Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Oks tercihlerinde 25 temmuz son gün

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi Tarafından Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan ortak çalışma sonucu Ali Alkan İlköğretim Okuluna OKS danışmanlık ve tercih büro merkezi açıldı. Bu konuda bir açıklama yapan Rehber Öğretmeni Müslüm Şen, orta öğretim kurumları sınava katılan öğrencilere tercih konusunda yardımcı olduklarını belirterek her gün 08:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet verdiklerini ifade etti. Öğrencilerin tercih yapmadan önce mutlaka tercih bürolarına gelerek, öğretmenlerden bu konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaları gerektiğini hatırlatan Şen, tercih için son baş vuru tarihinin 25 Temmuz olduğunun altını önemle çizdi.

Devamı İçin Tıklayınız...
isaavci Üye
arkadaşlar haberi de izledim,bir yanlışlık var.Tercihler için (başvurular) son gün yarın ,yani 18 temmuz 2008.dir.25 temmuzda yerleştirme sonuçları açıklanıyor.Aman velileri yanlış yönlendirmeyelim.Gerçi okullar gerekli açıklamaları yapıyorlar.Muhabir arkadaşların daha dikkatli olmasını rica ediyorum.
miksam1988 Üye
25 temmuz u qörünce bende sasırdım ben son gün cuma olarak biliyordum ama heralde ben yanlıs biliyorum zannettim ama 18 temmuz dogrumus.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim