Abi ben subutay, başkasıyla karıştırma ok? :))) Ama metal sanırım biraz kendini özletmek istiyor. metalcim dikkat et, İstanbul’un havası Nizip’kine benzemez, nemlidir. Çabuk paslanabilirsin. Sen yine arasıra Nizip.com’a gir, memleket havası al, iyi gelir.
alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Fatihcim bende ona yanarım zaten,sanki dağbaşına gitmiş. Mubarek 5 dakika bir cafeye at kendini yazıver bir kaç satır,bizde özlem giderelim.
Fırtına gibi geldi..Gezdi gördü..ziyaret etti bizi.Delikanlı çocukmuş valla...sevdik keratayı..Ben dedim işin hazır Osman dedi kız da hazır..Ben dedim evin hazır Oktay dedi araba da hazır..Şöyle gülümsedi...Yukarı baktı...Yok yok bu şehir bana göre degil dedi..Ben gene Nizip�ime gideyim dedi..korktu İstanbuldan...Korktu bu hayattan..Belki de Nizip�teki sevdikleri ağır bastı..orasını bilemeyiz...Ama biz elimizden geleni yaptık...hepiniz şahid olun :))))).
İş,araba,ev ve çıtır...... Resmi aç Ya bu çocuk kafayı yemiş herhalde.... Bu kadar teklifi red edip,Nizip’e gelmeyi düşünüyor haaaaa..... Ayyy...! Bayılacam yaaaw.... Biriniz beni çimdikleyin....Rüya görüyom galibaaaaaaaa.... Resmi aç
arkadaşlar metal yanıma uğradı,yanında felsefe de vardı.biraz muhabbet ettik.döndüğü zaman fotoları atacak siteye.merak etmeyin.diploma değil adam ev taşımaya gelmişti..
Sevgili Metal bizleri benimseyipte yanımıza kadar gelip bizi onurlandırmandan dolayı tüm arkadaşlar adına biz sana teşekkür ederiz.Bizi düşünüp yanımıza uğraman bile yeter..