Nizip.com
Üye ol
Din Büyüklerimiz

Nizip’in din büyükleri

Görüntülenme: …

Orhan Çelik Üye
Şükrü hocam sizi tam hatırlamak isterdik ancak ,biraz daha teferruata girseydiniz keşke. Bu arada hoş geldiniz,sizi sürekli görmek isteriz.
Şükrü Yaşar Üye
Orhan kardeşim,1985-1987 tarihleri arası Altındağ(kefercebel) köyünde,1990-1996 tarihlerinde Nizip-Merkez Kur'an Kursunda(Müftülük Cami-i bitişiği) Hocalık yaptım.1996 okulların açılmasıyla,G.Antep Havaalanı yolu üzerindeki Hoşgör Fatih Kur'an Kursuna (Külliye) tayinim çıktı.Orada 7 yıl görevde bulundum ve emekli oldum.Nezir Gül Hocam beni tanır.Görsen belki sizde tanırsınız.
Kur'an Kursunda M.Turan Yalçın Hoca ile birlikte çalışmıştık.Nizipte toplam eski görevle birlikte 11 yıl görevde bulundum.Bilmem kendimi tanıtabildim mi?:)
Şükrü Yaşar Üye
Orhan Bey,çok güzel konulara değinmişsiniz.Allah razı olsun.Molla Ahmet,unutamayacağımız saygıgeğer bir Hocamız.Sarıyerde oturuyor.İstanbulda oturan bir Nizip'li imam kardeşimizle umrede karşılaştık.Molla Ahmet ve M.Kuzudişli hocalarımıza selam gönderdim.İkisi de Sarıyer'de imamlık yapıyorlar.
M.KÜÇÜK Üye
1991yılında leylek camisinin orada (polen) Mahmut abinin TÜĞSAŞ gübre bayisi vardı bende yanında çalışıyordum. Molla Ahmet hocada o zamanlar Leylek camiinde Hacı hoca imam kendiside müezzin olarak görev yapıyordu, daha sonra imamlık sınavları açıldı ismini burdan vermek istemediğim birisi sanırım hocama bir güzellik yaptı ve köyün birisine imam olarak atandı,Temiz iyi birisiydi Allah c.c selamet versin keşke bir fırsat olsada ziyaret edebilsek.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim