Resim kaynağı Şırnak 6. Sınır Hudut Taburunda 1987/2 tertip olarak Vatani görevini yapmakta olan Jandarma Onbaşı Müslüm Köşker görev sonrası ayağının kayması üzerine dereye düşmüş ve Şehit olmuştu. Geçtiğimiz gün ise Şehit Jandarma Onbaşı Müslüm Köşker’in ailesi tarafından Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a bir teşekkür ziyareti yapıldı. Şehit Müslüm Köşker’in Ağabeyi Ahmet Köşker şehidimize ve Ailemize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı Ailemiz adına teşekkür ederim derken, Başkan Akdoğan ise her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Şehit Müslüm Köşker’i hiçbir zaman unutmayacaklarını söyleyen Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ismini yaşatacağız diyerek Şehit Ailesini bir kez daha teselli etti.
Resim kaynağı İstanbul Gürpınar İsimsizler Tiyatrosu tarafından ilçemizde bulunan ilköğretim okullarına yönelik gösterim yapılmıştı. Nizip İlçe Kaymakamlığı tarafından ücretsiz olarak öğrencilere tiyatro gösterimi yapıldığını belirten İstanbul Gürpınar İsimsizler Tiyatro Kurs Müdürü Ahmet Eker emeği geçen Nizip İlçe Kaymakamlığı, Nizip Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. Ayrıca Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a bir plaket takdim eden Tiyatro Kurs Müdürü Ahmet Eker, desteklerinden dolayı Akdoğan’a teşekkür etti. Başkan Akdoğan ise Belediye olarak her zaman bu tür etkinliklerin yanında olacaklarını vurguladı.
Bilmemki Ne Zamana Denk Gelecek O Gelişin
Damat Gibi Hazırlanıp Güzelce Süslenirdim
Kanımı Toplardım, Tam Fışkıracağı Yerden
Ey şehadet Sen Bana Ne De Nazlar Edersin
Gerçi Her Istiyene Nasip Olmadıysa Da
Bu Arzumdur Rabbim Den Nasip Olsun Bana Da
Nasip Olsun Ya Rab`bi Bu Aşkla Yananlara
Ey şehadet Sen Benim Canımsın Can özümsün...
Ey şehadet kurtuluş azadelik sendedir
İzzet şeref ar namus yolunun üstündedir
kanının fışkırması gelişine müjdedir
Ey şehadet çabuk gel bana getir müjdemi :)