli bence..
müslüm akpek Üye
Şimdi diyeceksinizki, her şeye muhalefet ediyorsun, bence bu adam psikolojik sorunları olan hasta ruhlu biri, ben buna benzer çok sohbette bulundum hep aynı ağız, gençlere şirin görünmek için belden aşağı fıkralar yaşamadığı şeyleri yaşamış gibi anlatmalar, yeri geldiğinde hiddetlenme, yeri geldiğinde duygusallaşma, kendini çok bilgili göstermek için bilimsel bir iki terim, hep aynı dümen, anlattığı şeylerin içinde dini açıdan insanları etkileyebilecek çok bilimsel şeyler var bunları liseyi bitiren herkes biliyor zaten, bu zatı muhterem bence bir pazarlamacıdan başka birşey değil, biz bu tür pazarlamacıları İstanbulda meydanlarda çok görüyoruz, çok açık bir din sömürgecisi bence bu videoyu yayından kaldırın çünkü uyuşturucunun faydalarını ve nasıl kullanıldığını anlatıyor çok tehlikeli.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
İnsanlara hitap edebilmekde bir yetenek değilmidir abi ?
Biraz daha açayım, "Bildiğini ve fikirlerini kabul ettirebilme ve onları sıkmadan dinletebilme sanatı değilmidir? Bence öyledir.
Sohbetteki şahısda, her tür insana özellikle günümüzün gençlerine fikirlerini kabul ettirilebilmek adına, değerlerinden ödün vermeden, farklı tekniklerle özellikle doğallığıyla gerekeni yapıyor.
Beğenerek dinledim, muhalif olmayı gerektiren bir yer görmedim ve sizle paylaştım. Özellikle içinden cımbızla alınacak birşey varsa :) bilelim kaldıralım
müslüm akpek Üye
Beni en çok uyuşturucuyla ilgili anlattıkları rahatsız etti, neredeyse nasıl kullanıldığını bile anlatıyor hemde ballandıra ballandıra, ayrıca alkolle ilgilide bir yerde hoş birşey olduğunu söylüyor. Bende sabahtan beri iki kere izledim. Bu ağızlar benim katıldığım bazı cemaat toplantılarında hocalar tarafından kullanılıyor hatta birine müdahale ettim İstanbul Esenyurtta adını vermeyeceğim (bir ayağı sakat bir hoca) beni dışarı attılar.
arman_ Üye
bencede hasta ruhlu biri ben lafımı söylerim beğenen alır gider beğenmeyen ortada bırakır kaçar:p ama şöyle bir durumda var video ya bakarsın hoşuna gitmiyorsa bakmassın herkesin fikrine saygı duymak lazım din konusunda müslüm akpek kardeşime katılıyorum dinimiz artık herşeye alet ediliyor kesinlikle karşıyım.
akhenaton Üye
bence birzamanlar hasta ruhlu iken şimdi ise sıhhatine kavuşmuş bir adama benziyor. :) siz hasta görmemişsiniz demekk ki:)
arman_ Üye
bence fazla uzatmayalım bu adamın bütün günahlarını biz alıyoruz allah herkese yardım etsin heeeeeeeeeeeee
akhenaton Üye
müslüm akpek;157118 wrote:Beni en çok uyuşturucuyla ilgili anlattıkları rahatsız etti, neredeyse nasıl kullanıldığını bile anlatıyor hemde ballandıra ballandıra, ayrıca alkolle ilgilide bir yerde hoş birşey olduğunu söylüyor. Bende sabahtan beri iki kere izledim. Bu ağızlar benim katıldığım bazı cemaat toplantılarında hocalar tarafından kullanılıyor hatta birine müdahale ettim İstanbul Esenyurtta adını vermeyeceğim (bir ayağı sakat bir hoca) beni dışarı attılar.

bu kadar muhalif olursan....dışarı da atarlar , zeytinburnuna kadar kovalarlar da :)
Huzi Üye
Sonuna kadar izledim...Tebliğde farklı bir boyut desem isabet etmiş olurum ....
coskun Üye
Argo ifadeler yakışık almasa da genel olarak faydalı bir sohbet olmuş.

Müslüm bey uyuşturucu hassasiyetine katılıyorum fakat bilmeyen var mı bu mereti. Nerde nasıl kullanıldığını televizyon dizilerinden haberlerden internetten yeteri kadar bilgi alınıyor zaten. Ben geçmişimde bunları yaptım ve hata etmişim kırk yılım heba oldu siz yapmayın diyen biri heralde uyuşturucu özentisi yapıyor olamaz dimi?
sakalli0727 Üye
40 yasindan sonra musluman oldum diyor!arka fondan ezan sesi geliyor!ezan okunurken küfürlü konusmakta kendinde bir ayip görmuyor.dini sömüren serefsizlerden biri bu da.serefsiz diyorum cunku kendisinin kullandigi en cok kelime serefsiz
tiyatrocunun teki bu srefsiz.belki abdest almayida bilmioyordur
müslüm akpek Üye
Coşkun o kadar basit değil bu konu, uyuşturucu dışında dinimizle ilgilide bir çok konu alaya alınmış, adamların namazdaki davranışları hoşgörülmemesi gerekir sanıyorum ayrıca ben bu adamın birşeyler pazarladığını duydum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim