Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Ara Sokaklar Temiz Değil Ne Yapmak Lazım?

Görüntülenme: …

Mustafa Bilici Üye
Mahalle aralarında çok aşırı derecede bir kirlilik var haftada bir evimizin önünü temizlerim ama yinede bir gün temiz göremem, bilinçsiz insanlar kirletiyor kirletilmese temizlemeye gerek kalmayacak ama Temizleyende yok eskiden hatırlıyorum da herkes kapısının önünü temizlerdi yıkardı sokaklar şimdikinden daha temizdi Belediyemiz kitap okuma kampanyası başlattı güzel bir olay; diyorum ki bir de temizlik kampanyası başlasa herkes kapısının önünü temizlese....
işçiler temizlese temizlese ne kadar temizleyebilir bilinçli toplum eğitimle olur.
saygılarımla...
yalnız kurt Üye
bu iş icinbelediyenin ara sokaktaki bakkalları iyi denetlemesi ve sokagı kirli olan evlere ceza uygulanması yapılmalı başka yolu yok nizip e gelince benimde dikkatımı ara sokakların pisligi cekiyor ozaman belediyenin hic calışmadıgını duşunuyorum
Orhan Çelik Üye
Biraz abartmışsınız arkadaşlar,yer ve bölgeyi tam olarak bildirin hemen ekip yollayalım,bahsettiğiniz yer tam olarak neresi ?
Mustafa Bilici Üye
Abartı yok orhan abi mesele belediyenin temizlemesi değil insanların temizlik nedir bilmemesi....
selma_ozmen Üye
Herkes kapısının önünü temizlese sokak temiz olur. Doğru söz, ancak artık çok katlı binalar arttığı için binanın kapısının önünü kim temizleyecek, tabiki kapıcı tutulacak ve o temizleyecek.... Önceden evler tek katlı hayat içindeydi, ancak günümüzde (benim çok önceden gelip gördüğüm) Nizip'te de çok katlı binalar artmış bulunmaktadır. Bu yüzden herkes kapısının önünü temizlese sözü biraz etkisiz kalıyor... Bu tür çok katlı binalarda kapıcı oluyor veya binada yaşayanlar elele verip, hem binanın içini hemde binanın önünü temizleyebilirler... Temizlik imandan gelir...
Mustafa Bilici Üye
yok biz binada oturmuyoruz bizim oralar eskiden olduğu gibi müstakil zaman zaman ben kapımın önünü temizliyorum ama yeterli olmuyor..
mehmet2763 Üye
Belediyenin temizlik işleri çalışanları, belediyenin en iyi çalışan birimlerinden biridir. Sabah işe giderken görüyorum. elinde süpürge ile nerede çöp varsa alıyor. hatta park halindeki araçların altındaki çöpleride almak için egildiklerini dahi görüyorum. Akşamları da traktörlerin sokakları geç saatlere kadar temizlediklerini görüyoruz.
Ara sokaklardaki çöpler için bakkallar ve diğer satıcılar uyarılmalıdır. Çünkü en çok kirliliğe onlar neden oluyor.
Hazır konu temizlikten açılmışken yetkililer temizlik işlerinde çalışan işçilere daha düzgün kıyafet alamazlar mı? ve çalışırken işçilerin maske ve eldiven kullandırılmalıdır.? Modern bir şehire yakışacak şekilde....
sütcühössün Üye
Kirleteni bulucan elinede bir süpürge vericen temizleteceksin...Abi ileride çöp kutusu " BEN BURDAYIM" die bas bas bağırıo adam sigarası izmaritini yere atıyor...Bu ne rahatlıklık... Orhan abi sigara yasağı ile ilgili önlem alınmıyormu?En azından sigaralar falan yere atılmasın...
Mustafa Bilici Üye
sigara yasağı konusunda Nizipte hiç çalışma yapıldığını görmedim Antepte çatır çatır ceza yazıyorlar...
aslında önce zabıtaları kontrol etmek lazım onlarda içiyorsa vede yere atıyorsa vay halimize...
sütcühössün Üye
Mustafa Bilici;143202 wrote:sigara yasağı konusunda Nizipte hiç çalışma yapıldığını görmedim Antepte çatır çatır ceza yazıyorlar...
aslında önce zabıtaları kontrol etmek lazım onlarda içiyorsa vede yere atıyorsa vay halimize...

:D:D:D abi nizipli zabıta yapar...:D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim