Admin agam,Orhan abi,değerli hocam...Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Allah birlerini bin etsin.Yemek de ortam da çok güzeldi.Hocam fotoğraflar da çok güzel olmuş.Elinize sağlık.
Selametle...
Biz de sizin gibi abilerimizle gurur duyuyoruz.Gerçekten herkes ortama yakışacak kadar değerliydi.Arkadaşların sıcak davranması herkese güven verdi.Çok çok teşekkürler.Allah,sebep olanlardan ve emeği geçenlerden razı olsun...
Selametle...
Ya Nizip.com adeta bir internet sitesi olmakdan cıkmış bir aile havasında valla cok güzel bi taplo;hele farklı görüşerin bir arada olması gercekden gurur verici,bu toployu oluşturmak özveri isteyen bir gayretdir, emegi gecen tüm arkadaşlara tşk ederim..
Bu arada resimlerde muhterem isa hocamı(selam eylerim hocam)gördüm acaba nickini ne bilen varmı....
ilk kez bir Nizip.com gecesine katıldım ve ortamın muhteşem olduğunu gördüm bunu bizlere sağlayan başta admin ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
.
o akşam eve geldiğimde saat gecenin 12 si idi zaman su gibi akmıştı şaşırdım gerçekten Resmi aç .
Basta sayın adminim olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yemek, sohbet ve ortam gerçekten güzeldi. İnsallah bu muhabbet devam eder. İ.H.E hocam fotogfalar da konusuyor yani...
Resmi açCanım anaannemin yaptığı yemekler sizinkinden güzeldi,hakiki Konya çorbası..... Sizde Ezo gelin varsa,bizde de Müzeyyen ananın çorbası var.... Hem biz öyle yediğimiz içtiğimiz şeyleri internetlerde yayınlamıyoz... Memlekette fakir fukara var,nemelazım canları çeker.... Haaa aklımdayken etli ekmektan size hiç bahsetmedim dimi....? Gerçi siz bunu bilemezsiniz.... Nerden bileceksiniz ki....? Bari şuracığa resmini atayım.....
nasıl olduda Unuttun be orhan abim...hocam cok güzel resimler elinize emeginize saglık. bende orda olmak isterdim ama kısmet degilmiş:( birdahaki toplantıda buluşmak dilegiyle. .
bayramınız mübarek olsun sevgili Nizip.com emektarları.arıza nedeniyle foruma giremedim kaç gündür.İftar için admin abiye ve emeği geçenlere teşekkürler.