Hepinize günaydın ben uyumadım desem yeridir öldüm geceden beri sivrilerin ivezlerin saldırısından bir şişe kolanya bitti sabaha kadar fatihsultan mh serkan sokakta evimiz fakat ilaçlama daha hiç olmadı lütfen sayın başkanım duyun sesimizi......
Orhan bey umarım yardımcı olursunuz belediye konusunda genelde açıklamalar sizden geliyor
Evet daha sık ilaçlama istiyoruz bende aynı mahallede oturuyorum hem kara sinekler hem sivriler ....
Acaba ilaçlar bunlara etkili değilmi????
Yoksa hayvan haklarını savunanlar haşerat imhasına da mı karşı çıkıyorlar!!!!?????
Bizim burda gücümüzün yettiği Orhan
-- Orhan Beeeeeyyyy duy sesimiziiiiiiii!!!!!!!!!
Eskiden ağaçlara da traktördeki bir depodan ayrı bir ilaçlama yapılırdı yav eyi bir ilaçlama istiyoruuuuuuuuuuuuzzzz!!!!!!!!
İlaçlama rutin olarak programlı bir şekilde devam ediyor,ama sizin bahsettiğiniz yerlere ağırlık vermeye çalışırım. Bu gece özellikle dediğiniz yerleri programa aldırıyorum.
dün gece saat 01.30 du nizip belediyesi ilaçlama aracı görev başında bi o mahalleye bi bu mahalleye giriyordu....aşırı ilaçlama olacak bi kaç kişi zehirlenecek ondan sonra belediye suçlu olacak ????hemen hemen her gece ilaçlama oluyoo görmesem bile ilaçlama aracının sesini duyuyorum
Orhan Çelik;139800 wrote:İlaçlama rutin olarak programlı bir şekilde devam ediyor,ama sizin bahsettiğiniz yerlere ağırlık vermeye çalışırım. Bu gece özellikle dediğiniz yerleri programa aldırıyorum.
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BU GECE RAHAT OLURUZ BÜTÜN SAMİMİYETİMLE SÖLÜYORUM BEN BİZİM MAHALLEDE DAHA İLAÇLAMA ARACI GÖRMEDİM BELKİ ÜST TARAFTAN FALAN GİDİYORDUR AMAN ORHAN BEY ŞÖLE ŞEHİTLİĞE BAKAN TARAFTAKİ BİNALARIN ORADAN GEÇİ VERSİN:o ZAHMET VERİYORUZ AMA:p SİZE GEÇİYOR NAZIMIZ ANCAK ALLAHA EMANET OLUN ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜR...
SAYGILAR....
fevzi çilkız;139801 wrote:dün gece saat 01.30 du nizip belediyesi ilaçlama aracı görev başında bi o mahalleye bi bu mahalleye giriyordu....aşırı ilaçlama olacak bi kaç kişi zehirlenecek ondan sonra belediye suçlu olacak ????hemen hemen her gece ilaçlama oluyoo görmesem bile ilaçlama aracının sesini duyuyorum
kardeş sizin mahalle hangisi yakınlarınızda kiralık daire falan varmı :) sineksiz gece geçirmek istiyorumda ;)
sevgili kardeşim esento ilaçlama için biraz yarğısız infaz yapmışsın.bende fatih sultan mh oturuyorum 3 günde bir görüyorum. bence sorun yakınlarınızda durğun su veya ağaçlar çoktur. bence sorunu tem iş müdürlüğüne bildirseniz ilğilenir .sayğılarımla kardeşim
esento ablacım sizin oralarda ele bi ilaçlama oldu kiiiii aman allahımmmm....vallahi orhan abiye msj attım hemen istersniz sorabilirsiniz???:) ama iyi oluyoooo bu tür faaliyetler orhan abiye teşekkürlerimizi sunuyoruz
Allah razı olsun orhan abi bi an apartmanımızı da biliyorsun sandım araç nerdeyse içeri giricekti :) tek tek apartman önlerinde durdu ilginiz için sonsuz teşekkür... Umarım 1 defalık olarak kalmaz:)
fevzi çilkız;139859 wrote:esento ablacım sizin oralarda ele bi ilaçlama oldu kiiiii aman allahımmmm....vallahi orhan abiye msj attım hemen istersniz sorabilirsiniz???:) ama iyi oluyoooo bu tür faaliyetler orhan abiye teşekkürlerimizi sunuyoruz
fevzi denetleme müdürümü oldun kardeşim:) allah ilgisiz kalmayan herkesden razı olsun:)