Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

“allah” Yazılı Karpuz

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Belkız Mahallesi Seyit Hasan Sokak 23 no’lu evde ikamet eden Erat Ailesi geçtiğimiz gün akşam yemeğinden sonra manavdan aldığı karpuzu yemek istedi. Evin reisi Hasan Erat tarafından kesilen karpuzun içindeki yazı’yı gören Aile hayretler içinde kaldı. Arapça Allah yazılı olan karpuzu alarak emin olmak için hocaya gösteren Hasan Erat, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirterek mutlu olduğunu söyledi. Karpuzun içinde Arapça yazılı Allah yazısını görenler ise oldukça şaşırdıklarını belirterek, düşüncelerini ifade ettiler.

Devamı İçin Tıklayınız...
umitbozoglu Üye
allah allah
berfinim84 Üye
cok eski bi konu ama simdi fark ettim iste bi KURAN YAZISI daha ortaya sunmuslar..
bakalim daha nerde ne cikaracaklar..:(
ama ALLAHI unutmayinda böyle seyler ibretlik olsun..
ve ben burda bisey göremiyorum sadece A harfini görebiliyorum..
müslüm akpek Üye
Neden hortlattınız bu konuyu.
berfinim84 Üye
müslüm akpek;213073 wrote:Neden hortlattınız bu konuyu.
son zamanlarda patlican,domates,balik,gökyüzünde ve hatta bi cocuk üzerinde böyle AYET VE ALLAH yazilari insanlarimiz ortaya cikardigi icin basimiz döndü artik..
bende simdi tesadüfen gezinirken gördüm ve eski bi konu oldugunuda fark ettim ve yorum yazma geregi duydum.-.
bunda bi sakinca yok herhalde MÜSLÜM ABI:confused:
xxhidayet Üye
Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz onu anlamadım?!!... Allah'ın varlığını bu acemice çalışmalrla mı ispat edeceksiniz?..

Ortalık Nizip Haline döndü. Lütfen biraz daha ciddi olun. Anlayan için 'Allah (cc) ' heryerde...

Allah var.. gerisi laf-u güzaf.
müslüm akpek Üye
berfinim84;213076 wrote:son zamanlarda patlican,domates,balik,gökyüzünde ve hatta bi cocuk üzerinde böyle AYET VE ALLAH yazilari insanlarimiz ortaya cikardigi icin basimiz döndü artik..
bende simdi tesadüfen gezinirken gördüm ve eski bi konu oldugunuda fark ettim ve yorum yazma geregi duydum.-.
bunda bi sakinca yok herhalde MÜSLÜM ABI:confused:

Sakıncası var tabi, biz bu hurafelerle mücadele ediyoruz, siz eskileri yeniden canlandırıyorsunuz.
berfinim84 Üye
neden bu konuyu hemen yanlisa saptiriyorsunuz anlamis degilim??
2007de acilan politika konulari canlaninca bisey olmuyor ekliyende ben degilim gözüme ve ilk bastda belirttim cok eski konu diye ama hergün sitede bir haber oldugununda bende o haberi ynei görnce yorum yazma geregi duydum..
bilseydim yazmazdim:(

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim