Peygamberleri,filozoftarlaveya başka insanlarla kıyaslamanın dogru olmadığını düşünüyorum. Filozoflar ne kadar bilgi bilirse bilsin, bildikleri sadece aklının alabileceği kadardır.Ancak peygamberler Allah (C.C) tebliğcileridir. Allah peygamberlerine insan aklının almayacağı bilgileri ve mucizeleri bahşetmiştir. Allah (C.C) ’ın kendisini insanlara öğretmek için "seçtiği"!! bir kul olmak ile filozof olmak arasında herhalde biraz fark vardır. Resmi aç Filozoflar sadece belli bir konu üzerinde öğrendiklerini düşünür ve insanlara kendi fikirlerini beyan eder. Peygamberlerin öğretmeni ise Allah(C.C) dır. Söyledikleri sözler kendi fikirleri değil, Allah(C.C) sözleridir. Kaldı ki kainatı sadece Peygamber Efendimizin (S.A.S) yüzü suyu hürmetine yarattı. Allah hangi filozof için bir ot yarattı?? Eğer yanlış beyanlarda bulunduysam abilerimden özür diler, bu konuda beni düzeltmelerini rica ederim. Filozoflar Allah (C.C) ’ın ismini ve dinini yaymaz! .
soru:sevgilin veya karın (kocan) için yapabileceğin en büyük delilik nedir?.
.
.
Soru: Allta ki: Yukarıda bir erkek için en önemli şey paradır denilmiş, Sence doğru mu. yoksa bazen paranın olduğunda bile açılamayan kapılar varmıdır.?. Sakalını saydırmak. hehehehhe
cevap: hakaret yapan kişiye ve duruma bağlı bazen insan hakaret edilmeyi hak ediyo...haksız bir yere yapılmışsa benim için düşündüklerin inşallah senin de başına gelir derdim....
soru: hayat her zaman güzelmidir? yani yaşamaya değer mi?.
Cvp; Tabiki belli, fakat bunu bilen başda admin ve birkaç kişidaha... Gerci formdaki yazılarından da belli oluyor fakat biraz dikkatli incelemen gerek...
Soru;Hükümet için5 yıl yeterli bir süremi, Sizce bir hükümet kaç yıl görevde kalmalı, neden?