İmamHatip Lisesi

Katsayı Sıkıntısı Kalkacak Gibi

mehmetoguz Üye
Geçen Hafta YÖK Başkanı prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, katsayı düzenlemesi için özel komisyon kurduklarını söyledi.Bu çok güzel bir haber. Eğer bu komisyon çalışmalarına ara vermeden devam ederse inşallah gelecek yıl bu anlamsız kural kaldırılmış olacak. Zaten YÖK Başkanı’nın bu konu ile ilgili vermiş olduğu sözler vardı. Böylece sözünün eri bir insan olduğunu göstermiş oldu. Ayrıca diğer bir sevindirici haber de üniversitelerdeki kontenjan sayılarının artırımıyla ilgili idi.Geçmiş yıllarda bir türlü bu yönde doğru adımlar atılamamıştı. Örneğin son 10 yılda yeni açılan 33 tıp fakültesinin kontenjana katkısı yalnızca 450 kişi Gel de çık şimdi işin içinden. Yapılacak doğru uygulamalarla ve üniversitelerin ikna edilmesiyle daha çok hatırı sayılır kontenjan artırımları olabilir Bu sayının ne kadar olacağını bana sorarsanız size vereceğim net bir sayı yok.Ancak gelecek yıl af kapsamıyla tekrar üniversitelere dönecek olan 400 bini aşkın öğrenciye nerede eğitim vereceksiniz bu çocukları da oraya alabilirsiniz. Tabii ki eğitim kalitesi bozulmaması şartı ile.
irepham Üye
kaardeş inşallah katsayı kalkar bunun için dua edıyoruz.sen şuan okuyonmu mezunmu oldun.
mehmetoguz Üye
Bizim de temennimiz bu yöndedir ben okuyorum
theimam Üye
çok saçma şeyler yazıyorsunuz beğenmedim biraz türkçeni geliştir mehmet oğuz
vuslat Üye
hiç umudum yok katsayı daha da katlanacak benden söylemesi. Olmaz demeyin neler oluyor neler.
mehmet karakaş Üye
.........:)ben 1999 ticaret lisesi mezunuyum o zamandan beri kalkacak
theimam Üye
Böyle Giderse Kat Sayı Sorunu Zor Kalkar Arkadaşlar çünkü Vatandaş Imam Hatiplere Karşıdır Vatandaş Derken Siz Anlarsınız Neyi Kastetmek Istediğimizi
mehmetoguz Üye
theimam;138493 wrote:çok saçma şeyler yazıyorsunuz beğenmedim biraz türkçeni geliştir mehmet oğuz
lütfen cümlelerinize dikkat edin benim türkçemin gelişip gelişmediği konusunda sizin gibilerden öğrenecek değilim ağzımı bozdurmayın... sizi Allaha havale ediyorum.
mehmetoguz Üye
theimam;138532 wrote:Böyle Giderse Kat Sayı Sorunu Zor Kalkar Arkadaşlar çünkü Vatandaş Imam Hatiplere Karşıdır Vatandaş Derken Siz Anlarsınız Neyi Kastetmek Istediğimizi
vatandaşın imam hatibe karşı olduğu laik kesim olabilir başka olduğunu zannetmiyorum
mehmetoguz Üye
the imam bana neden bu kadar kızgınsınız anlamış değilim bir kusurum olmuşsa söyleyin.
atmaca Üye
bence hiç kalkacak hali yok sayın mehmet
mehmetoguz Üye
atmaca;138716 wrote:bence hiç kalkacak hali yok sayın mehmet
atmaca bey Allahtan ümidimizi kesmememiz lazım şuan YÖK çalışmalarına devam ediyor umarım seneye bu zulüm kaldırılır.
mehmetoguz Üye
uzun zaman önce açtığım bu konudaki ümitvar konuşmalar yerini buldu ve imam hitip liselerinin önündeki katsayı zulmü kaldırıldı.
müslüm akpek Üye
mehmetoguz;205657 wrote:uzun zaman önce açtığım bu konudaki ümitvar konuşmalar yerini buldu ve imam hitip liselerinin önündeki katsayı zulmü kaldırıldı.
Bu seferde normal lise çıkışlılara zulüm başladı adalet böylemi.
coskun Üye
Adaletsizliğin ortdan kalkması adaletsizliği adalet bilenler için adaletsizlik oldu zannımca.
deniz yıldızı Üye
theimam;138532 wrote:Böyle Giderse Kat Sayı Sorunu Zor Kalkar Arkadaşlar çünkü Vatandaş Imam Hatiplere Karşıdır Vatandaş Derken Siz Anlarsınız Neyi Kastetmek Istediğimizi
mehmetoguz vatandaşın imam hatibe karşı olduğu laik kesim olabilir başka olduğunu zannetmiyorum bilmem farkındamısınız ama Türkiye Cumhuriyeti laik,sosyal bir hukuk devletidir.Her ne kadar sindiremeseniz de,Bir iran İslam cumhuriyeti olmayacak bu ülke... Burada sanki laik kesime dem vurulmuş ama.Ülkenin anayasası yasası rejimi buyken rejimi eleştirmek ne haddimize...Eğer rejimi eleştirecekseniz buyrun çıkın anlatın görsel ve yazılı medyada.Burada köpeksiz köyde değneksiz gezmeye benzemez...
mehmetoguz Üye
deniz yıldızı;205813 wrote:mehmetoguz vatandaşın imam hatibe karşı olduğu laik kesim olabilir başka olduğunu zannetmiyorum bilmem farkındamısınız ama türkiye cumhuriyeti laik,sosyal bir hukuk devletidir.her ne kadar sindiremeseniz de,bir iran islam cumhuriyeti olmayacak bu ülke... Burada sanki laik kesime dem vurulmuş ama.ülkenin anayasası yasası rejimi buyken rejimi eleştirmek ne haddimize...eğer rejimi eleştirecekseniz buyrun çıkın anlatın görsel ve yazılı medyada.burada köpeksiz köyde değneksiz gezmeye benzemez...
işte laik zihniyetten beklenebilecek bir yorum rejimi eleştirilemeyeceğinden dem vurmuş sanki allahı'ın kur'an daki hükümleriyniş gibi bu nasl bir kafa...
mehmetoguz Üye
müslüm akpek;205687 wrote:bu seferde normal lise çıkışlılara zulüm başladı adalet böylemi.
normal liselere zulüm başladı diyor benim burdan anladığım heralde ülke gündemini takip edemiyorum sanırım katsayı zülmü düz liselere reva görüldü bu nasıl bir kafa...
canelsgorta Üye
bu the imam nedemek oluyo .imam bizim bildiğimiz imamda, the si nedir anlamadım amarikan imamımısın sen? nedense son dönemlerde laiklere kızan pardon (vatandaşlara )soluğu abd de alıyor...
mustafasahin Üye
katsayı kalktı ama muhalefet bunuda yargıya taşır
servet BÜYÜKTEKE Üye
meslek lisesi memleket meselesi......
mehmetoguz Üye
canelsgorta;210404 wrote:bu the imam nedemek oluyo .imam bizim bildiğimiz imamda, the si nedir anlamadım amarikan imamımısın sen? nedense son dönemlerde laiklere kızan pardon (vatandaşlara )soluğu abd de alıyor...
laiklere kızan soluğu amarikada alıyor derken M.FETTULLAH GÜLEN hocayı kastediyorsanız bu çirkin bir tavırdır ben Vallahi fettullah gülen hayranı değilim bilakis katılmadığım yönleri hayli fazladır lakin netice itibariyle senden de benden de daha iyi islamı anlamıştır bu noktada konuşmalarımıza dikkat edelim unutmayalım ki konuştuğumuz her şeyden dolayı hesaba çekileceğiz.Allah bize rahmet nazarıyla bakmazsa vay halimize dolayısıyla şunu unutmayalım ki kul hakkını Allah affetmez bir de kendisine şirk koşulmasını affetmez dolayısıyla insanlar hakkında bu kadar ön yargılı olmamalıyız belki soluğu Amarikada alması gerekiyordu belki sizin ve bizim anlayamadığımız meseleler vardır dolayısıyla insanlar hakkında hüsnüzanda bulunalım.
mehmetoguz Üye
[sıze=4]ayrıca imam hatip liselerinde yaşanan nüfüs patlaması dikkatlerden kaçmıyor yeniden büyük imam hatip gençliği için çalışalım bu da laik zihniyete kapak olsun.[/sıze]

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim